8023
  • shevy
    ezt hogy kell felrakni? ha egyeséveé katiintgatok rá akkor egy idő utáén beszarik, mert túl sok anim van
  • totya24
    itt van egy link, ugyanaz, csak nem dc-ről.
    MSN Moods and Winks 16,5 Mb
  • xxdani
    max 18mb
  • akyyy
    bejelentkezés más néven, alatta, és kipipálni ami ott van.
    (+kábé hánymega ez a cucc?)
  • xxdani
    Hogy lehetne a "bejelentkezés [email protected] nevén"-t valami másra átállítani?
  • skristof
    nicsmit
  • xxdani
    a dc++-on keress rá arra hogy Winks.and.Moods.for.MSN.7 ebben van nekem vagy 100db animáció + olyan flashes megjelenítendő képek is vannak benne. Vagy ha valakinek van oldala ahová feltudja dobni akkor szóljon és odaadom.
  • Laky
    köffi
  • kisleki
    Sziasztok, honnan lehetne az MNS 7.0-hoz a meglévőkön kivül még animációkat letölteni? Köszi
  • skristof
    MSNben is be kell kapcsolni a személyes üzenet melletti nyilat megnyomod, és ott a legördülő menüben kipipálod.
    valamint a MediaPlayer-ben is be kell kapcsolni: Eszközök > Beépülő modulok > MSN zenei beépülő modul
  • Laky
    hm
    miért nem írja ki nevem mellé, hogy mit hallgatok?
    wmp-t használok
  • windrunner
    Szerintem csák itt Magyaro.-n képesek ezt tovább küldeni bazz:D Én is kaptam vagy 6-ot de kb. amig itt az SG.hu-n nincs hír belőle addig alaptalan:))
  • akyyy
    olvass vissza!!!!!!!!! lent van kereső!! én most nem írom le mert hoz túlságosan fáradt vok sorry!!
  • Cicero
    sehogy, sajnos bele kell törődj :-)
  • mlaci
    Nem tudok fájlokat fogadni mert a progi letiltja hogy tudnék mégis fogadni fájlokat??????
  • avcom
    thx, bár csak a némítást és a tiltott userekkel való beszélgetést találtam benne :-)
  • akyyy
    szintén stuff plugin.... van benne több "titlási" módszer...
  • avcom
    sziasztok!

érdeklődni szeretnék, hogy nem lehetne-e az ICQ invisible állapotához valami hasonló környezetet teremteni az MSN-be. Úgy értem, hogy csak azok lássanak, akik bent vannak a CL-ben vagy akiket én megengedek stb. Állandóan blockolni és feloldani macerás lenne. Köszi szépen!
  • akyyy
    Lent akeresőbe keress rá hogy Stuff Plugin. Azzal tudsz szmájlikat képeket lopni ujab msnből. a BETAban volt az amit te mondasz, de kivették!
  • Cicero
    Melyik verziód van?
  • Trialman01
    Sziasztok!!!
    Nekem az lenne a problémám hogy nem bírok másoktól leszedni smylikat!!!!! Azt mondják ugy kell hogy kijelölöd párbeszédbe és jobb klikk hozzáadás hangulatjelekhez!!! Nekem olyan nincs csak másolás!!!!! Hogy lehetne megoldani hogy le tudjak szedni másoktól smylikat párbeszédbe??????? Segítsetek pls.!!! Előre is kösz!!!!!
  • balcsi70
    Azt értem,hanem hogy ezen kivül.mert ezeket már unom.azért kérdem.Amugy kösszi.
  • Cicero
    Az alapból benne van a 7.0-ban
  • balcsi70
    Hali.Hát én arra a mozgós animációra gondoltam van belöle vagy 10.tudod amikor a gyerek neki dobja a lufit a képernyönek ,vagy széttöri a gitárt,meg stb.Hogy olyat letölteni valahonnan az msn-hez lehet valahol találni????
  • akyyy
    msn plusba le lehet jelszóval védeni
  • xxdani
    hogy lehetne azt megcsinálni hogy a naplózott beszélgetéseket ne lehessen kitörölni vagy csak én találjam meg?
  • skristof
    ismerős, de námtom
    m$ suxx
  • akyyy
    tölsd le a 816-ost, veszteni nem vesztesz
  • Alien
    Messenger verzió: 7.0.0777
    Messenger Plus! verzió: 3.54.0132
  • akyyy
    Sztem memóriahiba. mást nemtom. milyen verziókat használsz?
    (!VER) parancsal kiírja!
  • Alien
    Bocsi ha volt már ez a kérdés, ha nem akkor mégjobb, szal:

Az miért van, hogy időnként a mozgó smileyk leállnak vagy szó szerint lelassulnak??? Legyen ez saját, vagy már alapban berakott. Nem értem mitől van. Aztán ha újrainditom az msn-t akkkor megjavul, de nincs kedvem ezért mindig kilépni.
  • Cicero
    Az meg mi? A "rezgő figyelmeztetés" csak hogy szakszavakat használjak?
  • balcsi70
    Sziasztok.Lehet valahonnan letölteni pluszba a msn7.0-hoz azokat a rezgös animációs dolgokat???Kösszi:
  • Cicero
    :DDDd
  • akyyy
    nekem itt 256, másikon meg 128. azon van 98... meg tesom gépe, abba nemtom mik vanak, de lényegesen jobbak:D csak 120 gigáján nincs Half Life-ra hely
  • Cicero
    Nekem 1GB-van
  • PResident Evil
    ennyi ! :D
  • IlluminatoR
    Web: Opera 8
    Email: Opera 8
    Vírus: Kaspersky
    Fotó: Windows képnézegető
  • akyyy
    amúgy gyors nézegetésre valóban jó az xpben lévő:)
  • Laky
    az más :D