MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
úgy néz ki, hogy bekaptam egy randa férget MSN-en. A partnerlistámon szereplõknek folyamatosan hülye angol szövegeket küld és belerakja az e-mail címüket, pl mintha vmi sexoldalon lennének fennt meg ilyesmi..
nem tud erre vki vmi megoldást? vagy találkoztatok már ezzel?
mielõbbi segítésget elõre is thx
football without ultras is nothing
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Várjon, amíg a hibaelhárító megvizsgálja rendszerének kapcsolódási tulajdonságait...
A hibaelhárító megállapította, hogy valószínûleg nem rendelkezik internetkapcsolattal. A Windows hálózati hibaelhárító használatával gyõzõdjön meg arról, hogy internetkapcsolata megfelelõen mûködik.
Ennek az lehet az oka, hogy egy tûzfalszoftver vagy más program megakadályozza az MSN Messenger kapcsolódását az internethez. Ellenõrizze, hogy az alábbi programok legfrissebb verziójával rendelkezik-e, mert elképzelhetõ, hogy ezek egyike akadályozza a .NET Messenger szolgáltatáshoz való kapcsolódást. Továbbá az egyes programok dokumentációjában ellenõrizze, hogy a program beállítása lehetõvé teszi-e az MSN Messenger programon keresztüli kommunikációt.
Ellenõrizze, hogy megfelelõen kapcsolódik-e az internethez, majd próbálja meg újból.
Symantec Norton Internet Security
ezt írja ki nekem,pedig ez nem lehet,merpt van kapcsolatom,mnden be van kapcsolva,netezek,sõt még az összes tûzfalat meg mindent kikapcsoltam,de tegnap óta baszakszik ezzel... Vki hel
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Nemlehet olyat msn-ben, hogy felveszek valakit partnernak, és megnézni hogy ö felvette e, és csak mindig elkerüljük egymást, avgy eleve fel se vett.?
nagyon hálás vagyok neked 😄
How much can you take,before you snap?
ACER Aspire 5738ZG
elõre is kösz!
How much can you take,before you snap?
... got nothin to share with you...

2, több msn-t futtathatsz a gépen egyszerre
3, nemtom, de majd válaszolnak
+4, nem skinezek, bár most kicsíptem az Xp-met amivel kissé változott az msn is, de csak KICSIT!
Lenne pár problémám:
1, Hozzá lehet-e adni plusz füleket a messenger 7-ben?
2, Az MSN Universal Path-erben mi a Multiple Login
3, Honnan tudom leszedni az Eric Cartman féle hangokat?
ACER Aspire 5738ZG
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
megvan 😊