8023
-
North #3270 :) Az a gyengéknek való. -
format C: ? -
tölsd le egy újabbat, hátha! -
North #3267 7.5.0299, de mint írtam valamelyik 7-essel is volt hasonló. Sztem a tűzfal a legnagyobb esélyes, de nem tudom mit kezdjek vele. -
Mostantól ne offoljon senki se!!! -
7.5 hanyas verziója? -
Hát, ezt az internet letöltési sebességétől, és a gépedtől függ. ha uj géped van gyors nettel, hamar betöltődnek a képek, de van amikor nem. minden egyees msn indításakor úgy tünik ujra letölti a partnerek képeit egy catchebe, és onnan tölti be, amig nem frissíti. -
North #3263 Üdv! Van egy olyan problémám, hogy letöltöttem a 7.5-ös verziót és nem hajlandó bejelentkezni, csak néha, de teljesen randomszerű, hogy mikor szánja rá magát. Általában csak pörög fél óráig az emberke, hogy bejelentkezés folyamatban, de semmi nem történik. A 7.0-ással is volt már ilyen problémám, míg egy ősverzió(kb.4.7-es vagy valami ilyesmi) bármikor pillanatok alatt bejelentkezik. Próbáltam állítani a tűzfalon(ZA Security Suite) akkor néha felengedett, nagyon örültem, majd később uyganazokkal a beállításokkal megint nem. A ZA mellett még a vírusbuster állandó védelme van belőve, ja és csak SP1 van a gépen. Tud valaki megoldást? -
ZsirosKenyer #3262 van egy hülye kérdésem, gondolom aki ennyit güzüzik az msn-nel mint ti az biztos ért hozzá.
szal a main window-ban mi alapján hozza be a partnerek képeit a progi? Gondolok arra, h mikor Loginolok akkor za elején mindenki képe helyén csak egy msn logo van, aztán szép lassan mindenkiét látni..vagyis majdnem. Ugyanis vkié csak akkor lesz látható ha privát ablakot nyitok. Fordítva tehát feltételezem úgy van, hogy akkor látom vki képét anélkül hogy rápriviznék, ha ő először belenéz a privimbe , esetleg kiváncsi a képemre. Ti mit tudtok erről? -
thx! -
Trillan
nincsmit.
és amúgy is jobb nem csilivili meg meg -
lenne egy nem éppen ontopic(és lehet,hogy
)kérdésem:melyik az a program ami látja az msn,icq...stb partnereket is?állítólag kevesebb vírus jön át rajta.Igaz ez?
-
fájl menü, ott a link! -
nevedben netán az van, hogy" e-mail címe nem megerősített ?" mert akkor menni fog az, ha bejelentkezik, nem különösebben baj, írd át, viszont ha nem akkor nemtom -
inkább segíts!!! -
Valaki megtudná nekem mondani, hogy milyen címen lehet az e-mail címet megerősíteni? Mert ha jól tudom, akkor van egy cím, ahol meg lehet csinálni. -
puzie vagy? -
privi ment:$$$ -
minden csaj ilyenekkel írkál, nem adom meg a címeket :p -
Valaki megtudná nekem mondani, hogy milyen címen lehet az e-mail címet megerősíteni? Mert ha jól tudom, akkor van egy cím, ahol meg lehet csinálni. -
talán van ismerősöd, partnered, akinek vanak ilyenjei? megadhatnád privibena cimét, örök hálám lenne! -
utálom az ilyeneket :@ -
valaki nem tudja, hol lelhetek ilyen mozgó betűket még? vagy nincs valakinek még?
-
ez a partner feltöltési sebességétől is függ -
??????ezt hogy érted?legyen gyorsabb netem?a mostani 2 megás matáv is elég -
persze
fizess elő bérelt vonalra, aztán álld a költségeid, akkor tuti gyorsabb lesz!
-
nbj #3244 nekem vmikor fájlküldésnél egyszerűen lefagy az msn. mé? -
Lehet valahogy gyorsítani az msn fájlküldési sebességét mert nagyon lassú? -
kérd meg hogy zip-ben csomagolva küldjék ami nem megy át, vagy törölje a fájlkiterjesztést mielött elküldi -
Nem a chat-ablakban kell rákattintani a cuccra, ha megjött, hanem szépen megkeresed (Dokumentumok/Beérkezett fájlok, vagy Documents/My Received Files), és onnan megnyitni kézzel.
Egyébként meg ilyen MSN-tweak progikkal simán le lehet ezt is tiltani, hogy letörölje az msn magától a kapott fájlt... Úgy mint pl a korlátozott fájl-küldést (mert ugye pl .exe-t nem is küldhetsz, sőt mostmár videót is visszadob egy adott méret után...), meg a reklámokat eltüntetni stb... -
másold át, vagy nevezd át, hátha -
valaki tudna segíteni?4
nem biztos hogy pont ide vonatkozik de azért :
msn en fogadok egy fájlt (általában avi-nál fordul elő) majd amiko rmegérkezik és megnyitnám a mocsok vinfos kölzi velem hogy blokkolta a fájl elérését mert úg ygondolja hogy kárt tehet a gépben. minden kérdés nélkül teljesen eltünteti/törli a file-t
tűzfalban msn engedélyezve van semmi más ilyen jellegű program nem fut
ötlet?
köszi -
htx! -
MsgPlus-361.exe
MSN PLUS 3.60(új)3.61.0145 -
ok :OOO:|:CCCC -
nem nincs -
Akyyy, a faqban írtál valami Wins and Mods-ot, haver kérdi krekkje/serialja van-e? :CCC -

-
mostantól [LAMA][GεЯy] - HЄLLЯαiSer leszek 
GixEr: mondasz vmit, majd megnézem hátha lehet vmire használni -
lál:D