8023
-
thomka #3190 A Messenger azt írja hogy az Alapértelmezett átjáróval van a hiba. Ez mit jelent? -
thomka #3189 A Windows tűzfal és a virusírtó tűzfala is kivan kapcsolva -
thomka #3188 Ki van a tűzfal kapcsolva. Most néztem meg a Messenger beálítások/kapcsolatnál és azt írja ki hogy nem kapcsolodot a NET Messenger service hez.
Nem tom mi lehet a gáz. -
Szuperkaraj #3187 akkor valami kapcsolódási gondd lehet, nézd meg a Messenger kapcsolódási beállításait, meg nemtom hogy a Windows tűzfal hogy van beállítva, vagy netán azt kapcsoltad ki? -
thomka #3186 Kivan kapcsolva. Egyik napról a másikra hozta ki ezt az üzenetet. -
Szuperkaraj #3185 akkor talán a tűzfal, nem? :D -
thomka #3184 Sziasztok van egy kis problémám a Messenger el.
Azt írja hogy lehetséges hogy a tűzfal miatt nem tud bejelentkezni.
80048820 ás hiba.
Mi lehet a megoldás? -
Szuperkaraj #3183 én nemtom, nem értek ezekhez, de sok sikert és remélem télleg jó lesz mindenkinek ;) -
dehogyis én voltam a hülye hogy Dreamweaverrel csináltam, akkor valami miatt sokatoknak nem támogatja, ne hülyéskeggyé má szuppahkari :DDDD
Asszem a frontpage 98 lesz a nyerő
de lehet hogy word 2000-el csinálom :DD
-
Szuperkaraj #3181 ok és bocs hogy megint meg kell csinálnod -
Oks, akkor megcsinálom mégegyszer, egy másik szerkesztővel is. Csak azért nem értem komolyan, mert megnéztem suliban, anyumnál a melóhelyén, több havernál is, itthon is egy kistucat böngészővel és sehol sem volt rossz... még haver linuxán sem! :D
De szükség törvényt bont vagy miaszösz -
Szuperkaraj #3179 hát nemtom....de a büntipont ott figyel látom :)
Egyébként ja, igaz hogy egszerűbb beírni, de ne csak a másikat dolgozztassuk, kicsit mi is találjuk fel magunkat ;) -
csa most szegény user csinálja meg a böngészőjét, mikro azt sem tudjuk mia baja, hogy megnézze a FAQ-ba a problémáját. Józan paraszti ésszel egyszerűbb ha beír ide! -
Szuperkaraj #3177 sztem nem a munkáddal van bak, hanem a böngészőnkkel, csak nemtom mi a hiba, ha neked bejön amit csináltál akkor jól csináltad ;) -
sztem csinálj másikat :) túl sok embernek nem jön be:( -
hát én felakasztom magam... ötletem sincs miért lehet egyeseknek tré
-
CK1 #3174 nekem nem jön be az oldal... IE-t használok, fent megjeleníti a 2 bannert, és annyi... valami frame gond lehet... -
XRV #3173 hogyan? A hangoló szerint minden okés -
nem vetted el a hangot?:) -
XRV #3171 találkoztatok -e ilynnek? Genius videókártyát tettem egy gépbe, és azóta nem jön befele hang. Videókép próba volt, minden okés csak befele nem jön hang > hangszóró ikonnál a hangszóró át van húzva piros körrel, miképen, amikor némítom.
A mikorofon műxik a másik fél minket hall és el is tudom némítani (megjelenik a mikrofonon a áthúzott piros kör) és vissza is tudom kapcsolni. DE a hangszóról nem akar eltünni.
Rendszer hangok, zenék mennek jól.
help -
vki találkozott olyannal hogy 7.0ás msn fainul megy, de 7.5 kiírja hogy nem megfelelő a passport-fiókom? -
Értem. Hát, azt tom hogy hasonló hiba szokott néha a másik gépünkön jelentkezni, hogy tök fehér minden, nem látom miket írnak meg ilyenek.
Igaz az a gép már picit gyengécske: win 98; 500 mhz, 128 mem, amit úgy zabál mint aki sose nem evett:D -
na majd akkor kipróbálom úgy, hogy visszaállítom a luna-ra... de nemtom, hogy jó lesz-e..mindegy... szal volt olyan, amikor működött... egyébként notebook-on megy a téma... -
Xpbe nem ez az eredeti stílus, hanem a Luna. vagy nem Xp-d van? akkor nem csoda hogy így néz ki (melesleg memória jó kevés, vagy zabálja valami) -
előzőtől függetlenül:
Huzzah for Patchou! And huzzah for yourself, if you signed the Plus! petition that is. Because last Friday, less than a week after 400.000 signatures were delivered to Microsoft's doorstep, the company changed the definition files of their AntiSpyware software so msgplus.exe would not be detected as a threat at run time anymore. "This is a huge success for this whole operation [...] and we didn't fight for nothing"
401.683 aláírás, 10.137 lap, 50 kg, 10 m... és elküldték a micrsoftnak kinyomtatva..:) -
eredetis stílus van... szal először jó volt, aztán jött a plus és ez van.. sőt még a szines írást is feketének jeleníti meg..a progressbarral együtt... -
:DDDDd mert ez az msn már csak xpvel működik!:D
ha esetleg az akkor tedd vissza az eredeti stílust! -
mi a probléma ? o_O
[nemtűnik fel neki] -
Hmm.. egyik haveromnak lenne egy kis problémája:
nemtom, találkozott-e már valaki ezzela problémával... minden újra lett rakva (msn,plus,stb), de nem az a hiba... -
jah, azokat valami program hackerrel kell megnyitnod (á lá Restorator) valamelyik msn filet, nemtom melyiket, ahol aplus van:d és ott kell lennie. persze nem biztos. régebben én is keresem a star warsosat, jobbnak láttam dcről leszedni:D -
Szuperkaraj #3160 én mindíg mással vok, IE, Mozilla, aztán meginn IE, meginn Mozilla [csak ezt a kettőt szokta hazsnálni] IE-vel sem jön be -
Igen arra gondoltam, az MSN Plus hangjaira, csak nem írtam oda, elfelejtettem :/ -
XRV #3158 ...#3156 -
XRV #3157 az nem az msgplus-é? -
De a hangklippek azok amiket én beszélek, nem? Nem azok amik az MSN hangjai... mert azok mindig megvannak, akkor tűnnek csak el ha újratelepítem az egészet zusammen... -
a hangklippeket, ott a dokumentumokban az msn könyvtárába, de csak addig amig be nem zárod az msn párbeszéd ablakot! -
lámi kérdés következik :pp
MSN Plus hangokat hol és hogyan tárolja a gépezet? O.o -
tescó gazdaságos hsz
-
ki viccel és mivel? -
viccel?