8023
  • thomka
    A Messenger azt írja hogy az Alapértelmezett átjáróval van a hiba. Ez mit jelent?
  • thomka
    A Windows tűzfal és a virusírtó tűzfala is kivan kapcsolva
  • thomka
    Ki van a tűzfal kapcsolva. Most néztem meg a Messenger beálítások/kapcsolatnál és azt írja ki hogy nem kapcsolodot a NET Messenger service hez.
    Nem tom mi lehet a gáz.
  • Szuperkaraj
    akkor valami kapcsolódási gondd lehet, nézd meg a Messenger kapcsolódási beállításait, meg nemtom hogy a Windows tűzfal hogy van beállítva, vagy netán azt kapcsoltad ki?
  • thomka
    Kivan kapcsolva. Egyik napról a másikra hozta ki ezt az üzenetet.
  • Szuperkaraj
    akkor talán a tűzfal, nem? :D
  • thomka
    Sziasztok van egy kis problémám a Messenger el.
    Azt írja hogy lehetséges hogy a tűzfal miatt nem tud bejelentkezni.
    80048820 ás hiba.
    Mi lehet a megoldás?
  • Szuperkaraj
    én nemtom, nem értek ezekhez, de sok sikert és remélem télleg jó lesz mindenkinek ;)
  • geri15
    dehogyis én voltam a hülye hogy Dreamweaverrel csináltam, akkor valami miatt sokatoknak nem támogatja, ne hülyéskeggyé má szuppahkari :DDDD

Asszem a frontpage 98 lesz a nyerő de lehet hogy word 2000-el csinálom :DD
  • Szuperkaraj
    ok és bocs hogy megint meg kell csinálnod
  • geri15
    Oks, akkor megcsinálom mégegyszer, egy másik szerkesztővel is. Csak azért nem értem komolyan, mert megnéztem suliban, anyumnál a melóhelyén, több havernál is, itthon is egy kistucat böngészővel és sehol sem volt rossz... még haver linuxán sem! :D
    De szükség törvényt bont vagy miaszösz
  • Szuperkaraj
    hát nemtom....de a büntipont ott figyel látom :)
    Egyébként ja, igaz hogy egszerűbb beírni, de ne csak a másikat dolgozztassuk, kicsit mi is találjuk fel magunkat ;)
  • akyyy
    csa most szegény user csinálja meg a böngészőjét, mikro azt sem tudjuk mia baja, hogy megnézze a FAQ-ba a problémáját. Józan paraszti ésszel egyszerűbb ha beír ide!
  • Szuperkaraj
    sztem nem a munkáddal van bak, hanem a böngészőnkkel, csak nemtom mi a hiba, ha neked bejön amit csináltál akkor jól csináltad ;)
  • akyyy
    sztem csinálj másikat :) túl sok embernek nem jön be:(
  • geri15
    hát én felakasztom magam... ötletem sincs miért lehet egyeseknek tré
  • CK1
    nekem nem jön be az oldal... IE-t használok, fent megjeleníti a 2 bannert, és annyi... valami frame gond lehet...
  • XRV
    hogyan? A hangoló szerint minden okés
  • akyyy
    nem vetted el a hangot?:)
  • XRV
    találkoztatok -e ilynnek? Genius videókártyát tettem egy gépbe, és azóta nem jön befele hang. Videókép próba volt, minden okés csak befele nem jön hang > hangszóró ikonnál a hangszóró át van húzva piros körrel, miképen, amikor némítom.
    A mikorofon műxik a másik fél minket hall és el is tudom némítani (megjelenik a mikrofonon a áthúzott piros kör) és vissza is tudom kapcsolni. DE a hangszóról nem akar eltünni.
    Rendszer hangok, zenék mennek jól.
    help
  • AdaKiller
    vki találkozott olyannal hogy 7.0ás msn fainul megy, de 7.5 kiírja hogy nem megfelelő a passport-fiókom?
  • akyyy
    Értem. Hát, azt tom hogy hasonló hiba szokott néha a másik gépünkön jelentkezni, hogy tök fehér minden, nem látom miket írnak meg ilyenek.
    Igaz az a gép már picit gyengécske: win 98; 500 mhz, 128 mem, amit úgy zabál mint aki sose nem evett:D
  • totya24
    na majd akkor kipróbálom úgy, hogy visszaállítom a luna-ra... de nemtom, hogy jó lesz-e..mindegy... szal volt olyan, amikor működött... egyébként notebook-on megy a téma...
  • akyyy
    Xpbe nem ez az eredeti stílus, hanem a Luna. vagy nem Xp-d van? akkor nem csoda hogy így néz ki (melesleg memória jó kevés, vagy zabálja valami)
  • totya24
    előzőtől függetlenül:
    Huzzah for Patchou! And huzzah for yourself, if you signed the Plus! petition that is. Because last Friday, less than a week after 400.000 signatures were delivered to Microsoft's doorstep, the company changed the definition files of their AntiSpyware software so msgplus.exe would not be detected as a threat at run time anymore. "This is a huge success for this whole operation [...] and we didn't fight for nothing"

401.683 aláírás, 10.137 lap, 50 kg, 10 m... és elküldték a micrsoftnak kinyomtatva..:)
  • totya24
    eredetis stílus van... szal először jó volt, aztán jött a plus és ez van.. sőt még a szines írást is feketének jeleníti meg..a progressbarral együtt...
  • akyyy
    :DDDDd mert ez az msn már csak xpvel működik!:D
    ha esetleg az akkor tedd vissza az eredeti stílust!
  • bertino
    mi a probléma ? o_O

[nemtűnik fel neki]
  • totya24
    Hmm.. egyik haveromnak lenne egy kis problémája:

nemtom, találkozott-e már valaki ezzela problémával... minden újra lett rakva (msn,plus,stb), de nem az a hiba...
  • akyyy
    jah, azokat valami program hackerrel kell megnyitnod (á lá Restorator) valamelyik msn filet, nemtom melyiket, ahol aplus van:d és ott kell lennie. persze nem biztos. régebben én is keresem a star warsosat, jobbnak láttam dcről leszedni:D
  • Szuperkaraj
    én mindíg mással vok, IE, Mozilla, aztán meginn IE, meginn Mozilla [csak ezt a kettőt szokta hazsnálni] IE-vel sem jön be
  • geri15
    Igen arra gondoltam, az MSN Plus hangjaira, csak nem írtam oda, elfelejtettem :/
  • XRV
    ...#3156
  • XRV
    az nem az msgplus-é?
  • geri15
    De a hangklippek azok amiket én beszélek, nem? Nem azok amik az MSN hangjai... mert azok mindig megvannak, akkor tűnnek csak el ha újratelepítem az egészet zusammen...
  • akyyy
    a hangklippeket, ott a dokumentumokban az msn könyvtárába, de csak addig amig be nem zárod az msn párbeszéd ablakot!
  • geri15
    lámi kérdés következik :pp

MSN Plus hangokat hol és hogyan tárolja a gépezet? O.o
  • bertino
    tescó gazdaságos hsz
  • geri15
    ki viccel és mivel?
  • nyami
    viccel?