8023
-
ya -
Szuperkaraj #3714 :DDD ez így igaz ;) :D -
Szuperkaraj #3713 nem a kinézete a lényeg, hanem az hogy mennyi és milyen információt tartalmaz..és tettek azóta fel olyan kérdést, amire a válasz megtalálható a FAQ-ban, szal ebből az jön le hogy nem olvassák el...szal el kéne olvasni emberek! -
oszt ez nem csak ide illik, hanem más ezer meg ezer topicba ahol szintén van FAQ! -
Általános gond a FAQ-okkal, hogy az olyan emberek akik feltesznek a FAQ-ban szereplő kérdéseket azok többségben azt sem tudják mi az a FAQ!! Persze van kivétel, mert nem csak teljesen alapvető, vagy közismert kérdések vannak benne, de az emberek nagy százalékára az első igaz :|| -
csak az emberek, azt hiszik, hogy az ő problémájukra úgy sincs megoldás...:o) -
ennél nagyobbal oszt írhatod...
-
Ha esetleg innen valaki bennevan az MSN 8 BETA programban, annak mondom, hogy updateltek az oldalt! -
vicces ezt pont tőled olvasni
csinálsz jobbat, addig kussolsz köszi -_- -
Ha nem ilyen hányadék és átláthatatlan lenne talán még el is olvasnák... -
Szuperkaraj #3705 lehet nagyobb betűvel kéne kiírni hogy a FAQ-t tessék használni
-
FAQ! -
szemlits #3703 Köszi!
-
FAQ
egyébként igen
megoldás: Stuff Plugin (link a FAQban) -
szemlits #3701 'Estét!
Létezik olyan MSN Messenger,amivel egyszerre 2 (vagy tőbb) felhasználónévvel is be lehet jelentkezni? -
:) -
A Windowst újra akarom tenni, de sok a szmájlim, és hangjaim.
Az MSN a dolgait a c:\Documents and Settings\[név]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ mappában tárolja. Innen átmásolhatod máshova, de sajnos a gép újratelepítésekor ismét be kell tenned a szmájlikat. De legalább megvannak. -
én nem találtam ott.... -
és ezért az msn a hibás?:DD -
olvasd a FAQot ;] -
az msn plus hangokat hova menti a gép?:D -
tényleg az... nekem is le van tiltva fater biztonságtechnikai okokból... -
Egyebkent nemtudtok, egy modot, aivel elerhetem azt, hogy pld beleirok a nevembe valamit, azt csak az egyik ember / csoport lathassa a listamon, a tobbiek pedig az atlagos nevemet lassaK? tudom, egy ember eseten elonyosebb a visszateresi uzenet, de egy csoportnak nemtudok igy uzenetet hagyni, es ezert ha kirakom a nevembe azt meg nem elonyos, hogy a tobbiek hulyenek neznek :D
Elore is koszi -
:D:D -
vagy csak látta hogy te vagy és nem vett fel!:D -
TRac #3690 De akkoris....Az tök idegesitő ha letilt vki. Csináltam másik cimet és arról néztem meg. Nem tiltott le:D -
Szuperkaraj #3689 nemhiszem, általában kimondják :D -
:DDDDDD -
TRac #3687 Lehet h nem merte kimondani h nem jövök be neki...
De lehet h télleg ement -
esetleg itt:
http://forums.msnfanatic.com/index.php?showtopic=12352 -
Szuperkaraj #3685 hát ha rendes voltál vele biztos nem tiltott le -
A mess.be fórumán érdemes keresgélni, de itt van pár:
http://www.messengermad.com/forums/index.php?dlcategory=15 -
merre találok fasza skineket 7.5-höz ? -
vedd fel egy masik MNSrol, es akkor latni fogod fentvan-e. Ha azon fennvan de a tieden nem, akkor egyertelmu, h tiltot... -
:DDDDDDD -
ez ilyen :) -
TRac #3679 Bassza meg az MSN! Nem tom 1 csayról h letiltott-e vagy tényleg elment. Sok dolog mulik rajt... -
show contacts who deleted you
csak azt jelzi, hogyha valaki kitöröl a partnerlistáról -
nem tudod megnézni hogy letiltott e semelyikkel sem! régebben lehetett!(lásd mess.be) -
nincs olyan progi, ami kiírja, hogy letiltottak