MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alapból csak ömérikában lehet, nemtom hogy ki lehet-e jáccani vhogy ezt a dolgot, olvass vissza, plzhtx
Ha valakinek jogtiszta szoftver kell, még nem biztos, hogy becsületes is. Lehet, hogy csak túl peches!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha valakinek jogtiszta szoftver kell, még nem biztos, hogy becsületes is. Lehet, hogy csak túl peches!
rámegyek hogy javitás és ez jön be:
Mit tegyek? Az lehet a baj hogy az internet routeren keresztül jön, 3 gép van, és routerrel megosztva a net.
Buba 007 irta:
"Amikor kiadja a hibaüzenetet rámész, hogy Hibaelhárítás. Ott az elemzés után rákattintasz a Javításra. Majd kidobja neked az IE Beállítások ablakát, ahol a Proxy beállításokra kattintasz és kikapcsolod a proxy-t és minden mûködik."
Ezt pl hol kell kikapcsolni? ha megcsinálom fog müködni?
És irtátok lejjeb hogy klikk a Hibaelháritás, javitás, meg vmi proxy beállitásnál pipát kivenni, de nemtom hogy hol kell, tüzfalat kikapcsoltam, ugyse jó, valaki tud segiteni? Elöre is köszi!
Elõre is kösz!
Valaki mondja már meg hogy lehet innen eltüntetni a cimeket de ugy hogy végleg, ne legyenek benne a listában, kevés a tiltás! Kösz!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
gyájj te!! mennyi csillagod van<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
ON
Na mágusok! Mitõl van az hogy idáig az MSN-em ha X-et nyomtam neki a System Tray
be kicsinült le ha most ezt meg akarom tenni akkor kikapcsol a program minden
felszólitás nélkül! Mi a fax-al lehet ezt orvosolni???
eddig is volt mobilon msn. wapos formátumban az e-messenger.net-en. gondolom amit te írtál be, az is wapos! de mivel még linket se tettél be<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Megtaláltam amivel a telefonal lehet msn-ezni !!!
Hurrá!!!
Nem volt egyszerü keresni mivel senki nem segitet és elindultam megkeresni
Szoval le kell tölteni egy fájlt internetröl és utána telepiteni kell TELEFONON sajnos a nokiák elönyösebbek nem rosszindulatbol irom (Nokia 6600, 6260, 6630, 3230, 6670, 6680, 6681, 7610
Motorola A925 + A1000
Sony Ericsson P800
Ericsson P900, P910
Nokia 9300, 9500
Nokia 7650, 3650, 36xx, N-GAGE
Nokia 6600, 6260, 6630, 3230, 6670, 6680, 6681, 7610 )
ezeket támogatja
most ti is vadászhatok 😊
rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
Nekem azzal a messenger disable-val nem megy. Gondol egyet és egyszer csak megint elindul, hogy rohadjon meg😊
figyeljetek szeretnék kérni töletek hogy telefonon hogy lehet messengert használni elöre is kösszi
nokia 6680 telefonom van
StuffPlug-NG 2.2.397 BETA
Small Description:
95% Compatible With MSNM 7.5
Date added: Monday 29 August 2005, 19:46
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)