1068
-
#668 -
Takezó #667 anyád :D -
#666 beszoptad takezo ték -
Takezó #665 mondom én -
Takezó #664 de asszem ebből lassan ték lesz -
#663 fasz vagy.......epp hogy tetszett a beszolas te -
Takezó #662 igazad van :( emiatt nem is érdekel igazán a gém -
#661 Mi van? Nem tetszik? -
#660 looooooooooooool -
#659 A legeslegynagyobb baj, hogy nincs magyar bajnokság, hogy szakadna rájuk az íróasztal..... -
#658 :D -
Drizzthsz #657 Nem tudom. :) -
nick név #656 a taktikában aza feed mire jo? -
#655 Elkezdek játszani vele, és felírom az összes hibát amit találtam benne, és majd közzéteszem. -
nick név #654 nemrossz -
Drizzthsz #653 Rossi Jarvisra vessetek egy kis pillantást... -
nick név #652 jah ugy gondoltam, sry ha nemvolt érthetö -
Rudee #651 Ja hogy a Te keretedbe. Aszittem már a másik csapat tarcsijába akartad lerakni. -
nick név #650 ö pl. nem rossz, bár szar a positioning-ja, de mécsak 16
-
#649 De pedig lehet, az FM-ben is, meg az előző cm-ben is lehetett... Na majd az első 60megás patch javítja a dolgot. :-)) -
nick név #648 de ugy, mint az elözö részekben, kölcsön van, de ne zavarjon ott lerakom a reservesbe -
Rudee #647 Olyat biztos nem tudsz, max a másik csapat edzője. -
nick név #646 hát nemtom, aki kölcsönbe van (enyém, más csapatnál) katt az action-ra de ott nincs olyan ahol pipálni lehet, hogy hol jáccon? -
#645 Le kéne tudni..... -
nick név #644 tudom hülye vagyok, de aki kölcsönbe van azt nemtudom lezavarni a reservesbe? -
#643 Ne magyarázzál, játszál 10 órát, és mond el a tanulságokat -
Drizzthsz #642 De, azok... :D:D:D -
#641 huhh,analízis? hááááát,sok sikert! -
#640 lehet hogy volt de én nem patcheltem soha mivel nem volt rá szükségem. persze ki tudja már mi volt a verziószáma annak a példánynak ami hozzám került... -
Takezó #639 pffff, megértelek:D -
#638 cm 01/02? arra gondolsz amelyikhez volt 4 patch? :) -
Drizzthsz #637 Most egy picit játszok tovább a tesóm gépén... Csak nem tud lekötni az a fránya analízis. :-) -
#636 Azok sem tökéleteek, max a kedvenceid, ezért elnézed a hibáikat :-)) -
Drizzthsz #635 Én egyelőre nem jelentettem ki semmiről, hogy gyengébb-e vagy erősebb. Az adatbázis az tényleg kisebb. A cm03/04 nekem nagyon nem jött be, a fm2005-t mire megszoktam, az pedig kb. fél év volt. Igazán még most sem tetszik...
Majd akkor nyilatkozok, ha a saját gépemen már legalább 10 órát játszottam. -
nick név #634 persze vannak dolgok amik kurvára teccenek pl.: az uj taktika, meg hogy sokkal gyorsabban tölt...
nemrossz a játék, de sztem a fm-hez képest gyenge -
Drizzthsz #633 De, Wizardry VII, Wizardry VIII... :D Xwing, Tie Fighter. :D etc... :D -
nick név #632 de valld be ez nem jött össze nekik, lehetne sorolni miben gyengéb (ugye az adatbázist neis emlitsem), meg a meccs engine is elég érdekes dolgokat művel(a mozgásokra gondolok) stb.
na majd a peccs után azér más lesz valamivel, de nekem igy elsö ránézésésre még a cm03/04 is jobban bejött -
#631 nálam a cm01/02 és a kotor1 erősen e felé tendál pedig... -
#630 Az a lényeg, hogy az első patch után mutatja meg a foga fehérjét... Tökéletes játékot még nem adtak ki sosem, és nem is fognak... -
Drizzthsz #629 Én nem merem kijelenteni még most, hogy nem sikerült. Sajna most nincs időm játszani, de csütörtökön majd nyomom rendesen. Ha lesz krekk, mert bátyám gépén utálok szenvedni.