1068
-
nick név #628 ha valaki akkor én kurvára vártam a gémet, igaz nem játszottam vele sokat - majd még fogok - de ez valami szánalmas, ezzel akarták megverni a fm-et?! -
Rudee #627 De az is tartalmazza az előző javításokat. -
#626 Milyen 80 mega? A legutolsó annyi, de nem csak 1 jött ki belőle. -
Drizzthsz #625 Most látom, nem is játszik... :D -
Drizzthsz #624 Basszus, a tv-ben miért mindig a fradit kell bámulni, ha magyar bajnoki van?
Nem baj, szomszédom remélem ver nekik vagy kettőt... :D -
Drizzthsz #623 Ezt nem értem. Legjobb esetben is annyit tettetek eddig, hogy játszottatok kb. 10 percet, aztán kijelentettétek, hogy szar, ez történt, nem?
Azért egy esélyt adjatok neki. Addig ne mondjon senki ítéletet, amíg nem játszott vele legalább 10 órát, mert ez egy mendzserjáték ugye. De ezt gondolom, nektek nem kell mondanom... :D -
Rudee #622 80 mega, annak a fele kb az adatbázis frissítése. Ezen túl sokat kell javítani sajnos. -
#621 Nos az FM-hez közel 200 megás javítás, update van... Ez se kutya :-) -
nick név #620 hát, ehhez kurva nagy tapasz kell:( -
#619 Azért ne felejtsünk el pár dolgot....Ez a játék most jött ki.. Az FM sem volt közelse tökéletes amikor kijött ezt bizonyítja a sok patch, meg miegymás... 2 héten belül ehhez is lesz biztosan egy méretesebb tapasz. -
#618 thx -
#617 innen -
#616 pls help:
honnan lehet leszedni? -
#615 Csakhogy ne szívjál vele rendesen, mint mi ... -
Nadi #614 Köszi -
ZsilKEANE #613 -
Drizzthsz #612 Háhá, most már játszok vele egy picit... És:
A meccs nézet szerintem csodás. Marha jó, s marha gyors, bár vannak "fura" animációk...
Krekk nemvan véletlenül? Torghellével és Királlyal hódítani fogok... :D -
ZsilKEANE #611 na sikerült összeraknom a gammát
első benyomásaim mégse azt mondatják velem,hogy szuperjáték lett...
vannak benne hibák,bár melyik jatekban nincs ?
de a rating a legnagyobb hiba sztem benne,összevissza van az egész osztályzás a meccs végén.. Raul 3 gólt lőtt, 5ös osztályzat,meg még ilyenek : de van egy kép ami lol
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/050315/lolocska.jpg[IMG]
lehet nem lesz jo a képberakásom,de az van rajta,hogy Benjamin a betisben, beállt a 89.percben,rugott két gólt,és az osztályzata 4es lett... hát nemtom szokni kell -
#610 Nem is -
nick név #609 :D gonosz -
#608 CM5 haszn. útmutató -
#607 Olvass vissza kicsit, csak hogy ne legyél annyira oprimista :-) -
Nadi #606 Mért mi van vele? -
#605 Csak eltudd indítani -
Nadi #604 13 perc és lenn van -
#603 Beakartak újjítani, tök más a felépítése, és ez lehet szarul sikerült -
#602 na milyen lett gyerekek? nekem még nincs meg -
nick név #601 hát jah elég gagyi, ha az adatbázist nem nézzük akkor is... namind1 kicsit jobbra számitottam, marad a fm, pedig nem nagyon jön be az fm, de még mindig jobb mint ez :( -
#600 :DDDDDDDDDDDDD -
#599 Tudod ki a lila lali :-)) -
#598 nem :DDDD lila lali :DDDD -
#597 Nem mutiból észült :-)) Fradista ;-)) -
#596 vki nyomjon már pikcsöröket, plíz -
#595 itt a moderatoroknal -
#594 jah -
#593 ezt merre találtad? :DDDDDDDDD -
#592 loál!!!!!44 híres vagyok -
Drizzthsz #591 Amelyikkel kiírtam, ami a bátyám gépében van, arra értettem. Más nem igazán olvassa be rendesen. -
#590 Én lehet, hogy még adok neki egy esélyt valamikor, de elsőre tényleg semmi esélye.
Nekem az FM elsőre "beütött", 1-2 nap után nem lehetett leszedni a játékról, ez sajna nem tudja nemhogy megelőzni, de még megközelíteni sem... -
Rudee #589 Hazaértem, kipróbáltam, mint páran leírták télleg gyenge.