1068
-
AMDFan #708 Már a kinézete is hányadék. Mintha valami Playstationszökevény lenne... -
Takezó #707 hát.. khmm... izgi :D A Tackles won se rossz
-
-
Takezó #705 oks, várom :) -
Már megy, pill. -
Raknék be képet is, csak nem megy az iaro nekem. Neked megy, Take? 
-
Takezó #702 úgy tűnik
-
Takezó #701 hát hmm... ez a 61 kapuralövés komolyan hangzik
-
csá! már megjelent a játék? -
Harmad... -
Takezó #698 lól
az durva :D hányadosztályú volt az ellen?
-
EEehhhh...
Ezzel a játékkal mindössze két mérkőzést kellett játszanom, hogy megdöntsem saját kapuralövési csúcsomat.
A Buton Albion elleni edzőmérkőzésen én 61-szer lőttem (ebből 34 ment kapura talán), az ellenfél egyszer sem...
Mondom én, hogy teljesen irreális. -
No uraim, most van még egy kis időm, úgyhogy játszom egy keveset ezzel.
A WBA-val első meccsem 7-0 lett (nyugi, csak edzőmeccs), most megyünk tovább. -
Kedves ForRedGlory! Lécci küldd el nekem MSN-en az általad megjelölt blindwrite programot! előre is köszi!!! MSN: [email protected] -
jah az van :Ð -
lololol -
ZsilKEANE #692 én nem találtam editort ... de van tutorial
-
nick név #691 nincs asszem -
Van beépített editor? -
Drizzthsz #689 Te vagy ő? :D -
na holnap neki állok,mekcsinalom jatekot hogy menjen :D
ma nemvot kedvem :Ð -
nick név #687 :D -
Egy jótanács, hajítsd ki a játékot az ablakon...majd ha jön a patch, akkor esetleg, de..... vagy mondja el ezt neked zoli1982 a PH!-n? :-))) -
Drizzthsz #685 Egy 4-3-3 szerűben, persze azért teljesen egyéni taktika. Elől Baggio,Torghelle, Andi Johnson, a többi lényegtelen... :D :D :D
Támadó taktik. Eddigi 5 tizenegyesemből egyiket se rúgtam be... :D -
Ha már az eleje nem jó, képzeld el, mi lenne 2011-ben ebben a játékban? Lehet hogy Feczesin aranylabdás lenne, vagy még durvább..... -
Drizzthsz #683 Adam Hamill. Bah, durva... -
az fm-ben épp 2011ben járok. baromira leszarom h mi volt a játék elején...nem ettől lesz jobb vagy rosszabb a játék. sokkal komolyabb bajok is vannak ott ahogy hallom -
nick név #681 milyen taktikával játszol? -
"Tőzsér 2000 font körül. De ő nagyon szar, csak az ifiben van... :)"
Mondja ezt egy Újpestes, lol... és milyen igazad van ;-)) -
Nem érted? Ez egy akkora baj, hogy aki játszani akar vele komolyan az hagyja a fenébe... Solskjear már rohadt régóta sérült, Riot sem ma tiltották el, égés az egész.... Soroljak pár bugot? -
Drizzthsz #678 Eddig 13. vagyok a bajnokságban, Crypal, két igazolásom volt eddig: Baggio ingyen, meg Tőzsér 2000 font körül. De ő nagyon szar, csak az ifiben van... :) -
ez legyen vele a legnagyobb probléma.... -
Fel se tedd, nem éri meg, nagyon gagyi...fél órát játszottam vele, de játszhatatlan, hemzseg a bugoktól.... -
KÉSZ,,,,,,,,,,,,,,abbahagytam, egy kalap kaki, amíg nem adnak ki hozzá normális patchet és adatbázit...Azt még megbocsátom, hogy Rio nincs eltiltva, de Solskjaer egészséges.... ooookkkkkádékkkkkkkkkkkkkkkkkk -
Takezó #674 ööö nekem nem sikerült :( -
Hülye vagyok, nem megy vele, beszélek már összevissza... -
A játék? De megy vele... -
joe69 #671 daemonnal nem megy veletlenul? -
Takezó #670 tudom, nem szoktam tékelni, meg aszittem csak én figyelek rá :D ki törölne, a natttyfiú? :D -
szar voltál már bocsi...előbb be kellett volna rakni a hszeket (mongyuk 3 "a" betű) aztán átszerkeszteni. mint Guba az imént
de ne rosszalkodjatok mer törölnek:)