1068
-
#748 gondoltam leszedem kicsomizom es megy:DDDDDDD -
#747 215 mega -
#746 nektek menyi -
#745 File Count : CD1=14x15mb -
#744 mert én torrentröl szedem és 189.4 mega -
#743 hány mega a game -
#742 Kb 10 perces bojongás után (Többet nem nagyon lehet melóhelyen) eddig csak az edzéslehetőséget, és a taktikát nézve tetszik. Az adatbázisról még nem tudok mit mondandi, mert azt nem nagyon nézegettm, illetve meccset sem játszottam. Az tetszik, hogy jó gyors. Majd este leülök elé, aztán majd eldöntöm. -
#741 Én nem mondtam egy szóval sem, hogy eredeti játékom van...és nem hinném, hogy túráztattam magamat. Semmi olyanért nem szóltam, ami a játék elindításával kapcsolatos.....Nem tudom miért személyeskedsz Velem. Ha jól emlékszem sosem bántottalak. Most sem foglak...azt inkább meghagyom neked. -
#740 Kíváncsi leszek a véleményedre :-))) -
#739 Te szerencsétlen mártír!
Mit túráztattad tegnap magad, ha NEKED IS ILLÁGÁLIS JÁTÉKOD van ÉS TE SEM TUDOD ELINDÍTANI?
-
#738 Ez érdekes, most hogy el akartam indítani cd nélkül...azt írta, hogy tegyem be az eredeti lemezt. Beraktam azt amit kiírtam, és elindult...:))
Szóval már megy.
köszi mindenkinek a helpet. -
#737 a cd image ellenörzésénél mit látsz?
Ezt:
vagy ezt:
-
#736 Kiirtam cd-re és akárhányszor indítom el, ezt írja ki. És úgy csináltam, ahogy a doksiban le volt írva. -
#735 Tegnap már kétszer írtam ;-) -
#734 Milyen 3.-ra? ;-)) -
#733 De-de, jó, hogy harmadikra észrevetted -
#732 Lilla? Ugye nem én vagyok? -
#731 De CD-re tényleg ki kell írni, szigorúan BlindWrite-tal.
Lilla barátunk - ezer hála neki - leírta lépésről lépésre, hogy kell. -
#730 Semmi gáz, próbáld még egyszer. Nekem másodikra elindult. -
AMDFan #729 Kiírtad CD-re? -
#728 Vmi nem stimmel mert ezt írja ki indítás után. "Original disc could not be found or authenticated. -
#727 Nincs mit, de ne fűzz a játékhoz nagy reményeket, mert le fog esni az állad :-)) -
#726 Köszi szépen. -
#725 cm5.bwt -
#724 várj felrakom a netre, mindjár belinkelem. -
#723 Nincsen...és cégnél nem is nagyon akarm felrakni....nem tudod vhova felküldeni, vagy elküldeni emailbe? a 716-nál leírtam a címet. Nagyon megköszönném. -
#722 Van msned? keress meg, oszt elküldöm. [email protected] -
#721 Köszi...már elolvastam, meg is van, de nekem nem volt benne a tömörített állományokban a cm5.bwt file. Ez nem nagy méret össz vissz fél mega. A cm5.bwa és a cm5.bwi file megvan, ezért kéne a cm5.bwt file
Remélem így érthetőbb. -
#720 Ez kegyetlen dúrva.... Aludtam egyet a játékra, és gondolkoztam, hogy ezt vagy ennyire elszúrták, vagy ez csak egy beta verzió... Elvileg még kint sem kéne lennie, és nem is láttam sehol sem hogy megjelent már :-)) -
#719 Neked is csak ezt tudom mondani: cm5 -
#718 cm5 -
#717 Eddig 4-szer raktam be.... ebben benne van minden...
cm5..... -
#716 Nem tudja vki elküldeni a cm5.bwt filet?
emailcím:[email protected] -
#715 a torrentet honnan szedhetem le? vagy dc-n rajta van?
-
#714 torrenten próbálkozz, vagy olvass vissza. -
#713 nem tom azért kérdezem! HOnnan Lehet letölteni? -
AMDFan #712 szerinted? -
#711 megjelent már? -
#710 De bazz, ezeknek a kutyaütőknek több bedobásuk volt. -
#709 Hja, azt észre se vettem. Illetve rögtön kiléptem, mikor láttam a kapura lövési arányt.