Jack The Ripper
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ja és blazini ne ijedj meg, mikor bemész a kínaihoz, kapsz tõle egy kis "ajándékot" 😊))))
Kezd izgalmas lenni a játék. Most tartok a 4. napon.
SPOILER!
Az elsõ tekercsen sárkány, a másodikon a bivalyt kell beállítani. Amúgy tök mázlim volt, elõször beállítottam mindkettõnek a bivalyt, mivel 1901-ben a bivaly éve volt, az nem volt jó, aztán el kezdtem az elsõt tekergetni és a sárkánynál kinyílt. Bingóó.
Addig már megvan hogy a blue velvetnél fel kell venni a falon lévõ üzenetet (ahol az ember ragasztgatott) és el kell menni a kínaihoz. A kidobó eltünt és az ajtónál valami kódot kéne beütni de a mi a kártyán van az nem jó!
Most ti jöttök!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mit kell csinálni egérrel kell kattingatni ahova akarom hogy menjen az emberem?
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
By the perception of illusion we experience reality.
Amolyan filmes játék volt, amik annakidején divatosak voltak egy ideig.
A fõszereplõ, ha jól emlékszem Christopher Walken volt.
De nem tom miért nekem nagyon lassú az egyik helyszínrõl a másikra váltás. Eddig egész jó. Az tetszik, hogy tényleg élnek az emberek. Jönnek-mennek, beszélgetnek, dolgoznak, nem mozdulatlanok, mint mondjuk a Post Mortemben, vagy a Drakulában. Szóval eddig jók a benyomásaim.
Ez persze csak egy elmélet a sok közül de a game ebbõl indult ki. Ezért kerültünk New Yorkba.
Bar ez jonak nez ki igy a kepek alapjan...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Asszem egyszer olvastam is valahol, hogy ez a játék annak a folytatása, csak akkor nem értem mért nem Jack the ripper 2. Csak tudnám mit keres hasfelmetszõ Jack New Yorkban 😊)))