265
Jack The Ripper
-
blazini #105 Hi!
Akkor mit kell csinálni amikor beszélek az irattárban az emberrel majd beszélek a kissráccal aki újságokat árult, de senki nem ad semmit még a főnök is elküld!
Valaki help!!! -
#104 Köszi az infót, innen már menni fog, és hátha tudok majd segíteni. -
RUDKO #103 ez mind ok csak sajna nem megy az angol. a szotár meg hosszu lenne -
RUDKO #102 igen olyan jellegü. szerintem elég jó játék. -
RUDKO #101 el kell menni a kupiba ott van az orvos és a zsebébe kell rakni. már nem vagy messze. -
#100 Valaki szurjon már be saját screenshot-ot!!!
Érdemes letölteni?Egérrel kell klikkelgetni és oda megy a foszer? -
#99 Húú, én ott még nem tartok. A 7. nap estéjén a kórház portása okoz némi gondot. Aszongya, hogy gondoskodjak a kulcsról (ami nálam van), de nem tok vele semmit csinálni. -
M.A.D. #98 http://www.the-spoiler.com/ADVENTURE/Galilea/jack.the.ripper.1/JackRipper.htm -
RUDKO #97 a nyolcadik nap amikor egy poszter van az asztalomon -
#96 Ez hanyadik napon van? Kicsit bővebben írd le. -
RUDKO #95 sziasztok.
tudja valaki hogy mit kell beirni a táviró gépbe itt teljesen elakadtam. sos. -
M.A.D. #94 Károgott? Varjogott?
Na jó, kinézetileg nem egy Broken Sword 3., de....
-
zoszt #93 Őszintén szólva nem tudom, hogy hollót láttam avagy varjút. -
zoszt #92 Sikerült elindulnom.Láttam hollót,elrepült.Beszéltem a madame-mal elküldött arra a helyre, aminek a címét láttam a plakáton,de még nem tudok odamenni.Van rendőrségi jelentés, 2 rajz meg még vmi amire nem emlékszem. Eddig tényleg nem nagy szám,de mint tudjuk a türelem rózsát terem. -
M.A.D. #91 ...már ami "száraz" kaland. -
M.A.D. #90 Bizony, így jártam. Pedig nem az első kalandjátékom. Most is fel van installálva /pill. vagy 6 game. -
M.A.D. #89 Nézz meg mindent figyelmesen, és figyelj a kurzorra!
Megéri.:)
-
#88 MAD is hasonlóképpen járt. Amúgy kicsit unalmasan indul az eleje, de aztán belelendül a sztori rendesen. :)) -
zoszt #87 Most telepítettem, egyelőre nemtudok kimenni az irodából,de nem adom fel.: ) -
#86 Hopp, elakadtam. Kár, hogy nincs kitől segítséget kérni. :(( -
M.A.D. #85 Igen, de ennek köszönhetem, hogy egyáltalán el tudam indulni az elején. :)))
-
#84 Igen, mondjuk néha elég hülyén néz ki, hogy az egyik karakter animált, a másik meg renderelt (elmosódott). -
M.A.D. #83 Sejtettem.:)
Az a jó, hogy itt van pár mozgás is már. PM-ben szinte semmi.
-
#82 Nem akarok lelőni poént, de azt a hollót nem utoljára láttátok :))))))) -
M.A.D. #81 Na,igen. A Silent Hill 2-ben teljesen normális lett volna, de itt... este is volt, álmos is voltam már..erre....tovább játszottam vagy még fél órát. :)
Most vagyok a Red Chapel-ben (jól írtam?)Este van tele vendégekkel..stb..nekem bejön a game.
Ja, erröl jut eszembe a Post Mortem-et még be sem fejeztem.
-
fucko #80 Attol a hollotol en is nagyon megijedtem,mert ugy vagyok a horror kalandjatekokkal hogy hogyha nem csinalok semmit akkor nem is tortenik semmi,ergo nyugodtan forgolodtam es egyszercsak pakk;) -
M.A.D. #79 Amúgy, szerintem tuti,hogy a Post Mortem-esek csinálták, mert a rendőrségi helyszín nagyon hasonlít a PM-ben lévőre. -
M.A.D. #78 Nos, most szándékosan nem olvasok még vissza. Meglódult a gamma! Nekem tetszik. :) A kulcsszó a renderelt!-en van. Az elején az irodába több órát tököltem, aztán tegnap este egyből kiszúrtam az újságot! Innentől kezdve aztán..:)
Huh, azért az a holló eléggé megijesztett. Nem kalandjátékba illő jelenet volt.:) A történet kezd egyre érdekesebb lenni. Ja, nálam a helyszinek váltásánál csak 2-3 mp-et időz el.
-
#77 Amúgy melyik új helyszínre gondolsz? Valszeg azzal még nem találkoztam. Sajna most nem tudok játszani, mert melóhelyen kicsit problémás lenne :))) -
#76 Na mivel én nem játszom, segítek :))))
A világítós asztalra először is rakd rá azt a levelet, amit neked írt Jack. Majd rakd rá azt a levelet, amit az egyik ügynök aktájában találtál, és azt a Londoni gyilkos írta. Most egymás tetején van 3 levél, most a második levelet úgy told az első felé, hogy a levél eleje, a "Dear" pontosan egymás felett legyen. Na itt már lehet sejteni mi lehet a végeredmény. :)))
Ezután megfogod a harmadik levelet és úgy tolod, hogy az aláírás, azaz a "Jack the Ripper" fedje egymást. És bingóóóóó. A nagy felismerés. Többet nem árulok el, szerintem innen már menni fog.
Baromi jóóóó ez a játék, csak kicsit lassan indult be a sztori. Nekem nagyon bejön. Remélem segítettem :)) -
blazini #75 Na mi van mindenki játszik!
Ha már én is segítettem ti is segíthetnétek.
Mit kell a portásnak adni az új helyszinen, meg az előző kérdést se feledjétek!
KÖSSZ!!! -
blazini #74 Na közben sikerült de a világítós asztalon mit kell csinálni mert rárakok minden papírt amit lehet de semmi! -
blazini #73 Hi!
Nekem nem jó Melyik a bivaly a patkány előtti?
Automatikusan kinyílik vagy kell valamit csinálni?
-
#72 Mi a gond, nem tudsz elmenni az irodából? Vagy más gond van? -
#71 Ha elvette a papírt, akkor utána ott jobb kéz felől van egy kis ablak, oda menj és csengess. Kijön egy kövér fószer és add oda neki a rendőrségtől kapott zárójelentést a hulláról. Azt fogja mondani az ürge, hogy menjél vissza holnap reggel. Ezután nézz egy kicsit jobban körül az irodában. Óriási felfedezéseket fogsz tenni. Remélem érthető volt, amit írtam :))) -
#70 Nálam még ilyen nem fordult elő (eddig), le is kopogom :))) -
M.A.D. #69 Ja....ha valaki elakadna..:)))
http://www.the-spoiler.com/ADVENTURE/Galilea/jack.the.ripper.1/JackRipper.htm
Vazz. Nem semmi. Alig pár napja jelent meg...és...
-
#68 Hat lehet az en gepem a hibas... nekem neha egyszeruen leal a kep szal nem tok korul nezni es eltunik minden a terkeprol es az inventoryimbol :( -
M.A.D. #67 Nálam már az elején gond van...keringek az irodában...pedig a Post Mortem még a mai napig fenn van a gépen.
Szerintem, ua. a cég csinálta ezt is.
-
leonaprofi #66 Elmentem abba a valamilyen AGENCY-be a mukinak odaadtam egy papirt aztán elment vele,de utána nem tudom mit kell csinálni,mert nem jött vissza a papirral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!