Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÉN MONDTAM 😛PPPPPP

Külonbenis "hat"-tal nem kezdunk mondatot😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

de Decens az :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ele... 😊))

elemenekül 😛PP

Az emberi gonoszsag, irigyseg, butasag hatartalan.
Beast egyaltalan nem gonosz😊

Nem hát! 😊

mi mesz jaccani?

hát ?

en nem vagyok gonosz😊 Nem magamra gondoltam amikor a 35549-et irtam te draga😊

BEAST
byby megint mindenki 😄 megyek onlány jáccani 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
te sokkal de sokkal gonoszabb vagy 😛PPPPPPPP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST

te GONOZS :-DDD

Gonosz?😄DDDDDIpari tanulo sem vagy masokhoz kepest gonoszsag tekinteteben😛PPPPPPPPP

BEAST
-Bíszt hazaért ... és még mindig gonosz 😄DDD-

Ahhh, hova gondolsz, mitol unatkoznek?😛PPP

Unatkozol? 😊)

dumdidummmm.....

FREAK
majd kinövöd...

Riszpekk

gondolom rákapott a dologra :-DDDD

Z
dragunovot honnan szerezzen? 😄DD

amúgy igazad van.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Carlos
Bár nekem pöttyet vicces, a légpuska...
Egy Dragunov jobb lenne...

Þór vígi þessi rúnar

FREAK
jaja, az a titka, hogy a fényképezõgép felõli oldalon egy fedett rész volt, így semmi fényt nem kaptam szembõl, csak a fal felõl jött fény, Blasta meg észrevette a témát 😊

Riszpekk

qrva jól nézki 😛

parizer
jaaaj köszi köszi köszi!!

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Z
majd utánanézek...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

FREAK
ez a nyers fotó, kicsit komoly ellenfény volt

Riszpekk

és mét lettél kisötétítve vagy alapból ien fényekkel csináltátok meg ?

FREAK
ja, most kivételesen tényleg 😄

photo by Blasta

Riszpekk

parizer
huhh... valami teéefonszám nincs véletlenül ezzel kapcsolatban a tarsolyodban?

esz télleg tefaty ?

FREAK
Ezt dobjátok be az albumba plz, thx

Riszpekk

:-DDDDDDDD

Z
jah, szóval az elsõ sor Peetnek ment, a többi parizernek

Z
ahouj!

na én is küldtem egy privit.

De ha huzamosabb ideig nem lennék gép mellett, akkor elmondom gyorsan, hogy

a Légszesz u. végén jobbra van egy ház barna kapuvan, ahol albiban voltam, elég korrekt volt (k*rva rég volt, '98-ban). Nem volt fõbérlõ, nagy szobák, nyugis környezet. Akkor 10ropi (rezsivel)/fõ/hó volt a bárleti díj.

Aztán a koli aulájában relatíve sok albis hely van meghirdetve. (gyönyörû passzív szerkezet, de én nem beszélni rendesen magyart)

A trafóval szembeni lakótelep is relaítve jó hely, mert közel van, és közel a trafó, meg az agymosoda...

parizer
okkáj! és Pít: tudom 😉

BEAST
nem azért megyek 😊 ... ON haraphatc 😄 visszaharapok 😄DD OFF ... amugy épp lelépek melobol , szal psszt 😄DDD

és ugy is tudod hogy mi nem bántás ból hanem kedves tréfa ként irjuk ezeket a maflaságokat

parizer
semmi, semmi! nem harapok, nyugi!!

BEAST
izé báj .... namind1 , majd holnap ...

BEAST
nah bál ól ... lépek

BEAST
bocsánat 😞 ...

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

3 pont😊

parizer
na igen. végülis az irónia meg a hülyeség majdnem rokonok. és itt van belõle bõven, azonban a való életben is sokszor találkozom mindkettõvel, úgyhogy barátságot kötöttem velük. jobb így, mint vitatkozva, nem?

Punkerwork
már megszoktad az SG "sajátos" (mások szerint idióta) humorát 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

parizer
ugyan! nem kapom fel a vizet apróságok miatt. tudom, hogy csak mókáznak, úgyhogy nem zavartatom magam.

hykao
Szinte segészi pontossággal tudtok idõzíteni, hogy kivel, mikor kell viccelõdni...
Ennek eredményeképp lassan lehetne nyitni egy elüldözött csajok topikot...
Még szerencse, hogy Parizernek - az eddigiek alapján - meglehetõsen jó természete van, és nem egy sértõdékeny típus...