74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#43421 Utólag is kellemes ünnepeket!!
-
#43420 tessék normális képet felrakni és akkor nem lesznek ilyen problémák. :o) -
#43419 a "14 alatt"-iakkal kicsit bizalmatlan vagyok, főleg egy ilyen kép után. o_O
van galériátok, oda is felrakhatjátok, a képtárba fenntart(hat)juk a jogot, hogy bizonyos kritériumoknak megfelelő tagokat válogassunk össze, éppen ezért vannak karbantartók, és nem töltheti fel bárki a képeit (bár megoldható lenne).
-
#43418 miért vagy ilyen szemét... -
#43417 de szemetek vagytok... -
#43416 jah :)
a sonkásabb... :)
különben ezért kértem user keresőt az SGre!! :D
CUCU ADATLAP -
akos #43415 Vagy inkább üssétek a személyt egy minimális szinten :)) -
#43414 hehe, no igen, de ahhoz magának a személynek is meg kell(lene) ütnie egy minimális szintet... :))) -
#43413 azért egy minimális szintet üssenek már meg a képek (szvsz) -
#43412 hehe Tomyboy = CUCU? :) -
#43411 há nekem aztán nyóc! :) -
#43410 az a pocak nagyon hasonlít Tomiboy képein lévő pocakra -
#43409 remélem nem gondoltad komolyan, hogy ez a két csíra egy ilyen képpel bekerülhet. :o -
#43408 igazából - bár júniusban volt - egy konferenciára mentem... -
#43407 Hát akkor az egy nagyszerű kis holidéj volt! :D
Én csak jót tudok mondani most (is) :DD -
#43406 Hmm de jó lett volna... :) ...de sajna nem...és ráadásul a svéd nők elég savankásak voltak... ...amelyik jó volt, az vagy bevándorló volt, vagy külföldi... :) -
#43405 Te egy bordélyba mentél LOL!! :DDD -
#43404 hehe, piálás a szállodában, csajozás a bárban...ilyesmik...má' régen volt... :) -
#43403 És akkor mi a frászt csináltál?? :D -
#43402 én mondjuk nem vagyok ilyen nagy utazgatós, de szeretem hallgatni a történeteket...
'90-ben amikor 10 napig Stockholmban voltam, kb. annyit mászkáltam, hogy a reptértől a szállodáig, utána ahová vittek, de csak ha nagyon fontos volt...aztán meg a szállodától a reptérig...jah, néha azért kinéztem a szálloda ablakán is... :) -
#43401 ok! az jó lesz! -
#43400 Valószinű, hogy nemsokára elkészítem az oldalamon a New York részt és ott úgyis olyan napló jelleggel beszámolok mindenről -
#43399 Hááát.... Nyújork fantasztikus, beájultam a nyüzsgésétől, ami mégsem volt idegesítő, Abszolút közbisztonság, nyugodtan sétálgathatsz az utcákon, sokkal európaibb mint bármely más város. legalábbis az emberek tekintetében. Minden tetszett, minden, minden. Isteni a kaja, van művészélet, buli, bárok, csillogás, hömpölygő tömeg.
Central park koriznak az emberek , zene, a fák mögött meg a felhőkarcolók. vááááóóó!!!
Az utcáknak nincs vége...bármerre nézel az utcák teteje a csillagos ég, a vége pedig a tenger.
A karácsonyfa csodás...ott is koriznak, karácsonyi dallamok, jeges szél, csillog villog minden... ehhh be ott lennék...... -
#43398 Mindenről, minden érdekel! :) Képek is persze! :) -
#43397 gödör. viszont megy benne a metro -
[Walaki]D`Lair #43396 Megnézted a WTC-t? -
#43395 Iszonyat jó volt!!!!!!
És még beszélni sem felejtettem el, G barátunk félelmei ellenére sem. :D
Holnap majd cséndzselek fotókat. Miről meséljek? -
#43394 Sztem holnap -
[Walaki]D`Lair #43393 Hagyd már...ez két kis 12 éves fozsfazléak... -
[Walaki]D`Lair #43392 Hévizre, a barátnőmékkel...:)) -
#43391 Üdv újra itthon!
Élménybeszámolót kérek! (kérünk?) -
#43390 Hová mész má' megint TOTOkám, hogy basszalak nyakon azzal az ominózus ponttyal? :P -
#43389 CUCU a sonkásabbik, vagy miva?
Tegyen má' egy hozzászólást! A fene se fogja áttúrni a fórumot egy CUCU-s hozzászólásért az adataihoz... -
#43388 LOL! Gratula! :) -
[Walaki]D`Lair #43387 Én meg nemsokára megyek el...:))) -
G_ArchAngel #43386 Szija Macs,
fotókat mikor töltesz fel a nyújorki kalandról? -
#43385 Ez lehet, hogy kicsit tényleg sok volt??? :D
Én mindenesetre szeretek inni és a mértéket is ismerem :DD
Ja és itthon vagyok sajna. pusz -
#43384 sosem lehet elég korán kezdeni! :) -
#43383 ahhoz még kicsi ;] -
#43382 gyorsan szpemmelj még 150-et a gumiban! ;)