74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
akos #43381 Megvan már 13 is...! :D -
#43380 - A képtárba csak azok az SG-n fórumozó tagok kerülhetnek fel, akik legalább 1 hónapja regisztrált tagok, és minimum 200 hozzászólásuk volt már a fórumon. -
[Walaki]D`Lair #43379 12? -
akos #43378 Neked is! :) -
Boldog Karácsonyt -
peet69 #43376 akartam volt mondani -
akos #43375 -
#43374 Inkább az a tanulság, hogy inni csak mértékkel!
Én augusztus óta nem iszom max heti egy sört és nincs bajom. Sőt nagyon érdekes látni a sok szerencsétlent ahogy részegen hülyét csinálnak magukból. Ha belegondolok, hogy én is ilyen voltam.
Bár 2 hete nagyon beittam főleg mert el voltam szokva az alkoholtól és persze céges záróbuli volt. Adtuk is a formát csontra kiittuk a bárt. Én csak Unicumot és sört ittam felváltva az is elég volt.
Tudom, hogy álszent okoskódó hülyeségnek tűnik egyeseknek, de semmitől se voltam több vagy jobb ha ittam sőt inkább idétlenebb voltam. Na és rájöttem, hogy józanul is jól tudom érezni magam nem csak segg részegen.
Szvsz lehet inni úgy is, hogy kúltúráltan teszed.
Magyarul más megítélés ha odamegyek egy kocsmába és leiszom magam sár részegre durva itallal minél előbb vagy ha fokozatosan részegedek. Az elsőnek semmi értelme szvsz.
Okoskodás OFF -
#43373 hi
DBOY & CUCU képtárába!thx -
#43372 durva!
ennyire már tényleg nem szabad berúgni :o)
-
G_ArchAngel #43371 szijasztok, most már kicsit tudok írni, így legépelem karácsony előtti estém történetét - előre annyit jegyeznék meg, hogy Hykao figyelmeztetett, ideje leállnom a piálással...
...nem hallgattam rá...
csütörtök este 2 jóbarátommal lemendtem kedvenc kiskocsmámba, ahol a tulaj szintén a szülinapját ünnepelte: gyors szavazással döntöttünk fekete abszint (80%) - a következő tiszta kép, mikor reggel belenéztem a tükörbe:
a homlokom és az arcom tiszta vér, a térdeim nem hajlanak, a jobb kézfejem duplájára dagadt, mint a bal, az oldalam hasogat... - ja és nincs meg a mobilom
a többiek összeszedték a képeket:
1 üveg vörösbort és pár vodka-kávét küldtem le a számlálatlan abszint előtt...
...majd merev helyzetben fordultam le a bárszékről.
Mikor hazavittek (saját lábon, csak nem egyenesen) a kapuban a kiskutyám (45kg) örömében meglökött, itt törtem össze az arcom.
Mindenesetre tanulságos volt, egy ideig tuti nem iszom alkoholt, főleg hogy ezzel az arccal semmilyen szorakozóhelyre nem vagyok hajlandó belépni.
Nekem felettébb különösen kezdődött a karácsony...:)
a kutyám egész éjjel mellettem aludt és sírt mert azt hitte, hogy komoly bajom van - ugyanis az esés után a családom rakott be az ágyba, mert elájultam...
Remélem másnak is tanulságos ez a kis történet: a kutya az ember legjobb barátja:) -
peet69 #43370 csóóókolom :P -
#43369 boldog karajcsont Mindenkinek!
kéretik feltenni az ünneplős képemet:
-
#43368 Lol
ja itt is :
Boldog Karácsonyt minden kedves fórumozónak. -
#43367 -
#43366 L.A.S mindenkinek -
akos #43365 Boldog Karácsonyt kedves fórumtársak! :) -
#43364 Boldog Karajcsont Mindegykinek :P -
peet69 #43363 Bódog Karácsonyt mindenkinek ! -
[Walaki]D`Lair #43362 Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek...;))) -
#43361 kukk ide, ördögűzés rendezői változat -
#43360 kifejtettem:)
-
akos #43359 Havaseső... :-/ -
#43358 Ehh... :( -
#43357 még esik! -
#43356 Valami szar tényleg esett... :( -
#43355 ...és vajon , hogy jön Dr.Csernus a hősszerelmességhez? :)
...és, hogy jövök én a hősszerelmességhez te? :) -
#43354 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#43353 hol?
-
[Walaki]D`Lair #43352 ESIK A HÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!
-
#43351 lattad volna magad este dr csernus -
#43350 esik a hó -
#43349 Ehh, én mint amorozó? :)
Összekeversz magaddal! :PPP -
#43348 L.A.S mindenkinek aki emlexik meg ra:) de legfokepp neked te amorozo -
peet69 #43347 loál mindeink vip :DDDD -
#43346 Szió! K.K.Ü. és B.Ú.É.K.! -
#43345 Te hiperaktív bozontlakó! :PPP -
[Walaki]D`Lair #43344 Neked is....;)) -
#43343 Nagyon jó dolog VIP-nek lenni. Van három csillagom! Köszi az ingyen VIP-séget.
Na akkó: eöőőm, ebódottá, mindentineg Bódo' Kaácont kívánog! A hav-lovereknek havat. Csak nálam ne essen, mer én nem szeretni az haó! :D -
#43342 köszi neked is!