Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

námint nem azt nézemmeg hogy 1 szóe hanem az AM topigot 😛PP

télleg 1 szó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

megyek megnézem....😄DD

[Walaki]D`Lair
az egy szó...😉))

Amúgy mostmár kezd kurvára elegem lenni abból a két balfaszból autómániában...húúú hogy basszák belém az ideget mindíg....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

te nemlátod mer galamb szaros az üveg :-DDDDDDD

hykao
Oké! Köszönet érte!
Yol van Hyk, segítek. Visszaolvasok, összeszedem az eddigi állásfoglalásokat. Meg majd innentõl is...

hykao
A #35565-ösrõl is csiviteljetek báránykáim - aki még nem tette volna meg - mert a múltkor bazi nagy volt az igény a demokrácia iránt, most meg, hogy megvan, mintha már nem is lenne olyan érdekes... 😊
A demokrácia többletbürokráciával, és többletmunkával is jár ám! 😊)

...úgyhogy továbbra is várom az önként jelentkezõ szavazatszámláló biztosunkat, és a további témához szólókat...csak, hogy hasznotokat is vegyem... 😊
Uff...

BEAST
jo8! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

byez

Z
jóéjt!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

hát azé ez sux !!!

azthittem árnyék

Z
lóóól! miért nem szondáztatták meg a zsarukat? 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

van ilyen?
CSAK ilyen van! Na jó, nem politizálunk 😊

hykao
ven még ennél ilyenebb is...de az olyanokat már nem fogom ide beírni...
BEAST
eh ... elég gáz ... ha ilyen van ... uh

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hykao
Azért továbbra is várom még a hozzászólásokat kép ügyben!
Valamint egy önként jelentkezõt, szavazatszámlálónak!
hykao
A nagy szavazásban egy kis kikapcsolódásként:

Kis tegnap késõ esti történet (most mesélte telefonon a haverom).

Helyszín: egyik nagyobb vidéki város
Idõ: éjjel 11-12 körül

2 haverom ücsörög egy ilyen helyi krimóféleség teraszán, amikoris az egyik arra lesz figyelmes, hogy egy rendõrautó furcsán lassan sunnyog az úton...még a szokásosnál is lassabban. Jobban szemügyrevéve a dolgot, észreveszi, hogy a rendõrautó anyósoldala felöl (a járda felöli oldalon...) a B oszlopba kapaszkodva az egyik rendõr egy Simson kismotoron ülve gurul az autó mellett (amiben 2 rendõr volt), egyfajta vontatást végrehajtva...
Erre az egyik haverom odaszól a másiknak: "Te, ez nem a te Simsonod?"
Másik: "Áááá!"
Egyik: "Pedig szerintem az! Nézd csak meg jobban!"
Másik: (ledermedve) "Hûûû basszameg, lehet..."
Egyik: "Menjünk csak utánuk!"
Autóba pattannak, és - a piától is - felbátorodva levillogják a rendõrautót (heves "ájjámámeg" kiáltások közepette), különös vontatványával együtt...
Másik: "Ez az én Simsonom!"
Rendõr: "...ööö az volt...hogy éppen járõröztünk, amikor egy sötét figurát láttunk meg a maga motorjával, ahogy közelítettünk eldobta a motort, és elfutott...épp az õrsre vittük vóna be..."

...

Kicsit késõbb még elgurulnak a rendõrök, ismét arrafelé...a két haverom meg a teraszról: "a tettes mindig visszatér a tett helyszínére..."

NO COMMENT...
Nekem sincs fent képem.

BEAST
hja ezért nem mondok inkább semmit sem 😄DD még a végén eszükbejut hogy nincs biszt kép sem 😄DD

Z
ok, ok, de nekem MOST tényleg nincs fent képem, !!! sazlé (elõször használtam hehe) nem biztos, hogy etikus így nyilatkozni.

Szerintem nem kell békepipáznod... Hyk a véleményed/véleményünk kérte. Megírtad. Köszönet érte. Nem kell azonnal visszakoznod, csak mert nem egyezik az övével. 😊

Én is egyetértek Ftranx-szel illetve veled. Ha már van ez a galéria, és ennyi munkát feccöltek bele, akkor legyen egy kicsit komolyan véve. Amellett, hogy poénképeket is lehet feltölteni.

Z
vélemény? (ha lehet anélkül, hogy képem lenne fent)

szerintem is olyan képek legyenek fent, amin felismerhetõk a fórumozók. Ez tök fasza kép, ríszpekt meg minden elszívom én a békepipát is, de erre bõven jó a geléria.

uff, én beszéltem

MIMACSKA
Frík az mindig frík marad 😄DDDDDDDD

www.extragyongy.hu

FtranX
Szerintem -így- nem fér bele.

Ebbõl már volt egy pár vita és úgy állapodtunk meg ahogy mondtad. Nem sok értelme van a képtárnak, ha a tagok nem ismerhetõk fel a képeken.

Szóval, szerintem FREAK-nek elõbb egy rendes képet kéne adnia magáról. Utána felkerülhetne ez a kép is.

nemkaptam fela vizet azt nehéz nálam elérnbi deha valaki megtette...😛PP nemfolytatom 😛

Ugyan, menj már! 😊

BEAST
byby na téleg megyek 😄 várnak már 😄

BEAST

Sracok, fo a joindulat😊

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

BEAST
Dec sem gonosz 😄 csak rosszindulatu 😄DDD

Átsegítselek utolsó perceiden, megszabadítván a lét mindennapi, megszokott taposómalmaiból?

BEAST
neeeeeeeee ... neee kvééézzzz 😄DD az méreg

Mar kvzok unalmamban....Ez mar a veg😄DDDDD

BEAST
hmmm ... de kihalt itt minden 😄DDD

BEAST

Peet, erted a viccet csak nem szereted?😛PPPP

nedurcizzalmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa😄DDDDDDDDDDDDd

hykao
ok, én nem szeretnék pálcát törni senki felett sem, rajtam semmi sem fog múlni...
BEAST
nah akkor a mai nem hülye hozzászolásom 😄

sztem is mehet 😄 még mindig többet látni belöle mint az én nemlétezõ képeimen 😄

hykao
ok, nyugtáztam.

örülnék, ha minél többen véleményüket nyilvánítanák...ha már a hülyeséghozzászólássorozatgyártásra senki sem rest... 😊)
FREAK
hidd el, aki már látott, ez alapján felismer, vagyis a képen felismerhetõ vagyok, de ha ennél konzervatívabb a közösség, akkor sry, csak gondoltam, legalább sziluett szinten legyek jelen 😄

Riszpekk

mi a téma fiatalok? 😊))
régen nem írtam ide 😊 kb 2 napja 😛

CattiBrie
Hát mindig szembe kell állni...

[/spam]™

MIMACSKA
Nekem nem fáj ha felteszed

www.extragyongy.hu

BEAST
köszi

😄DD

hykao
FREAK #35530-as képe kapcsán:

Hozzászólásokat kérek: hol húzzuk meg a határt?

Eddig ugye kb. úgy áll a dolog, hogy egy-két necces kép van a képtárban, pl: Blasta, Sir Quono Jedi stb.
A minimum kritérium az volt, hogy az ilyen montázsolt képekben azért legyen annyi "eredeti", hogy a fejek kb. visszadják a tulajdonost...
Illetve kamuképet nem teszünk fel olyan fórumozónak, akinek nincs már elõtte legalább egy "normál" képe fent.

Szal ezek alapján, belefér-e FREAK képe (feltételezve, hogy nem másé...bár állandóan a "farkast kiált"-ás motoszkál a fejemben...) a minimum-ba?
JÓVAN AKKÓ FOGJATOK ÖSSZE ELLENEM !!!