Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy mostmár kezd kurvára elegem lenni abból a két balfaszból autómániában...húúú hogy basszák belém az ideget mindíg....
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A demokrácia többletbürokráciával, és többletmunkával is jár ám! 😊)
...úgyhogy továbbra is várom az önként jelentkezõ szavazatszámláló biztosunkat, és a további témához szólókat...csak, hogy hasznotokat is vegyem... 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
CSAK ilyen van! Na jó, nem politizálunk 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Valamint egy önként jelentkezõt, szavazatszámlálónak!
Kis tegnap késõ esti történet (most mesélte telefonon a haverom).
Helyszín: egyik nagyobb vidéki város
Idõ: éjjel 11-12 körül
2 haverom ücsörög egy ilyen helyi krimóféleség teraszán, amikoris az egyik arra lesz figyelmes, hogy egy rendõrautó furcsán lassan sunnyog az úton...még a szokásosnál is lassabban. Jobban szemügyrevéve a dolgot, észreveszi, hogy a rendõrautó anyósoldala felöl (a járda felöli oldalon...) a B oszlopba kapaszkodva az egyik rendõr egy Simson kismotoron ülve gurul az autó mellett (amiben 2 rendõr volt), egyfajta vontatást végrehajtva...
Erre az egyik haverom odaszól a másiknak: "Te, ez nem a te Simsonod?"
Másik: "Áááá!"
Egyik: "Pedig szerintem az! Nézd csak meg jobban!"
Másik: (ledermedve) "Hûûû basszameg, lehet..."
Egyik: "Menjünk csak utánuk!"
Autóba pattannak, és - a piától is - felbátorodva levillogják a rendõrautót (heves "ájjámámeg" kiáltások közepette), különös vontatványával együtt...
Másik: "Ez az én Simsonom!"
Rendõr: "...ööö az volt...hogy éppen járõröztünk, amikor egy sötét figurát láttunk meg a maga motorjával, ahogy közelítettünk eldobta a motort, és elfutott...épp az õrsre vittük vóna be..."
...
Kicsit késõbb még elgurulnak a rendõrök, ismét arrafelé...a két haverom meg a teraszról: "a tettes mindig visszatér a tett helyszínére..."
NO COMMENT...
Én is egyetértek Ftranx-szel illetve veled. Ha már van ez a galéria, és ennyi munkát feccöltek bele, akkor legyen egy kicsit komolyan véve. Amellett, hogy poénképeket is lehet feltölteni.
szerintem is olyan képek legyenek fent, amin felismerhetõk a fórumozók. Ez tök fasza kép, ríszpekt meg minden elszívom én a békepipát is, de erre bõven jó a geléria.
uff, én beszéltem
Ebbõl már volt egy pár vita és úgy állapodtunk meg ahogy mondtad. Nem sok értelme van a képtárnak, ha a tagok nem ismerhetõk fel a képeken.
Szóval, szerintem FREAK-nek elõbb egy rendes képet kéne adnia magáról. Utána felkerülhetne ez a kép is.

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

sztem is mehet 😄 még mindig többet látni belöle mint az én nemlétezõ képeimen 😄
örülnék, ha minél többen véleményüket nyilvánítanák...ha már a hülyeséghozzászólássorozatgyártásra senki sem rest... 😊)
Riszpekk
régen nem írtam ide 😊 kb 2 napja 😛
😄DD
Hozzászólásokat kérek: hol húzzuk meg a határt?
Eddig ugye kb. úgy áll a dolog, hogy egy-két necces kép van a képtárban, pl: Blasta, Sir Quono Jedi stb.
A minimum kritérium az volt, hogy az ilyen montázsolt képekben azért legyen annyi "eredeti", hogy a fejek kb. visszadják a tulajdonost...
Illetve kamuképet nem teszünk fel olyan fórumozónak, akinek nincs már elõtte legalább egy "normál" képe fent.
Szal ezek alapján, belefér-e FREAK képe (feltételezve, hogy nem másé...bár állandóan a "farkast kiált"-ás motoszkál a fejemben...) a minimum-ba?