Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
LOL 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Z
mobilt? vagy vezetékest?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Punkerwork
elméletileg ma vagy holnap elõkerül úgyhogy siassetek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

BEAST
Katát mikor mentjük? 😄

BEAST
szépjoreggelt 😊

jó reggelt

BEAST

byby

SarahGin
Telefont kaptam...mennem kell... 😞

BEAST
ne is tagadd 😄 engem gyíkká változtattál 😄DDD

Punkerwork

BEAST
boszorkány 😄DDDD

CattiBrie
Én ezt tegnap kaptam e-mailben.

Érdekes , tegnap a tegnap mondása volt!

[/spam]™

Z
hi!

most hallottam a nap mondását:

"Az embert olyan könnyen elragadja a hév, mint a Baumgartner szalont..."

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

BEAST
sziaaa!

SarahGin
sziasztok

/me megnézte... vélemény a topicban.

Punkerwork
nézzétek meg az SG-s poló terveket qrva jók !!!!!

Jogos. Én egyet is értek veled. Az is jó meglátás volt - nem tudom kitõl érkezett, hogy ilyen "buli" képekre bõven yo a saját Galéria.

cSuwwi
Igazából ezt eldönthettük volna hárman is a háttérben (hykao tõlem kérezte priviben, hogy mi legyen).
Mondtam hogy mindegy, de reméltem, hogy nem lesz az eredmény, ha szavaztatni akarja.
Én személy szerint nem örülnék neki, ha ilyen árnyékokkal lenne tele a képtár. Remélem, hogy nem az lesz a következõ lépése, hogy berak egy ál képet, csakhogy bekerülhessen a képtárba.
Újabban milyen nagy divat lett a képtárba bekerülni. Van akinek még 20 postja sem volt (de talán most sincs több), de már küldte a képét...

shit happens

Uff gyerekek,

eddig így áll a dolog Freak ügyében:

Fel: Mimacs, Beast, Freak,

Nefel: Ftranx, Z, Decens, Csuwwi, Amse, Parizer

- Majd szólj Hyk, ha már lezártnak tekinted a szavazást. Bár még van néhány mókus, akik nem adták véleményüket.

Z
😊)))

fejbe nyomott egy villám? muháháháhá

parizer
hehehe

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

cSuwwi
hool?

shit happens

cSuwwi

shit happens

parizer
szép iksz!

parizer
amúgy egyet kell hogy értsek! szerintem akinek nincs originál képe, ne tegyen fel olyan vicceset sem, ahol nem látszik belõle semmi(csak mondjuk a körvonala)...

BEAST
én most indulok ... remélem megmaradok 😊

BEAST
vmi hasonlo volt nálam is ... csak ugy hogy dörgésre ébredtem ... a következõ amire emléxem hogy nézegettem a villámokat és csörgött az ébresztõm 😄DDD

Punker
ha így szakad az esõ akkor mire beérek melóba szarrá ázok 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adi
Én nem tudom!! Azt hallotam, hogy dörög az ég aztán elsötétült elöttem a világ és elaludtam!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

BEAST
reggelt 😊

Adi
Reggelt!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Z
oda is:

bogyoka

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

cSuwwi
Annyira nagy, hogy nem is aludtam egész éjszaka (bár nemcsak emiatt) 😊

shit happens

BEAST
tegye fel a kezét akinél éjszaka q*vanagy vihar volt ...

BEAST
szépjóreggelt 😄

Punker
reggelt

Amse
Szvsz is legyen felismerhetõ a kép.Indokot nem írok mert már páran megtették.

cSuwwi
egyetértek 😊

Így nincs sok értelme. Kéne legalább 1 normális kép.
Aki nem mert felvállalni az arcát, az inkább ne erõltesse a képtárba kerülést...

shit happens

[Walaki]D`Lair
igen...tegyek fel róla normális képet? 😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

jó 8 alle

hykao
[Walaki]D`Lair
mitet??

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
de ezek olyanok bameg mint a rossz fideszesek...csak mondják csak mondják...

hykao
szavazzá' inkább te is!
te gonosz vagy CSÖND :-DDDDDD

Te vagy a hülye, ha hagyod magad... tudod, ilyen dolgokon felbosszantani magad olyan, mintha mások hülyesége miatt magadon állnál bosszút.