74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#43542 nem :D én csöndesen ültem, haverék petárdáztak és azért jöttek ki :D -
#43541 lál
"mert a másik kötekedett"
csak előtte beszoltál vmit piztos:)) -
#43540 csak akko leszek savanyú, ha nem veszem észre romlott a tej, és beleiszok. -
#43539 akko savanyú lettél egy percre ? ezért én inkább kávézok -
#43538 ehe... Most amikor a reggeli teámat iszogatva olvasgatok, hát pont citromba haraptam, miután belecsavartam a tejuszba.
Ötösöm lenne így... :D
Igaz ahhoz lottoznom kéne.. -
#43537 hehe, ha már balhéról van szó:
Tegnap éjfél után haveromat felhívta másik haver, hogy feljöhet-e a lakásba, ahol éppen buliztunk. Mondja neki, persze. A srác feljön és nézzük, hogy féloldalasan be van dagadva a képe. Kérdezzük mi volt balhéztál? Hát ő nem, csak két ismerős srác összeverekedett. Megpróbálta szétválasztani őket, de ő is kapott. :D -
#43536 hello mindenkinek és BUÉK
Amugy nem vettem szivozásnak, nem vagyok egy citromba harapott lány. Szeretem a hülyéskedést, és haragos tipus se vagyok. -
#43535 hát kábé :D -
#43534 Ha kiröhögnek miatta, csak annyit kell mondani, hogy: "látnátok a másik ipse hogy néz ki." -
#43533 hohha... majd az unokáimnak is elmesélem :D -
#43532 olyan "férfias", majd felvághatsz vele :) -
#43531 mondom hogy csak 1 etkaptam ! :DDD
a bal szememre... tükrözve van :D -
#43530 ha nem múlik el a suliig, mondd azt hogy "kiszívták"... (a szemedet) :)
mindkettő ilyen sejtelmesen dekorált, vagy csak az egyik (és abból csinált Pyx egy arcot)? -
#43529 jóhát, most így sikerült a fószernak, majd este borogatom, remélem sulira elmúlik... az asszony aztmondja hogy szexy -
#43528 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát ezen is beszarok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#43527 nah jó, de én utána kimehettem az utcára feltűnés nélkül (csak nemigen (tudtam) cigizni), neked ez kicsit problémás lehet mostanság....
(kis borogatás, és elmúlik pár nap alatt) -
#43526 jó hát akkor nem jó, amikor kapod, de ha visszagondolsz csak röhögsz egyet... mint én is :DDDD -
#43525 VÁÁÁÁÁÁ ezen a mondaton beszarok :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#43524 mondjuk rajtam utána nem volt ilyen szivárványszínű "szemfesték", csak a pofám járt érdekesen pár napig :DD
Így visszagondolva már poén, de akkor nem tetszett annyira :) -
#43523 ROTFL :DDD -
#43522 írtam már régebben valahol...
haverral piázunk zárás után pesterzsébeten valamilyen kocsmában. haver rámosolygott a pultos csajra, erre a merev részeg palija kicsit féltékeny lett ránk, és leb@... izé, 'kiosztott' :D két akkora pofont kettőnknek, hogy ledőltünk a bárszékről mint a zsák :P
haver előkapta a "kis" bicskáját, erre a pali mindjárt magához tért :)
azóta sem voltunk arra, pedig már vagy 2 éve volt az eset...
-
#43521 mi ? 1 mokesz az jól megnevelés ? :DDD -
#43520 hát jól megneveltek, az tény...
én csak 1x kerültem eddig kocsmai verekedésbe (bár az inkább csak verés volt) :/ -
#43519 belénk kötöttek, csak önvédelem volt! -
#43518 lol minek bunyózol szilveszterkor? :) -
#43517 egyet kaptam és egy részeg :DDD box volt reggel :D -
#43516 lehet magát intézte el, az alkohol csodákra képes :) -
#43515 HAHAHA! Ki vert be egyet? (vagy többet...) -
#43514 akkor nézd meg, már fent van a rendezői változat a képtárban, a másik 2 meg a galériámban, a prezi albumban :P -
#43513 Amikor mokaszinben vagy? Há' nem ártana már, indián barátom! :PPPPPPPPPP -
#43512 ehh... a mokeszos képemet feltegyem ? :D -
#43511 Boldog új évet minden fórumozónak!:) -
#43510 Jajmá....Nekem aztán nem fáj, hogy felkerült a képed, csak ők szoktak mindig szívózni! :DDDDD -
algIDa #43509 Köszi:)) -
G_ArchAngel #43508 2005 van és élek!
Mindenkinek egy szebb évet még1×!
-
#43507 Végre egy új hölgytag!
Felraktalak! Üdv a klubban! :) -
#43506 nagyon szépen köszönjük szépen. -
algIDa #43505 hali.
ezt a képet szeretném feltenni.thx.
-
#43504 én meg új év alkalmából megcsináltam.
hukk -
#43503 jól ki vagy festve :)