Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
-the invisible-
mert neki nincs ilyen nevû megállója...
-the invisible-
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

-the invisible-
-the invisible-
De mindjárt megnézem neked pontosabban...
-the invisible-
ha elarulod fel percen belul megkapod a valaszt:)
a tárogató utca elején van (tehát tárogató-hûvösvölgyi keresztezõdés
-the invisible-
pestiekhez lenne egy kérdésem:
nyugatitól hogy jutok el a hûvösvölgyire?
addig vágom hogy 4/6 villamos moszkvatérig, onnan melyik visz el az IBS elõtti megállóhoz?
-the invisible-
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Ma már a kis gólokat is megadják...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
mert már nagyon hívogat az ágy...