74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#43582 -
Lacika 79 #43581 Thx!
Picit már fáradt voltam, mikor csináltam, azért lett ekkora. :) -
#43580 Fhuu Kit-Kat te nem vagy egyszerű! -
#43579 Feltettelek, 800x600-ra kicsinyítve! :) -
Lacika 79 #43578 Nah, ezt most találtam. Ez a névnapomon készült, még "normális" állapotomban. Én lennék a Nike cuccos emberke. :)
-
#43577 én segítettem, hiába kaptam egyet... megérte... -
#43576 nem tudom valahogy akkor 1üttéreztem a pofonod helyével -
#43575 miért nem ? -
#43574 de a képedre nem mondtam az, hogy LOÁL -
#43573 kábé... -
#43572 jó mind1 hagyjuk... -
#43571 most komolyan ennyire sötét vagy ?
leírtam, hogy a társaságomban lévő személyt bántalmazzák, ezért én segítettem neki... nem oktalanul "vert" meg... kaptam 1 ütést, lesből... -
#43570 megvertek oktalanul, na mind1 párhaverom már járt ugyanígy -
#43569 mi ugynaz ? -
#43568 -
#43567 florida rox -
#43566 -
#43565 az ugyanaz -
#43564 segítettem neki... közben meg kaptem egyet... de töbször nem írom le... -
#43563 inkább átvetted tőle a helyet??:)
-
#43562 a legjobb az egészben hogy én is elítélem és én csak ültem magamnak, de csak nem nézem végig hogy agyonverik a haveromat... -
#43561 jah, lehet felismernék valamelyiket az utcán oszt jól megvernék -
#43560 szal akkor nem drogoztál :DD -
#43559 Azt tudom, hogy miköze beszélt a zsarukal itta a pezsgős üvegből a pezsgőt!:D -
#43558 pasz.. bementem a buliba és táncoltunk!:D -
#43557 és a rendőrök mit csináltak az őrült sráccal? -
#43556 Balhé: Zuglóba voltam. Felhívom havert! Hol vagy?? Mondja, hogy egy házi buliba menjek oda. Oda gurulok felveszem őket, mert egy közös ponton találkoztunk.(nem a G ponton:D:D:D:) Megyek befele az utcába ahol van a buli, mondja haver; hogy ne hogy megálljak, mert az a csávó örült! Mondom: miért ne állnék meg ki a faszt érdekel?:)
Végül tovább gurultam, mert kajak horrortripje volt a havernak azt ott sipákolt a kocsiba. Mondja, hogy első utcánál jobbra álljak meg. Bekanyarodok és láttok egy kocsit aminek a hátsó kis ablaka be van törve(asszem egy opel astra volt kombi). Na szóval ezzér ne álljak meg mondta a haver!:)
Az örült gyerek aki szembe jött bevolt colázva mint állat azt elpattant az agya és ami kocsi szembe jött vele, vmit rongált rajta. Ilyen pl.: hogy a kocsi tetején ugrált. Az tovább ment aztán jöttek az astrával annak begurta az ablakát. Meg a buliba bent is elkezdet balhézni!
Szóval a lényeg, hogy kijöttek a rendőrök azt akinál volt vmi(v. benne volt vmi és parás volt) az eltünt. :)
Az emberek 80% :) :) -
#43555 De ott legalább némelyik szép!!! -
#43554 Csatlakozom!
Képberakás ügyhöz: szerintem jobb ha a moderátorokról nincs kép fenn...mármint nekik jobb...de valószínűleg ezt ők is így gondolják, mert eddig egyikük sem sietett képet feltetetni...
Petárda ügyhöz: elég idegesítő ja, de semmi ahhoz képest, mint ami pl. ezeknél az őrült spanyoloknál van: nekik nem kell szilveszter ahhoz, hogy petárdázzanak, de még ünnepnap sem...és ráadásul direktbe a lábadhoz-lábadra dobják, s azon röhögnek, hogy hogyan ijedezel...ja, hogy a cipőd, ruhád, bőröd megsérül? annál jobb, nagyobbat lehet röhögni... -
#43553 Boldog szülinapot Pánkör! :)
Petárda lenni nem jó! Sajnos nekem is volt az életemben egy szilveszter amikor dobáltam, de kinőttem. Akkor csak szilveszter este mertünk dobálni most meg egész decemberben petárda hangtól volt hangos az este. Éjfél után akár azt is golndolhatta volna az ember hogy megtámadtak a szerbek. :D -
#43552 Képtelen vagyok megérteni, hogy mi a franc a jó a petárdában. Se nem szép, se nem jópofa, viszont a kutyák, legalábbis az enyéim, meghülyülnek a félelemtől. Annyira sajnálom őket!
Bürszdej Punker! KÉPET!!!!!! -
#43551 Azért a fijúm se pite :DDDD
[köszöni a pókot] -
#43550 Börzdéj!
Ennek örömére rakatnál már pár képet a képtárba is, mert nem sokan vannak akik ide írogatnak, de képtelenek egy képet feltenni. -
#43549 -
#43548 mindegy... mi teljesen legálisan használtuk... -
#43547 Sajnos ez van ma magyrországon ls nem csak a petárdával! -
#43546 legalább vmi iq hoz kötötték volna hogy ne a 8 évesek meg a cigányok fő szórakozása legyen tömegbe dobálni.. -
#43545 Irigylem a fiud,hogy ilyen csinos lánnyal tölthette az ünnepeket és az életét! -
#43544 szilveszter... -
#43543 az ártatlan bárány :p
amúgy az tényleg gáz volt hogy sok suttyó kölyök petárdázott a belvárosban..