Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

nincs szükséged elõjegyzésre, és rendesen odafigyelnek rád :D
kérdezték mennyire vagyok szarul
mondtam semennyire...
amúgy hétvége volt szóval csak vácra mehettünk volna.
az meg olyan hogy bicósbarátomat elvittem miután fejreesett szaltóból.
a keze fájt nagyon, 2röntgenbõl megállapították hogy semmi baja.
elkezdtünk problémázni hogy
-de hát doktorúr akkora a könyöke mint egy narancs
-és olyan a színe mint egy szilvának
-és volt már törve a keze tudja milyen az szóval
válasz
-most nem látja hogy mi van ideírva vagy nem tud olvasni? " csontraumás elváltozás nem látható "
elhúztuk a csíkot,
eltelt a szombat este, a vasárnap, majd hétfõn a dunakeszi sztk-ba (ami hétvégén nincs) sikerrel meg tudták mondani hogy a könyöke kétirányból törött és több irányból repedt...
na így kedvem se volt vácra elindulni :)
u dont have to listen anybody else but me
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Tegnap pont voltam kutyával jó 2-3 órát itt: 47.673661,16.48545
:PPP
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Ha extrém sportolsz, az azt jelenti, hogy van kondíciód, bírod a fájdalamt, és nem vagy puhapöcsû beszari fasz. És itt most nem a biciklin pózoló kis macskajancsikról beszélek, hanem azokról, akik komolyan gondolják. Megtanít legyõzni a félelmet, és magabiztossá tesz. Kurva jó.
Amióta nem tolom, azóta vagyok én is puha. Egy hosszabb kihagyás után rámjött a para, és nem mertem vállalni semmit.
<#idiota>#idiota>
http://thenamelessphoto.com/

a bicósfotósunk vitt haza :)
szeretik hogy biciklizek és támogatnak mindenbe, csak épp féltenek.
azt nem értik csak hogy miért " kisbiciklin " kell csinálni :D
Ezek az igazi allatok :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Jobb a bringa még a kocsinál is. Na azért nem több száz kilóméteres távra...:D
nekem is van ilyen haverom, állandóan szarrá töri magát :]
múltkor úgy fejre esett, hogy öntudatlanul vánszorgott haza, emlékezetkiesés, azt sem tudta hogy jutott haza egyedül, emlékezetkiesés
Én nem bírom megérteni, hogy miért jó ez :D
ja meg csak másnap zsaltam dokihoz, az meg jól leszidott hogy belsõ feji vérzés esetén fennáll az esélye hogy agyvérzés és halál :D
ezek után az már nem különösebben hatott meg hogy csak 6órán belül lehet varni, szóval a fülemet leragasztották kötötték, aztán forr ahogy forr.
de szerencsére jólett :D
amúgy nemtudom mi bajotok a biciklivel, szerintem nincs ennél nagyobb stílus a világon, végtelen kitartást és akaraterõt igényel.
és ha valakinek bejönne akkor tessék megnézni a teljes filmet (fél óra) iszonyatszép (még a szüleim is élvezték, pedig õk aztán nem kedvelik hogy bmx-ezek) :)
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
szülinapom elõtt 3nappal leszakadt a fülem picit úgy fejresetem a cicóbicómmal <#idiota>#idiota> (mindig hordjatok bukót)
aztán gyógyulásközbe