Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az ilyen "furcsaságoknál" megszokhattuk már (és ezt mindenféle irónia nélkül mondom)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kis érdekesség :D
Köszönöm a felvilágosítást. Jó pap is holtig tanul:D:D Bár erre nem voltam kíváncsi:D
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
aztán te eldöntöd hogy ez bók-e vagy sem :)
Nézd, én azt hittem azt jelenti, hogy középkorú szlengül.
Hasonló félreértés után én is rájöttem, hogy nem szabad ma már ribizlinek nevezni egy lányt se, mert bár az én gyerekkoromban egyszerûen csak kislányt jelentett szlengül, mára kicsit más a szlengben a jelentése. Változott a világ, bár nem mindenben jó irányba:D
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
sztem nem ugyanaz. de ja, veheted bóknak is <#smile>#smile>
ÉS?
Lehet, hogy újdonságot mondok, de az életkor másodpercrõl másodpercre változik. Múló állapot.:D
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
mehet képtárba, címe amit felé is lehetne írni: házmesterrel, kalapban, vidáman.
de mi az a fény ott lent tábortûz?
itt van még 1 kép :D ez is nike reklámos :D csak kicsit retardált fejem van rajta szal ezt inkább nem kéne az albumba de ide azér berakom:P
legközelebb kedvetekért csináltatok 1 cipõreklámos képet :DD

és azt nem árt tudni hogy ez nem fórum hanem egy topic
pezsgõfröcskölésután