Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak magam felé sem vagyok rest némi iróniával élni
szaporodással még várok, de nem kell félteni 😄 serényen gyakorlok hogy jó kisbicikliseket gyártsak
u dont have to listen anybody else but me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ha mást nem legalább a homokbuckákat meg lépcsõket had ölelgessem 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár ha választani kéne, én is a Pepsi gyereket választanám (pedig uuutálom a pepsit, csakis koka), mer valahogy mindég is kedveltem a neofasiszta õstahókat. Legalábbis jobban, mint a 30kg-os langybicósvagikat. Evvan. 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Vicces, hogy eszedbe sem jutott, hogy egy embernek lehetnek olyan elérései is, amik nem mérhetõk pénzben? Itt kibukott az egydimenziós gondolkodás.
vérmaffiózókkal tényleg nem érdemes vitába szállni
ám hiába vagy bármiben jobb szerintem az életben nem jutsz 1rõl a 2re (MOn) illetve jutsz de nagy eléréseid nem nagyon lesznek 😊 vegyél példát a politikusokról, õk is sikkasztanak ott ahol csak tudnak és lásd milyen jól megélnek 😊
na most te elmész a 2 diplomáddal meg a bicikliddel dolgozni semmire nem mész apropó nekem is van 2 diplomám <#idiota>#idiota> de még sose volt rá szükségem
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

most el vagyok varázsolva már 😊
Kinél kell panaszt tenni? 😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
én leszel a nagykaparóval stipistopi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amúgy semmi baj nincs a szõrzetemmel, én szeretem, akinek szeretnie kell szereti. más nemérdeköl.
a barátom nem annyira
a mosolyom õszinte
a szemem meg az alkoholmámorban csillámlik
mégvalaki?mégvalamit?