74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#43864 Amúgy jó hely az B7!
Jó kis gárék vannak ott! -
#43863 De nekem pl.: a holnap az nagyon hirtelen lenne!
Én már fél hatkor úton vagyok budára!!
A kurva életbe máá! -
#43862 LOÁL ti még mindíg itt tartok??? Elég volt má ennyit dumálni a csodás romcsiról, unalmas... Elhiszem, hogy zsír jó hely csak má legyen vége!!! -
akos #43861 Na az a valamikor kedd nekem is yo lenne. Feltéve, ha nem a jövő hét kedd. :)) -
#43860 Paraszt? -
#43859 Naaaa!!
Írsz egy privit akkor, h lesz party...
Arra biztos, hogy válaszolok! -
#43858 Fak offf...:PPPPPP -
#43857 frissítve -
#43856 meg fanszőrzetbodorítás -
#43855 meg szemoldokpondorites -
#43854 En nem is tudom minek altam szoba vele. -
#43853 szőrösmellkas világbajnokság -
#43852 Igen ezt tudtam meg a multkori davidhasselhoffos kepkuldozgetes utan mekkerdeztem hyket
-
akos #43851 Wazzeg Kitket, hogy lehet valamiről ennyire kiforrott véleményed, amit még az életben nem láttál saját szemeddel? Mesélték. Láttad a tévében... Pff... -
#43850 Ez egészen friss.
Ugyanakkor ezt a régit kérem törölni a képeim közül. -
#43849 -
#43848 jóvanmá písz...;)) -
#43847 Olyan hangulatom vala :D -
#43846 jahh:DDD az a nyelvkidugós tiszt Gene Simmonszos kisses:DDD -
#43845 ne menjünk bele ebbe jó, amíg ezzel a reg-gel elöttem nem garázdálkodsz én nem ban-olak, de csak addig! -
#43844 Hua! -
#43843 jó, amúgy most nem tehetek róla, hogy 4-5 éve fórumozókat bannol st a túlkapásai miatt... -
#43842 büntet -
#43841 ne tessék most jött mail a fejesektől hogy ban-oljuk azokat akik így akarják kikerülni a büntetést (nem rólatok volt szó). -
#43840 nem érted, te ban-olva vagy hogy ezt kikerüld visszajöttél más nick-el ezért automatikusan ban járna, csak eddig "még" nem buktál le. -
#43839 bant neki :DDDDDDDD -
#43838 Majd ezeker fel lehet kerem rakni ?:D
-
#43837 Mert gondolod, hogy ezt használni fogom, ha lejár a másikon a ban mi? ;)) -
#43836 Dehogy megyek... -
#43835 háháháháhá szal nereklámozd magad
ők mondták, de ha te nem így gondolod menny oda és élj ott -
#43834 Jovan na! Over! :D -
#43833 amit nem reklámozunk, mert nagyon gyorsan ban-olva lesz. -
#43832 kitekat mondom ne beszéljél faszságokat...főleg olyat ne, amihez nem értesz... -
#43831 Yes, és Rozsomák = Walaki...:)) -
#43830 ja és végezetül nekem is vannak ismerőseim akik erdélyből jöttek át marosvásárhelyről, őkse mondták, hogy hhujj de kurva jó élet volt ott te elsetudod képzelni olyat itt még nem láttál....
elismerték, hogy nagy szar volt és nagy szegénység, ők még viszonylag jóléltek és azé tudtak eljönni. Na ennyi. -
#43829 cccccc most ne gyere már azzal, hogy milyen jó románia me úgyse hiszem el. ez se jó hely, de vannak fokozatok azér és különbségek.
na tess csinálj videót meg képeket, rakd föl netre és akkó elhiszem. mellesleg 1x vélelenül rátaláltam neten 1 erdélyi netesújságra szal azé ők csak nem hangoskodtak....
A Frey csak bukarestben ment és tök mással foglalkozott, csak ahogy vette a kocsiba a kamera nem lehetett nemészrevenni ennyi.... -
#43828 Ember. Gyere ide nezd meg magad nem holmi lealacsonyito TV musorokbol iteld el.
Ha adol egy video kamerat akkor elmegyek en magyarba es csinalok neked olyan felvetelt hogy asziszed Iraq-ba keszult. -
#43827 de nemond el senkinek :) -
#43826 most nehidd el akkor -
#43825 ott meg a Frey vót múltkor és úgy nézett ki mintha terepen menne, mert néha eltűnt a kocsi a gödörbe, és itt az átlagos magyar lyukak 2x, 3xosát láttam:o. Tudom ritka mocskosul szar itt az út, de azért akkor is vannak nagy különbségek. Arra fele nem a fehér csík a záróvon hanem a gyom amibelőle kinő