74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • Adi
    Amúgy jó hely az B7!
    Jó kis gárék vannak ott!
  • Adi
    De nekem pl.: a holnap az nagyon hirtelen lenne!
    Én már fél hatkor úton vagyok budára!!
    A kurva életbe máá!
  • Kit--Kat
    LOÁL ti még mindíg itt tartok??? Elég volt má ennyit dumálni a csodás romcsiról, unalmas... Elhiszem, hogy zsír jó hely csak má legyen vége!!!
  • akos
    Na az a valamikor kedd nekem is yo lenne. Feltéve, ha nem a jövő hét kedd. :))
  • Adi
    Paraszt?
  • Adi
    Naaaa!!
    Írsz egy privit akkor, h lesz party...
    Arra biztos, hogy válaszolok!
  • R0zs0máK
    Fak offf...:PPPPPP
  • FtranX
    frissítve
  • uv
    meg fanszőrzetbodorítás
  • rezes
    meg szemoldokpondorites
  • Sephi
    En nem is tudom minek altam szoba vele.
  • uv
    szőrösmellkas világbajnokság
  • rezes
    Igen ezt tudtam meg a multkori davidhasselhoffos kepkuldozgetes utan mekkerdeztem hyket
  • akos
    Wazzeg Kitket, hogy lehet valamiről ennyire kiforrott véleményed, amit még az életben nem láttál saját szemeddel? Mesélték. Láttad a tévében... Pff...
  • SoDI---
    Ez egészen friss.

Ugyanakkor ezt a régit kérem törölni a képeim közül.
  • SoDI---
  • R0zs0máK
    jóvanmá písz...;))
  • Sephi
    Olyan hangulatom vala :D
  • Kit--Kat
    jahh:DDD az a nyelvkidugós tiszt Gene Simmonszos kisses:DDD
  • Punker
    ne menjünk bele ebbe jó, amíg ezzel a reg-gel elöttem nem garázdálkodsz én nem ban-olak, de csak addig!
  • Sephi
    Hua!
  • R0zs0máK
    jó, amúgy most nem tehetek róla, hogy 4-5 éve fórumozókat bannol st a túlkapásai miatt...
  • PResident Evil
    büntet
  • Punker
    ne tessék most jött mail a fejesektől hogy ban-oljuk azokat akik így akarják kikerülni a büntetést (nem rólatok volt szó).
  • Punker
    nem érted, te ban-olva vagy hogy ezt kikerüld visszajöttél más nick-el ezért automatikusan ban járna, csak eddig "még" nem buktál le.
  • petroow
    bant neki :DDDDDDDD
  • Sephi
    Majd ezeker fel lehet kerem rakni ?:D

• R0zs0máK
    Mert gondolod, hogy ezt használni fogom, ha lejár a másikon a ban mi? ;))
  • R0zs0máK
    Dehogy megyek...
  • Kit--Kat
    háháháháhá szal nereklámozd magad
    ők mondták, de ha te nem így gondolod menny oda és élj ott
  • Sephi
    Jovan na! Over! :D
  • Punkerwork
    amit nem reklámozunk, mert nagyon gyorsan ban-olva lesz.
  • R0zs0máK
    kitekat mondom ne beszéljél faszságokat...főleg olyat ne, amihez nem értesz...
  • R0zs0máK
    Yes, és Rozsomák = Walaki...:))
  • Kit--Kat
    ja és végezetül nekem is vannak ismerőseim akik erdélyből jöttek át marosvásárhelyről, őkse mondták, hogy hhujj de kurva jó élet volt ott te elsetudod képzelni olyat itt még nem láttál....
    elismerték, hogy nagy szar volt és nagy szegénység, ők még viszonylag jóléltek és azé tudtak eljönni. Na ennyi.
  • Kit--Kat
    cccccc most ne gyere már azzal, hogy milyen jó románia me úgyse hiszem el. ez se jó hely, de vannak fokozatok azér és különbségek.
    na tess csinálj videót meg képeket, rakd föl netre és akkó elhiszem. mellesleg 1x vélelenül rátaláltam neten 1 erdélyi netesújságra szal azé ők csak nem hangoskodtak....
    A Frey csak bukarestben ment és tök mással foglalkozott, csak ahogy vette a kocsiba a kamera nem lehetett nemészrevenni ennyi....
  • Sephi
    Ember. Gyere ide nezd meg magad nem holmi lealacsonyito TV musorokbol iteld el.

Ha adol egy video kamerat akkor elmegyek en magyarba es csinalok neked olyan felvetelt hogy asziszed Iraq-ba keszult.
  • petroow
    de nemond el senkinek :)
  • Kit--Kat
    most nehidd el akkor
  • Kit--Kat
    ott meg a Frey vót múltkor és úgy nézett ki mintha terepen menne, mert néha eltűnt a kocsi a gödörbe, és itt az átlagos magyar lyukak 2x, 3xosát láttam:o. Tudom ritka mocskosul szar itt az út, de azért akkor is vannak nagy különbségek. Arra fele nem a fehér csík a záróvon hanem a gyom amibelőle kinő