74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#43824 petroow equal peet? -
#43823 jól beszélsz ! :) -
#43822 dehogynem
-
#43821 Na jóvan má', nem vagyok én olyan nélkülözhetetlen kellék! -
#43820 eh !
mondasz valamit kicsi barna barátom ! :) -
#43819 Ugyanmár vaz, ez olyan mintha a fókuszt nézném.... -
#43818 Hát persze, lemennél nálunk ököritófülpösre, vagy pókaszepetkre, ott is tuti lerohadna a kocsid...itt én a nagyvárosokra gondoltam... -
#43817 nem rosszul bántak csóri kisromcsik voltak annyira az asztaluk kiéhezve, hogy ott ácsingóztak előtt. Nem a pincérek. -
#43816 Nem most keddre...:) csak valamikorra keddre...:)) -
#43815 azé ez nem igaz mer ott a főutak mezőben érnek véget és az autópálya is 1 ismeretlen fogalom, 1 kis pár kilóméterestől eltekintve ami valahol bukarest környékén van.
Erről olvastam 1 cikket meg TV-ben is láttam zsal itt is szarok az utak, de ott megabrutál szarok. Volt 1 faszi aki erdélybe ment azt odafele és visszafele is kitört a tengelye...:D -
#43814 én mék nemtom megyek e :Q -
#43813 En elhiszem de meg szerencse hogy magyaroszagon sehol nem lehet elmondani azt hogy elmesz valahova es roszul bannak veled! -
#43812 Az hab volt a tortan! :( -
#43811 Figyeljcsak Kata: és ha mondjuk kihagynánk ezt a pörögjünk hajnalig bulit és egy olyat szerveznénk mint a múltkori, és keddre, hogy a mi Henrikünk is tudjon jönni? -
#43810 NA arra én is emlékszem...a balesetes dolog után nem?
Kitekat neked kusé, asse tod mit beszélsz...én is utálom a románokat, de azt kell mondjam télleg lassan ott is jobb lesz mint nálunk...(pl. az utak) -
#43809 jó ahogy érzed! Csak ne hogy aszidd, hogy légből kapott dolgok amiket mondtam. -
#43808 Ahm volt nekem egy nagyobb vitam egy emberel meg a regi SG-es politikai forumban ezekrol a doplgokrol es ozinten nem szeretnem ujra kedezni ugyhogy maradjon ez igy ahogy van ok?
Gondolsz amit akarsz de mivel en itt elek , es semmi okom nem lenne kamuzni , csak jobban tudom. -
#43807 1ik valami puccos golfklubban eddzőtáborban azt amikor evett a teraszon, nem merte letenni az evőeszközt mert a románok má ugrottak volna 20an, hogy elvigyék a kajáját a románok megenni
Nem igazán a diszkókról meséltek főlge. HMmm akkor adjad néhányan a honlapcímét azt megnézem a képeit. -
#43806 Millio lei egy kenyer?... 4000 lei egy kenyer...
Mind1 errol nem szeretnek vitat nyitni. Gyere el egyszer pl Nagyvaradra a kozpontban es le fog esni a pofad hogy mennyire modern kabvehazak , barok es klubbok vannak.
A haverjaidnak meg uzenem hogy nem faluba kell menni diszkoba :D -
#43805 példákat mondjál, én nemtudok Prágán kívül ilyet -
#43804 hmm hát nem fogom látni valszeg a saját szememmel, de nem is akarom az is biztos. Több haverom volt ott és elég sok jót meséltek ahoz, hogy nelépjem át a magyar-román határt soha:D
Tényleg nem voltam ott, de az ottani keresetek alapján azé nem leht olyan nagy a duhakodás "nagy csak otlátott ELIT klubbokban".:DDD
Pedig maga Erdély gyönyörű, csak rosszhelyre került
hány millió lej is 1 kenyér ott???:o
[komolyan kérdezi] -
akos #43803 Hagyd rá. Őt minősíti, amit mond/ír. Nem téged.
Pont ez a fajta magyar-virtus, önhitt pökhendiség, ami miatt az elmúlt 10 évben lényegében az összes körülöttünk lévő ország, és ezek nagyvárosai messze elhúztak mellettünk (gazdaságilag). Sokkal inkább sikerült bekapcsolódniuk európa gazdasági vérkeringésébe, míg az okos és művelt magyarok pocskondiáznak mindenkit, hogy milyen prosztó, csórókkal vagyunk körülvéve. Pedig lassan mi leszünk a legcsóróbbak a közép-európai régióban.
Uff! -
#43802 Aha es amig nem latod a sajat szemedel addig menyel kutat asni piros zsebkendovel Matrafalvan :D -
akos #43801 Yovanna. Akkor épp elég nyamvadt hangulatom volt... Meg pont akkor estem haza, amikor Peet bejelentette, hogy buli lesz. Ha előre tudom, nem jövök haza, azt' akkor yau. De nekem yo egy óra, míg a városközpontba beérek. Egésznapos fagyoskodás után a tökömnek se volt már kedve visszamászni. -
#43800 és a buszi hitlereket igen???:o
:D
funky..... huááááááááááááááááááááááá -
#43799 de ronda embereket nem engednek be ugy hogy ne is álmodj ! :DDD
joet is ugy csempésszük be kabát alatt :DDDDD -
#43798 "Hajnalig tartó funky party Dj. Hangya közreműködésével."
oda basz :DDD -
#43797 BOLS MODEL NIGHT pffff ??? -
#43796 biztos sőt 1enesen az egész világ nem látott, és a kaszinókat is innen másolták át Neavdába műholdas fotók segítségével -
#43795 Na jóvan...te tényleg nem szeretsz olvasni... -
#43794 Én Romániára értettem azt, hogy ottani lakos... :) -
#43793 vácce milyen party????:o -
#43792 HMMM??? -
#43791 Inkább arról csacsogj, hogy te is mennél-e a party-ra, te kis kócos?! :PP -
#43790 Nagyvarad kerem! Temesvar csak neha amikor ramjon a "Szia , hogy vagy ma este?" effekt :D -
#43789 Csak megnyugtatas keppen szolok hogy Temesvaron van olyan klub amit Budapest meg nem latott. Es a nagy resze a Temsvari kluboknak siman felernek a Pesti-ekkel. Sot. -
#43788 LOL, Szefi barátunk ottani lakos, ha jól tudom... :) -
#43787 nemtom mit panaszkodsz, ha romániába mész és ez van, ennyi -
#43786 Valoban kurvara vicces ha egy ember a haverjaval van Temesvaron.
Orulok hogy megnevetettelek!
Mondjak meg ilyeneket?
-
#43785 Temesvaron voltunk egy haverral ..... LOÁL