Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Kérünk még fényképet a bizonyosság kedvéért! :))
Bemutatkoznek, en vagyok miss FAKE:DDDDD
Allitolag:))))))))

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

Hellou:)

LÁL épp azon vagyok hogy programot szervezzek mára de nemfog össze jönni..

hykao
Mi van veled? Ne legyél már függõ!
Játszál valamivel! Milyen játékokkal nyomulsz?
Vagy nézzé' filmet, vagy rejszoljá'! :))
najó azze akkor legyen pangás !!

:-DDD

hykao
Na azt azér' má' nem. Az kéne még csak...
mivA Biszt elmegy és én má nem kellek ? :DDDD

Hyk kimész parádéra ?

bye

BEAST
bájbáj mindenki :D majd lehet még jövök :D de mára végeztem :DD indulok haza :DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
azé me 5-6 körül kelnem kell meló miatt ... de hajnali 2-3 elött nem nagyon tudok elaludni ... báár kivételesen tegnap 8(NYOLC)-kor mentem aludni .. jol elis aludtam ... meg lettem fenyitve :DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hykao
nem errõl van szó! de miért alszol te 2-4 órát banyek? micsoda baromság ez!
ORÁL B :-DDDDDDDDDDD

LÁL :-DDDDDDDDDD

BEAST
jovanna ... emberi roncs vagyok

BEAST
gratulálok :PPPP

hykao
te azon még nem gondolkodtál el, hogy a 2-4 óra alvás mennyire nem használ a szívednek, ezzel együtt a vérnyomásodnak, illetve a túlsúlyodnak???

bazz. 20 évesen 2-4 órákat aludni, magas vérnyomással...hihetetlen komolyan...
hykao
szal kb. az volt a téma, hogy elvittek doppingvizsgálatra ahol csak hugyoztam-hugyoztam, de nem volt elég nekik (pedig sokat szoktam hugyozni, mert sokat is iszom...) aztán megkérdeztem a csajtól (mert perszó jó csaj volt az álomban...), hogy csak vizelet jó...más nem??? erre kis tanakodás után azt mondta, hogy szerinte más is jó lesz...
én meg: jó, de akkor segítsen be egy kicsit orálisan... :))) aztán jól torkonöblítettem... :)))
BEAST
szépjóreggelt :DDD

jó reggelt !

Z
Baszus, megint túlaludtál engem?

Hát én már sohse nyerek alvási versenyt?

Nem ér!!! Te edzés elõtt is gyakorolsz!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

BEAST
én nemszoktam álmodni :D vagy csak nem emléxem rájuk ... tul fáradt vagyok ilyesmikhez :DDD és a 2-4 órás alvási idõmbe nem férnek bele holmi álmok :DDDDD

hykao
a legpublikusabb részét mindjárt beírom, hogy legyen megint min röhögni egy kicsit...
hykao
Baj nincs...csak ébredés, és megint baromságokat álmodtam...
BEAST
tök jo :D most ébredeztek énmeg minjá végzek a meloban :PPPPPP

BEAST
szépjóreggelt! ... mibaj?

hykao
Ááááááááááááááááááooooooooááááááá...reggelt!
BEAST
joreggelt :)

Z
jóreggeltet

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Ams
Kezeltette már Õ nagyon sokat... sokkal rosszabb is volt neki, mint most...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kata
Menj el orvoshoz, kapásból felír gyógyszert (meg orrcseppet/spray-t, ha kell), és két nap után tünetmentessé tesz! Ne otthon szenvedj vele! Ha meg minden évben elõjön ez az allergia, akkor mielõtt elkezdõdne, elmész orvoshoz, felírja a bogyót, beszedegeted, és akár egy kádnyi pollenben is fürödhetsz, kutya bajod nem lesz utána az "idényben".

[/cserf][/fülünyúl]

Szia :)

BEAST
szépjoreggelt

Jo reggelt mindenkinek:)

MIMACSKA
Végre megyek aludni. Mindjárt eldõlök mint egy zsák!
1 arany
1 ezüst
2 (váratlan bronz´)
És holnap van a mi napunk!!!

www.extragyongy.hu

BEAST
szépjoreggelt

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

MIMACSKA
Hát te meg hol voltál????? hmm?????

www.extragyongy.hu

Free
Szép rerggelt. Át térek a napi köszönésre. :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

:)

MIMACSKA
6ig

www.extragyongy.hu

meddig dógozol ?

MIMACSKA
Én is, hogy te virrasztassz!

www.extragyongy.hu

ennek igazán örülök :PPP

MIMACSKA
Én nem

www.extragyongy.hu