74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45475 Azért mert azon volt képnézegetőd! De kicseszés ekkora képeket betolni, már bocs. Törölni kéne és kicsinyítve visszatenni. -
#45474 A paintel is lehet! -
#45473 Hááát bocsi...
Nem direkt volt...
Már említettem, hogy nem engedi átméretezni a képeket...
Egy másik gépen meg sokkal kissebben jelenítettte meg az első képet...
Azt ezen meg már fel sem engedte tenni..."Túl nagy a mérete"
-
#45472 Olyan nincs, hogy nem lehet átméretezni egy képet! Alig jön be az egész topic itt a melóhelyen a képek miatt!! :o -
#45471 Elég korán kezded...
Szerencsére én ma itthon vok...
Juppí!
Egyébként tudtommal nekünk nincs ilyen programunk, hogy IrfanView... -
#45470 Buzi nagyok a képek!!
Max 800*600 pixel ok? -
#45469 Engem nem zavar szélessávom van. Az IrfanView nevű progival át lehet méretezni a képeket. Nem tudom utólag ezekre rá lehet-e tölteni kissebb méretben a képeket mert akkor a hozzászólást se kell módosítani. A fent említett progi alakalmas arra, hogy kivághatod a képekből a fontos részt, hogy csak az legyen benne így is csökkenthető a méretük.
Kezdek szédülni szerintem ma nem sokat fogok dolgozni. :( -
#45468 Nem engedte sajna...
-
#45467 Nem tudom máskép megoldani....
Nem engedi az átméretezést...
Az is érdekes, hogy tegnap egy másik gépen kicsi volt az első kép(csak az ékezetes volt), ezen meg kiírta, hogy nagy a mérete...
Nem értek hozzá..
Abszolút laikus vok...
Ha bárkit zavarna elnézést,a mentségem csak az, hogy tényleg nem vagyok otthon ebben a témakörben...
SORRY!!!!!:-((( -
#45466 Plz méretezd át a képeket! -
#45464 Napot mindenkinek!
Én tökre beteg vagyok. Bár csak a torkom fáj érzem, hogy ez csak a kezdet.
Membrah: ezek a képek kicsit nagyok szerintem mérgesek lesznek egyesek, de hátha megúszod. :D -
#45459 cia ! -
#45458 -
#45457 hellósztok! -
#45456 -
#45455 FÍLEN DÁNK FÜR DI BLÚÚÚMEN -
#45454 -
#45453 Há' ja, mert mindkettőtőké 45-ös... :)
De azé' vágtad te azt, hogy ez neked ment... :) -
#45452 LOL!
Bugos a válasz! -
#45451 Egyszerűbb lenne, ha betolnád újfent, mert nem tudom hová lett a fájl...(talán cSuwwi véletlenül ezt is kipucolta...) -
#45450 HTX! -
#45449 Újpest... -
#45448 Ó, ne izgulj, ő már be van tanítva!!! Ha mellém beül, miután már egyszer olyan 160-nál megpördültem párszor a Yarissal a Nagykőrösi-Határ út felüljárón...akkor melléd is be fog... :)) -
#45447 Ahhh.. hülye Walaki meghülyítet a snap-el!:)
Beírta azt kénytelen voltam leszedni!:D -
#45446 -
#45445 "8-kor végez, s utána hazaviheted... :)"
Egerbe mi?:D:D:D -
#45445 Te beszélsz, aki félmeztelenül pózolgat?? -
#45444 LOL! Nincs az a hülye aki be mer mellém ülni!:D:D -
#45443 Jogilag betiltották a képet!:)
Azt mondták, hogy a gyerekek fejlődésére veszélyes a kép! -
#45442 Halihó képtár modik. valami para van a galériámban, az alsó képem nem látszik
[most lebuktam, hogy nézegetem magam :)]
Utánanézne valamelyikőtök? Esetleg töltsem fel mégegyszer? Előre is köszi! -
#45441 :) -
#45440 Gratula! -
#45439 Amúgy erről a két párról már olvastam itt a fórumon (petyka2-krisztike, Membrah-bld), ha jól látom Membrah képet is rakott ide be...csak én nem látom az IE-mmel, mert ékezetes a fájlnév...s azt is láttam, hogy a Veszett jó csaj kezd átmenni-egybeolvadni a Barátnő nevű élőlény topikkal, ahol már egy ideje nagy erőkkel megy a nyáladzás... :))
Krisztike nem biztos, hogy nem nő, elképzelhető, hogy amolyan erős tesztoszteronos-leszbibe hajló bi, amazontermészetűerzsók...és/vagy egy öntudatos amazon :))
Azon még senki nem gondolkozott, hogy esetleg Pipi tért vissza a párjával új-regként??? :))
Mindenesetre - én legalábbis - nagy-nagy szeretettel várnám a képeket, hogy felkerülhessen mind a két pár a képtárba! -
#45438 Előtte ezt mond el a csajnak is...:DDDDDDDDD -
#45437 Fú most számoltam, hogy tul.képpen köridő alapján a saját kategóriámat is megnyertem, meg az abszolútban is olyasn TOP5 környékén lehetek, csak az 1 tonna alatti autók 10 másodperces hendikeppel mentek, nemtommér... -
#45436 Ha akarsz még csajozni, kedden meló után beugrom a Borába, benézhetsz...Ildikó vár sok szeretettel téged...8-kor végez, s utána hazaviheted... :) -
#45435 Mézd meg az Autobahn Rasser-t, van benne 240-nel menő tuning Smart többek közt...(amúgy meg amolyan Taxi-Fast&Furious variáció német módra...) -
#45434 Semmi.. külh szeritem felesleges vissza olvasni..
Kata és prezi azzon flémelnek, hogy az kriszti vagy ki fiú-e vagy lány... full faszság! -
#45433 helyes! :P -
#45432 Pfff...há' mi vót itt má' megint? 168 új üzenet...na elkezdem olvasgatni...