74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45515 Ja, ez lemaradt:
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
(ezt kérik csupán az ImageShack készítői a használatért...)
...és ide a fórumba a feltöltés után előugró oldalról az e szöveg alatti bekeretezett részt kell bemásolni:
"Hotlink a clickable thumbnail on a forum or message board! Use second link if first link fails." -
#45514 -
#45513 Te annyira rendes vagy.... :D -
#45512 Én már egy ideje ezt az ImageShack-et használom pl. a WR2 topikban, az új screenshotok berakására, mert a játék fejlesztői is nagy hódolói a tacepaó méretű screenshot-oknak... -
#45511 Jaj, de ha már egyszer letölti a gépre a képeket akkor nem öt perc mert újra nem szedi le minden megnyitáskor. -
#45510 ...és, hogy a gyakorlatban is bemutassam, hogy mit is csinál az Imageshack:
Szal, amelyik kép nagyobb a fórumokban kívánatosnál, azokból rákattinthatós thumbnailt csinál automatikusan!
Kedves Membrah, nézd meg ezeket a képeket, kissé megvágtam némelyiket, amelyiken túl sok volt a "sallang", kicserélhetem a most fentlévőkre? (természetesen nem a thumbnail méretűekre gondolok, hanem azokra, amik rájuk kattintva "jönnek" elő) -
#45509 nagyon köszi +probálom mien -
#45508 Eltudom képzelni :( de akko má nem vagy karmolós hangulatba ezek szerint -
#45507 pl: www.honositomuhely.hu
De mondok jobbat!!!
Kezdőknek, dilettánsoknak, ügyetleneknek, lustáknak, óriásplakátosoknak...stb...itt a megoldás: ImageShack ill. Lamase által elkészített magyar változat: Image Shack HU Lite -
#45506 de most már jó! :D -
#45505 De azért az elég kellemetlen, hogy 5 perc volt amíg betöltődött az oldal. -
#45504 Abszolút nem vagyok ideges. -
#45503 ...nekem illet aztán irkálhacc... -
#45502 és ez bocsi letőlthető valahonnan?? -
#45501 Mert ilyen buta fejem van valóban, is vagy igy gondolom -
#45500 Én amúgy XnView-et használok, átméretezésre. Ingyenes, magyar, kis méretű, könyű... -
#45499 Membrah képei: (nagyokat kigyomláltam)
-
#45498 miért azt a smile-t rakod be mindenhova? -
#45497 Egyébbként a PhotoZoom pro nevü progi is jo az átméretezéshez -
#45496 tehát a #45495 az első üzim nektek -
#45495 jaj kitöröltem az elöbbit :( de azt irtam sziasztok, jol vagytok ? és hogy MIMACS ne idegeskedj má :) -
#45494 mert tetszik :) -
#45493 miért is? -
#45492 Lassan én nekem is lessz időm AA-t játszani ill: elkezdeni -
#45491 egyértelmű hogy az uccsó a legjobb :) -
#45490 Na és nem utolsósorban nagy szerencse, hogy a #45460-ason olyan hamvas-ártatlan-tiszta gyermektekintettel néz reánk az új hölgy képtártagunk...mert majd leültem, amikor ezen az aljas napon megláttam a táskák mögül a topikban ezeket a majd fél megás tacepaókat...(még szerencse, hogy eleve ültem...)
Mondjuk a képek nagyrészét körbe lehetett volna vágni, pl. a papucsos-zoknis hintás kiscsókát és társait, mert így lekicsinyítve, alig látszik némelyiken Membrah.... -
#45489 KÖSZI!!!! -
#45488 Szerencséd, hogy én láttam meg először a képeket. :)
fentvannak lekicsinyítve. -
#45487 Puncsos -
#45486 köszi -
#45485 ...aszittem a Veszett jóóóóóó csaj! topicban vagyok.... -
#45484 ne nekem + tényleg át kell méretezni az összeset -
#45483 ok, kössz! -
#45482 hát ha valamelyik képtár admin-nak van ideje akkor átméretezi és berakja. -
#45481 Egyébként magába aképtárba,hogy fog bekerülni? -
#45480 huh...Ez egy nagyon alpári tábori, reggeli torna, amit én tartottam...
Előtte pedig egész éjjel fenn hülyültünk,meg alpáriztunk..s nem aludtam maw egy-két órát...nem emlékszem(két éves a kép..)
De kössz.. -
#45479 -
#45478 ez cool! -
#45477 Jujj... -
#45476 Na ez most felvidított érdemes megnéznetek: numanumayè!