74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45431 ígen??? egyfolytában engem baszogat, 1x had lássam, hogy másokat is...
[na jó nem gondolta komolyan] -
#45430 ne légy kárörvendő -
#45429 kata meg felszívódott??:o
azt hittem lesz valami csúnya flém:DDD -
#45428 az LOL :D -
#45427 és mi az ami már nem LOÁL?:) -
#45426 az még LOÁL :D -
#45425 a kis fekete mecsó szmártall:D -
#45424 meik kocsival ment ? -
#45423 nah, akkor befejezzÜK ? -
#45422 valami csúszkálós farololós(szerintem) a műjégpályán, ha jól tudom. -
#45421 -
#45420 bocs, hogy én vagyok a beszólós -
#45419 És még azt mondod, hogy téged nem érdekel. Akkor minek írsz?! Nem vagy egy csöppet paradoxon? -
#45418 -
#45417 Vedd már észre, hogy _te_ kötöttél megint belém, _te_ szítottál újabb vitát, és _te_ nyomod egyfolytában a replikákat. Nehogy már ennek is én legyek az oka. LOL! -
#45416 Jah, már megint én. Mondhatnám BAZMEG!
Mindösszesen beírtam infóként, hogy mások is gyanúba keverték, lehet mégsem mi voltunk a hülyék. Erre megint elkezd kötözködni... LOL -
#45415 de ez mien verseny ? :D -
#45414 Walakit meg viszik ki kamcsatkába 1 exkluzív interjúért az 5. helyezéséről -
#45413 igen de látod Kata revansot akar... -
#45412 ez már 1x lement nem? -
#45411 de látom már megint kezdeményezed a felesleges vitát mikor már megbeszéltük, hogy mi volt a gond ! most ezzel mit akarsz elérni ? hm ?! leírtam valamit amit úgy gondolok, mert az volt a véleményem. ha szándákodban áll még ezen a "vitán" lovagolni sajnos el kell, hogy szomorítsalak... nem nagyon érdekel. de azért megvárom mivel kontrázol, de neked is be kell látnod, hogy nincs értelme, hacsak nincs valami bajod velem. -
#45410 Eléggé lehurrogtál, leugattál, aztán meg jött az attak, hogy mert én bosszúból fikázok, amiért anno engem is, bla bla bla, stb, stb... -
#45409 Hm, szerintem másképp írtad, de ne feszegessük. Az ember vállalja fel a tetteit, szavait és hibáit, nem kell mindig a kezet mosni, meg megmagyarázni, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter... Érted? -
#45408 asszem tök normálisan és érthetően leírtam a véleményem. Ez nem hozzáállás kérdése... -
#45407 Jé! :) De ez engem nem érdekel. :)
Csak vegyél vissza, hogy hülye voltam, meg pattogtam meg egyebek. Nem szeressem az ilyen átgondolatlan akkoris-támadlak-gecó hozzáállást. Ugye érthető? -
#45406 jólvan, nyomozz tovább, van topicja is :DDD -
#45405 Én eddig is hót nyugodt voltam, csak én lettem lehülyézve, pedig nem is. :P -
#45404 látom nem bírsz nyugodni :D -
#45403 LoL!
Úgy látom a gyanú nem csak bennünk ébredt fel, hanem a Veszett jó csaj topikjába járóknak is. Ugyanis krisztikénk oda is lelkesen irogat, és mondja ám, hogy melyik csak ilyen meg olyan. És elég fura, mert egyszer hol lányként, hol fiúként ír... Csak pár sort olvastam vissza pedig. :)
Szóval lehet, hogy mégsem az én készülékemben van a hiba... ;) -
cyrus #45402 -
#45401 Nem!
Én trance-t meg house-t meg funky-house-t, meg chillout-ot szoktam hallgatni.. néha-néha rush-ot! -
#45400 Nekem nem!
Inkább egyik sem!
Nekem a kutya!
Nekem a Kata!
Én meg a Rozsomák!
:DDDDDDD -
#45399 Jójó. De nem fájdul meg a fejed attól az állandó zuhogástól? -
#45398 Nekem ez a zene!
Kinek a pap kinek a papné?:D
Kinek a kutya kinek a macska?!:D
Kinek Peet kinek Kata!!?:D
Kinek Hyk kinek R0zs0mák! -
#45397 Az nem zene, csak dobgép! -
#45396 fhuuu.. milyet csavar a zene! -
#45395 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#45394 Abszolútban a 146-ból 26. lettem, közvetlen előttem egy BMW X3 áll (igen a terepjáró)
Hátsókerekes kategóriában a 33-ból 5. lettem...az első 4 az mind BMW...a 6. is... -
#45393 '03-Bestof-PapRita-revolution-extended-mix-feat.BalászPali-second-edition-ultrasonic-hardcore-tranceaction-byDJStokedli-live.mp3
:P -
#45392 KO-KAIN KO-KAIN!!