74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45555 mire oda jutunk hogy engem sörözni láss, gyüjtögethettek óvadékra mert sitten leszek botrányos részegségért -
#45554 a hó jöhet (amíg hó van és nem sáros latyak) de minusz 5 fok alatt már annyira nem élvezem. -
#45553 Majd ha az angoloknál ülünk ki egy teraszra sörözni! :D
Én azért várom a jó időt mert a haverokkal mehetnénk ki RC autózni most teremben kicsit gagyi. Megmondom őszintén nekem a hó úgy ahogy van nem hiányzik nekem valahogy mindig a lapát jut az eszembe a hó kapcsán. :( -
#45552 HÁHÁÁ ITT MÉG SZAKAD!!!! VÁÁHÁHÁHÁÁ -
#45551 Eger, és tegnap este kilenckor mikor mentünk le a városba minusz 10 volt úgyhogy gondolom éjjel még hidegebb volt. -
#45550 sajnos én hideg havas tél mániás vagyokde ezzel nem sokan vannak igy -
#45549 hol élsz?
Nálunk már nem esik..
Mondjuk a friss havat jobban szeretm ennél a csonthónál,meg a latyaknál...
S tegnapelőtt este volt a rekordhideg tudtommal...
Mesélték, hogy talán Nógrád ,megyében kb. mínusz 10-20fok volt, vagy annál kevesebb...
Iszonyat.
-
#45548 rajtam is kijött a hétvégén az hogy ki akarok ülni 1 teraszra borozni, minusz 10-11 fokban haza gyalogolni nem olyan jó buli. -
#45547 itt most kezd rá igazán, úgylátszik most kapjuk meg azt amit múlthéten megúsztunk -
#45546 Nekem egyetlen vágyam, hogy minél előbb 10 fok fölé jusson a hőmérő higanyszála. Egyebet nem tudok mondani. -
#45545 XIII. ker má nem esik semmi -
#45544 Jól van, sztem is... -
#45543 kicsit nagyon -
#45542 Az első mondatra gondoltam én is, te gondolat olvasó -
#45541 Itt még esik -
#45540 Ez a kép dolog túl lett lihegve nem kell ezen problémázni. Na meg hétfő van legyünk elnézőek.
A kollegáimnak addig van szerencséjük amíg szól a zene a fülesemben. Bár ahogy most állok ha lefárasztanának egyszerűen hazamennék.
Beszélgessünk szép dolgokról. Itt például abbamaradt a hóesés hála az égnek. :) -
#45539 Köszi szépen, és igen felőlem nyugodtan kicserélheted,te értesz hozzá, rádbízom!
Tényleg köszi! -
#45538 Úgy visszagondoltam első napjaimra ittRégi emlékek -
#45537 Mondtam már, hogy nem akartam...
Ebben a topicban sok kép van, nem hinném, hogy csak az enyéim lennének fenn, s ez nehezítette volna meg annyira..
Elismerem, hogy rohadt nagyok, s ha talán előfordulna, hogy rakok még fel, akkor nem fogom ilyen nagyban feltölteni...
Nem akartam!
Boccs!
OK? -
#45536 én nem akarok véleményezni inkább, de gondolod amit én nem mondok ? már nem róladcsak erről a kép dologrol -
#45535 Nem, tényleg, csak három. -
#45534 ja gondolom melóhely, és nem tellik mindennap új klavira -
#45533 engem a főnök kért meg rá :) -
#45532 jo strapát -
#45531 hát ezek szerin má én se -
#45530 Na elmentem filmet nézni, majd jövök... :) -
#45529 na ettől + majdbem belefulladtam, de nem vok kárőrvendő, de utolag jo poén, bezzeg akko nem volt az -
#45528 Na megyek edzeni... -
#45527 ja, észrevettem, csak nemtok szerkeszteni... -
#45526 ahanyáááááád...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#45525 én nem ehetek a gép elött ilyeneket :) -
#45524 mondd -
#45523 Mondjuk ez: "minden képen legyen sör"
nemám csak vicccc, nem kell írni úgyis ott van hogy UV és az van a képen -
#45522 Na megérkezett a facér pecér nyalimanócska! :PPPPPPPPPPPPPPPP -
#45521 Én a múltkor jöttem fel az emeletre és megbotlottam papucsban és a levesemet tésztástól mindenestől beb*sztam a sarokba...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#45520 basszus majdnem beöntöttem a levesem a billentyűzetbe -
#45519 "ne mond hogy nem...." -
#45518 Fenn!
(mi legyen a képaláírás? mondjuk: "ó la paloma blanca..." vagy netán: "ó lady ann, táncolj velem..." :DDD) -
#45517 hi, ki ez? Olyan ismerős, vagy csak hasonlít valakire -
#45516 Fűűű...
Membrah....Na mi a helyzet?