74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45791 mentem haza jók legyetek -
#45790 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#45789 Télleg!!!!
Kitekat kapsz egy kredencet!! -
#45788 Ahogy hallom kenyér Traktorral meg Kombájnal is csapat...:DDDDDD -
#45787 :DDDDD
és én még montenbálykot akartam neki az Osanból! :D -
#45786 Te én rájöttem, te hülye, hogy mi kéne a Kit-Kat-nak banyek!
A kredenc!!! tod! az is olasz gyökerekkel bír, ha úgy vesszük...ocsó és lassú... :))) -
#45785 Az egyik kollegám is izomköteg és ő azzal jött egyik reggel, hogy most gyantáztatott. Ezt háromszor elmondta mert szerintem mekkora jó csajozós duma. :) -
#45784 pözsó iz da beszt !!! -
#45783 Há felrakták őket dolgos férfikezek!!! :)
Monica Brandt, Bódi Szilvi, Gárgyán Rita, hogy csak párat említsek... :) -
#45782 ááhhh, kész ez az oktatás :D
moszkviccsal is lehet... lásd: kenyér :o -
#45781 Ezt csak rendszeresen érdemes! Tényleg! -
#45780 Há' jah! Bár én már csak leginkább egyedül szeretek edzeni, mert ha többen vagyunk haverok, akkor egyrészt túl hosszúra nyúlnak a pihenők, másrészt meg nem bírjuk ki, hogy ne röhögtessük halálra egymást gyakorlatok közben...
Ha meg idegen esik be, akkor sokszor vagy én röhögöm halálra magam a különböző gyakorlatok kivitelezésétől, vagy pedig lefárasztanak a "vetítőgépek", akiknek be nem áll a pofájuk, és feltartják az embert, hogy így, meg úgy kúrták ezt, meg az a csajt, meg így, meg úgy ütöttek le egy csókát stb... :) -
#45779 ki meg beálltam :D -
#45778 Hát tudom én...:DDD -
#45777 -
#45776 vezetted már? :DD -
#45775 nagyon feelinges az autó még szárazon is :D -
#45774 Én csak rákérdeztem. :PPP -
#45773 De azért az a festenek az odabasz... -
#45772 És még te mondasz mindíg okosságokat...:PPPPPPPPPPPPPP -
#45771 Na és fogyáshoz hogy kell súlyzózni? Kicsi súllyal sokat? Nekem van otthon pár 1,5-10 kilóig, de csak alkalom adtán veszem elő. Sajna nem tudok rendszeresen belemélyedni. -
#45770 Mit keresnek a falon csajok? Felmásztak a fiúk hülyeségeitől? Festenek? -
#45769 Súlyzózás sem unalmas! Ha akarod az élet dolgairól gondolkodsz, ha akarod beszélgetsz... :D
-
#45768 bye -
#45767 mennem kell dolgozni sajna, de holnap jövök addig is vigyázzatok magatokra és egy másra -
#45766 Hehe, abban a teremben ahová én járok, csak a falon vannak csajok...bár nem tagadom, közben nézegetem őket... :))
Amúgy meg amikor én megyek sokan már alszanak...szal csak egy-két mókus lézeng még max. a teremben... -
#45765 Volt olyan, hogy áprilisban havazott. Azért emlékszek rá mert nővérem akkor ment férjhez és az esküvői videón ezerrel virágoztak a fák másnap meg esett a hó. -
#45764 A baj az, hogy amit el lehet érni 1 óra súlyzós edzéssel, azt csak kb. 5 óra úszással...vagy azzal se...
Persze aki nem akar izmosodni különösképp, csak formában akarja tartani magát, illetve kiegészítő tevékenységnek kitűnő az úszás...
Én így télen kiegészítőnek általában szombatonként - az egyik edzés szünnapon - megejtek egy kisebbfajta túrát. (pl. Jánoshegyi kilátóhoz fel, majd le) -
#45763 Vajh miért? -
#45762 Nem, akkor csak koszos jeget kell majd vakarászni mindenhonnan... :) [megnyugtat] -
#45761 Itt is újra rákezdett. Szerencse, hogy én 6 hétig még nem leszek takarítós a lépcsőházban. 6 hét múlva már csak nem kell havat söpörni. :) -
#45760 hej hó, hej hó, a hómunkásnak jó! [fütty...] -
#45759 thx az nem jön rosszul -
#45758 na megyek megint havat takarítani (úgyse dolgoztam semmit egész nap) -
#45757 Bár én speciel nem szeretem, mikor lábgépezek, és félkörben körülállnak, meg abbamaradnak a nyikorgások a környéken. :P -
#45756 van ilyen hogy ragaszkodni régi dolgokhoz, nekem is van egy kis táskám egy pár baba kori dolgot örzök benne. -
#45755 Nem kaptam! -
#45754 ok :) -
#45753 Ha kell pár hatékony jótanács, ami nekem a body-val kapcs bejött, szívesen segítek! -