Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 énnem nézek olyan csatornákat 😄
😛
😛
én se ismerem, csak annyira jellegzetes a megjelenése, hogy megjegyeztem.
meg a muzikbokszon volt 1x egy klippje, és olyan elvetemült voltam, hogy végignéztem. (nem kellett volna) 😛
meg a muzikbokszon volt 1x egy klippje, és olyan elvetemült voltam, hogy végignéztem. (nem kellett volna) 😛
shit happens
hehhe igaz én leragadtam a pa-dö-dö nél 😄
sõt, csinálok egy Sziget 2-t is, ami visszatér a hagyományokhoz és elküldi a f*szba a divatzenészeket...
:-O http://www.ashes.hu O-:
állat 😄
Inkább Takács Tamásos szerintem.
Bár ha levedli ezt a hülye darkos baromságot, még akár Hitler is lehet belõle... 😊))))
Bár ha levedli ezt a hülye darkos baromságot, még akár Hitler is lehet belõle... 😊))))
ammeg ki ?
há szerintem nem...de ha mégis, akkor majd alapítok egy "új" sziámit, ok? 

ha nagy leszel, úgy fox kinézni, mint a Sziámis Müller Péter (csak lehet hogy nem leszel olyan kancsal) 😛
"Nem jön beeeee" 😄
"Nem jön beeeee" 😄shit happens
mé mi más dolga lenne könyvelni ÁH 

jah, és sry, hogy csak most szólok, de a 2. képet le kellene szedni. persze csak ha ráérsz...
htx
htx
Békével jöttünk ! Ne fussatok !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
na vége az órának megyek angolra 😛
itt is esik :I
Itt is esik. Bár nekem csak 13.00-ra kell bemennem. Remélem, addig eláll...
hehe kérném felrakni a klépeim közé 😊)))))))))

én még nem, de itt esik az esõ 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
reggelt én má bent vagyok 😞
há honnan tudjam. :?
a 411-est leszedtem, átneveztem, majd visszaraktam.
valami 380 új üzenet volt (már pár napja nem néztem be)
a 411-est leszedtem, átneveztem, majd visszaraktam.
valami 380 új üzenet volt (már pár napja nem néztem be)
shit happens
Eee, most érkeztem haza edzésrõl...jól megdurrantottam a szívem így éjjel...hadd szóljon... 😊)

Hát igen. A chat diszkrét bája... Ezé szoktam utálni néha.
Nem tudom, csak úgy írtam egy gondolatot ami jött. Totál nem voltam ideges, vagy ilyesmi. Mikor meg olvasom vissza, akkor látom, hogy milyen dühös ez a mimacs 😄D
www.extragyongy.hu
Én is lestem csak nagyokat
de már vagyok annyira rutinos netes, hogy ráhagyom ilyenkor, és nem veszem fel a dolgot 
de már vagyok annyira rutinos netes, hogy ráhagyom ilyenkor, és nem veszem fel a dolgot 
Most olvasom 😄D Kissé erõsen fogalmaztam! 😄DD
Nemtom mér!! Még jó, hogy nem kaptam szélütést a nagy idegtõl!! 😄DDDDDDDD
Nemtom mér!! Még jó, hogy nem kaptam szélütést a nagy idegtõl!! 😄DDDDDDDD
www.extragyongy.hu
Tõlem...
Ez itt az én irodám...ergó!!!!!
Leszarom milyen zene zümmög itt a háttérben, ha rajtam múlna csend lenne!!!! Nem szeretem ezt a háttér zajokat.
Én ha zenét hallgatok akkor zenét hallgatok. A kocsiba is vagy üvölt a zene, vagy kuss van!!
Leszarom milyen zene zümmög itt a háttérben, ha rajtam múlna csend lenne!!!! Nem szeretem ezt a háttér zajokat.
Én ha zenét hallgatok akkor zenét hallgatok. A kocsiba is vagy üvölt a zene, vagy kuss van!!
www.extragyongy.hu
vagy vigyen walk/diszk ment 😄
Részvétem. Dobjatok össze közösbe egy új magnóra valót. Nem fog földhöz vágni senkit szerintem 😊
nemismersz ?😄 ismerj meg 😄