74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45831 Ezt már az első beszúrásnál is megjegyezted :D És ha valakit érdekel, Rablórömi a játék :) -
#45830 Én is voltam boncoláson, láttam én is az 5. kerületben élő 70 éves nő tüdejét, aki soha nem dohányzott... Az is teljesen fekete volt.
De most próbálok leszokni. Egy kis reklám :)
Itt lehet szurkolni nekem :)) -
#45829 Okés, megnézzük. De el kell keserítselek így látatlanban, a 6 év bagózásnak már erős nyomai vannak. Viszont, hogy valami bíztatót is mondjak, az évek során, ha mellőzöd mind az aktív, de főleg a passzív dohányzást (ez utóbbi a legrosszabb, nem hiába utálják a dohányosokat a nemdohányzók, mert ők fuldokolnak a környezetükben. Kb. olyan, mintha valakit bezavarnának egy égő vegyianyagraktárba "friss" levegőt szívni.), akkor a tüdőd valamelyest tisztulni és regenerálódni fog. -
#45828 Elhiszem.. remélem az enyém nem olyan, hat évet bagóztam, két éve szoktam le. Felajánlom magam az orvostudománynak elpatkolásom esetére, ha úgy adódik, csekkold le. =) -
#45827 Az sokkal szebb látvány, hidd el.
Erre csak azt tudom mondani, most gondolj bele, hogy ha én, aki hozzá vagyok szokva ilyen látványhoz, még nekem is undorítónak tűnt az asztalon, akkor az milyen lehetett... -
#45826 sirály hamus :) -
#45825 Mer' egy nem dohányos tüdő bocoláson az olyan rohadtul guszta, mi?! -
#45824 Boncoláson láttam dohányos tüdőt. Ocsmány szürke színe van. Úgy néz ki, mint a beton kátránypöttyökkel. -
#45823 Épp mondani akartam, milyen gusztustalan a hamutartótok. Jobb ha egy leendő dokinénitől hallod: a dohányos tüdőben ugyanilyen színű és állagú lé lötyög.
[rühelli a cigifüstöt, szagot, stb.] -
#45822 Ááááááá!!!! Most esik le. Ez egy jel volt, hogy eltűnt. Ez a kép a dohányos időszakomból van. Épp most szokok le, és eltűnt a kép, hogy ne emlékeztessen.... Érzem, hogy így van.. -
Ehule. A szöveg alá az volt, hogy ezt a partit buktam. -
#45820 Oks, akkor megkeresem. Mostmár egyébként fingod sincs, hova mutat ez az üzenete, mert úgy tele lett spammolva ez a topik. :DDDD -
#45819 Má' megcsináltam mindent! Körbevágtam, kicseréltem őket! -
#45818 igen, a hintásat körbe lehetett volna vágni, mert akár hogy ügyeskedtem, 800x600-ban nem sikerült 130 KB alá csökkenteni a méretét. -
#45817 LOÁL belétek!!!! -
#45816 te írtad ! :D -
#45815 OMFG :DDD -
#45814 Eztet én írtam csak a motor megzavarodott? -
#45813 Jaj ma is lemaradtam a Balázsról. Mekkora veszteség! Nem is tudom mit kezdek most magammal megyek a tiszának szerintem nincs értelme az életemnek ezek után. :D -
#45812 sziamiáu! -
#45811 pá sziasztok! -
#45810 De rossz madár lehet...lol...
Kotonsapkás...lol... -
#45809 Van időm. Még 50 mega van a letöltésemből addig fórumozok. Ha kész a letöltés én is lépek haza. -
#45808 Na, megint buzi-nap van a Balázs köcsög sóban...de jó lesz erre hasazni... :))) (nem csak a hasam, a gyomromat is edzem egyúttal...) -
#45807 most csak ezért visszakerestél ? :D
csak azok beszélnek így akik tudják mien élmény ;) -
#45806 Temészetesen szerinte.
Bár aztán megjegyezte mit kezdene a sok "kotonsapkás" sráccal meg a mű csajokkal akik agyon vannak plasztikázva. Éles szerszámmal aprítaná őket. -
#45805 Ehh, nekem annó volt kredencem...még 5 vagy 10 ropiért vettem, má' nem is emlékszem, csak arra, hogy még aznap tovább is adtam, egy centit sem mentem vele... -
#45804 Neeem, én KÁTYA néven futok. :DDD -
#45803 Itthon néha bekapcsolom. :) Online múltkor is befürödtem, mert nem volt meg minden, ami nektek. -
#45802 de, csak álnéven! Ő NATASA, már rájöttem! :))) -
#45801 #45630
Egyesek mennyire azonos módon tudnak fogalmazni. :D -
#45800 Na, lassan ráveszem magam a szokásos edzésnapi 800 felülésemhez...kb. félóra múlva jövök... :) -
#45799 majd egyszer megcsapatja, csinálok videot róla :D -
#45798 Nem is játszol te azzal...:DDD -
#45797 Szerinted vagy szerinte???
Ehh nagyon nevetségesek szerintem az ún. csajozós dumák...pillanatok alatt halálra unom magam, ha meghallok a teremben egy kamuszagú kúrás-történetet... -
#45796 Köszi a felokosítást. :) Jó hogy mondod, még mindig nem csomagoltam ki a legutóbbi file-pakkot, amit letöltettél velem. -
#45795 LOL...:DDDDDDDDDD -
#45794 csak traktorral de beszarnál ha látnád miket lehet vele művelni :DDDDDD -
#45793 -
#45792 ...de te még nem is tudod, mi az a "kredenc"!!!
(a nagypolákot hívják így a lengyelek, derült ki tegnap...ugyanis rákérdeztem a BORG fórumon, hogy mikor lesz már kész a régóta készülő nagypolák addon a mercis játékhoz)