74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#45751 :P
súlyok :D -
#45750 81 december :) -
#45749 300 új üzenet :o -
#45748 Írtam privit! :) -
#45747 Úszás közben is lehet ám! -
#45746 erőt veszek magamon és nyárra csinos leszek, hát ha annyira mint kata + mimacs nem is, de ami tőlem telik azt kihozom magambol, ha belegebedek is -
#45745 jó kis 70es évekbeli séró:DDD -
#45744 a súlyok között meg lehet nézegetni a lányokat (nem véletlenül vannak ott) -
#45743 Ha jól tudom azért kell ugye mozogni is, hogy az izom az szinten maradjon mert ha csak koplal az ember akkor valóban először az izom fogy el.
Én az úszást preferálom mert nekem a súly emelgetés uncsi lenne az 1 óra úszás alatt meg lehet gondolkodni az élet dolgairól és nézelődni a többi embert. -
#45742 Miről van szó, talán segíthetek..... -
#45741 Na ja azóta mindenkit elhagytam!
Az a súlyos, hogy a kép pl még mindig megvan persze már más a lakás és szerintem a függöny is előkerülne ha nagyon keresném. Szüleim semmit se szeretnek kidobni. -
#45740 Így van!!!
A kevés kajálástól pont az izom fogy el!! -
#45739 hát jo +nőtté azota -
#45738 Helyes...:D -
#45737 Nemrég találtam egy régi képet a családról. Én lenni a 2 éves gyerkőc nővérem lenni 13.
Nem kinevetni ez akkor trendi volt. :) -
#45736 oksa -
#45735 o.k. -
#45734 és má nem is kivánom a 4. csokim, néha azé édesség undorom van bevallom félre a tréfát komoly ! -
#45733 Válassz más endorfinnövelő tevékenységeket... -
#45732 na legalább te jót kivánsz nekem -
#45732 Hááát máshová felnyomni elég meleg lenne, na meg hová??? Asszem a legnagyobb tárhelyet adó hazai ingyenes szolgáltató is csak 500 megát ad...az meg nem elég...
Na mindegy, majd meglátjuk, de a többit már tényleg ne itt... -
#45731 élj! -
#45730 Én sem szeretem nagyon...de azért néha elmajszolgatok, ezt-azt... :) -
#45729 Nem vitatkozom veled... -
#45728 csak én vagyok csoki mániás, de hát ha nem eszek csokit +vonási tüneteim lépnek fel akko mit tegyek depresszios leszek -
#45727 Na jó, de te azt írtad: a mozgástól nem ég el a zsír, holott csak és kizárólag attól ég el...
Amúgy sztem a kajálás szerepe a testépítésben is legalább 60%!!! (mármint a fejlődésre értem-izmosodás...és a testzsírszázalék minél alacsonyabban tartására...) -
#45726 olyan helyen nem lehet fenn ami nem FTP? mert akkor munkahelyről is menne a letöltés... folyton sokat akarok. maga az alámondás már nem lenne akkora gond -
#45725 az édesség jó csak nem kell túlzásba vinni, olyan mint a mézes pálesz :) -
#45724 neked is jo -
#45723 ŐŐŐŐ nem félreérteni!!! :DDDD -
#45722 jo neked -
#45721 Én se, ha választani kell, akkor inkább a sósat szeretem... -
#45720 más öröm hm hát munka, háztartás, a barátom, és a csoki -
#45719 Ja, akkor mi legyen? Előbb nem ártana megnézned, hogy egyáltalán érdemesnek találod-e a szinkron alámondásra.
(azért nem olyan rossz a felirat, amit fordítottunk hozzá, csak itt-ott még kissé nyers, meg eleve nehéz is volt, mert maga az angol is nagyon nyers volt, amit az eredeti horvátról fordítottak...de nem lenne oly nehéz a szövegkönyvkészítés+szövegfinomítás...főleg, ha találnék egy horvátul tudót...) -
#45718 Én nem szeretem az édességet. -
#45717 Más örömöd nincs az életben? -
#45716 meg elötte votl 1-2 új fénykép + tag. -
#45715 Ezzel én is tisztában vagyok, amit leírtál, kb. én is ezt mondtam pepitában. -
#45714 nekem má erre akis időre minek +vonnom az élet örömeit pl: a csokit -
#45713 Tévedés!!! Csak és kizárólag a mozgástól ég el!!! Semmilyen csodaszer nem égeti a zsírt (az orvosok szerint legalábbis).
Az már más kérdés, hogy nyilvánvalóan az elsődleges szabályzás a táplálékbevitel kontrollálása (hogy több már ne rakódjon le...!
Ha valaki fogyni akar hatékonyan, és nem elfogyni, akkor minden fronton egyszerre kell támadást indítani!
1. Helyes táplálkozás (nem egyenlő szegényes és napi egyszeri táplálkozással...)
2. Megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás...
3. stb...