74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#48318 Nem ezért jöttem.Mindig olvasgatom ezt a topikot és ha véleményem/ellenvéleményem van valamiről akkor leírom függetlenül attól milyen gyakori látogató vagyok.Baj? -
#48317 Az, hogy büdöset kakilok bizonyára igaz, de nem mondom el hetente. -
#48316 Nem gondolom.
Most csak ezért jöttél beszólni? Felesleges volt... -
#48315 -
[Walaki]D`Lair #48314 -
Lacika 79 #48313 -
akos #48312 Azért az alábbiakat tekintve bezony igaza van. Közhelynek közhely... de akkor is. -
#48311 Sajnos tényleg kevesen tisztelik ma a nőket, jó sokan nem is viselkednek arra méltóan.
De ne egy napon múljon minden! -
#48310 Nem gondolod, hogy unalmasak már ezek a férfi gyűlölő megnyílvánulásaid? Még ha "többséget" is írtál... -
#48309 A valentin napot se tartom, meg a helovínt sem! Nekem ezek nem ünnepek -
#48308 hát akkor álljon! -
#48307 -
#48306 Köszönöm annak az adminnak aki megfelelö méretüre szabta a két uj képet! -
[Walaki]D`Lair #48305 Meg az is tuti, hogy pl. a Volvo megállt volna simán... -
[Walaki]D`Lair #48304 Anyáád...hát én betartottam, de az a mocsok út valami cefetül csúszott... -
#48303 Hehe, de már megint magadnak válaszoltál... :)) -
#48302 Mert nem a húgoddal kellett volna variálni vezetés közben, te rohadt Caligula!!! :PPP
Lol, fékezés előtt hátra kell nézni, hogy jön-e valami??? LOL, új KRESZ szabály születik...a követési távolságot be nem tartó - s közben variáló - autósoknak... :PPP -
#48301 Tamás vagyok és Puntinak kívántam boldog névnapot. :DDD -
[Walaki]D`Lair #48300 Ennyi baja lett a kocsinak -
[Walaki]D`Lair #48299 Tegnap az andrássyn jövök hazafele a hugommal és megy előttem egy taxis úgy 30-35-el...az út szélén parkoló autók közül egy nő leinti a taxist az utsó pillanatban, az meg nem nézett hátra hogy jön -e mögötte valami csak satufék...én meg belecsúsztam...de nem gyorsan, olyan 5km/h körül... -
Lacika 79 #48298 az lejött elsőre. :P
arra lennék kíváncsi, mi módon történt eme sajnálatos eset? :) -
[Walaki]D`Lair #48297 Mert tegnap megzúztam... -
[Walaki]D`Lair #48296 Nagymamanyaló...:PPP -
Lacika 79 #48295 oszt mér zúzott az eleje?
pókhasúúú? :D -
#48294 Anyanyaló!!! :P
Kellemes napsütéses idő van...már érződik a tavasz lehellete!!! :) -
[Walaki]D`Lair #48293 Mer hideg van...:DDDDD -
#48292 lusta pókhasú geci, miért nem gyalog mész bazz??? :) -
[Walaki]D`Lair #48291 Én meg megyek boltba kenyérért a zúzott elejű kis smartal...:((( -
Lacika 79 #48290 akor már 2-en vagyunk. de ez az uccsó órám, ráadásul ez is helyettesítés, de utána megyek hazaaaaaa :) -
Lacika 79 #48289 ismerős a szitu. ha azonnal megcsinálnád, akkor is késő lenne. engem sz.gép javítással tudnak mostanába a sírba tenni. nem bírják felfogni, hogy amíg nem jön alkatrész, nem lesz kész a gép. :) -
[Walaki]D`Lair #48288 Én meg...éhes vagyok...:DDDD -
#48287 Nekem is nagyon fönn van a pumpa ma mivel rengeteg apró dolgom van és a kollega ameddig meg nem csinálom neki nem száll le rólam. Most is hívott egy. :( Azt képzelik, hogy az ő dolguk a legfontosabb és azt kéne csinálnom pedig ezer más dolgom is van. -
Lacika 79 #48286 Ezt nem akartam írni, mert nem ismerem. így nem tudom, hogy reagált volna, ha egy "idegen" ilyesmit ír. :P -
Lacika 79 #48285
Ma valahogy senki nem vevő rá :P -
#48284 Szerintem máskor is elég alacsony az ingerküszöböd. :)
-
#48283 Hát azt én sem szeretem, a hosszú utazási időt... :)
(a gyökereket nem pejoratív értettem, remélem nem értetted félre) -
#48282 Szólok, hogy én meg ma nem vagyok vevő a kötekedésre. -
Lacika 79 #48281 Ezt is írni akartam, hogy akinek nem inge... :)
na jó, most picit kötekedős kedvemben vagyok, de csak poén szinten :D -
#48280 A "többség" szó magában hordozza, hogy van kivétel is. Akinek nem inge, az meg... :P -
Lacika 79 #48279 Elfelejtetted hozzátenni, hogy tisztelet a kivételnek. :P