74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#48362 "Egyébként meg nem is nagyon láttam róla olyan képen amin nem volt agyonsminkelve meg 'nagyonművészienfotózva'" - anyád te igen balfax... Tudd már miket beszélsz... -
ZsirosKenyer #48361 ez azért necces volt..
figyelj, nem azt mondtam hogy nem jó nő, hanem hogy nem tetszik.
Színészek, énekesek közt is biztos van olyan aki neked sem jön be, bár látod hogy jó nő, mindenki odavan értük de neked mégsem tetszik.. Ez miért ne fordulhatna elő a kata esetében is?
Egyébként meg nem is nagyon láttam róla olyan képen amin nem volt agyonsminkelve meg 'nagyonművészienfotózva' -
#48360 egyébként azt azért meg kell vallani hogy a férfiak mintegy 5% -ának nem tetszik Kata külseje. Pont annak az 5% nak aki meleg. És most hangsulyozom az engem támadóknak hogy a külsejéről van szó. Én sajna még nem ismerem milyen a jelleme neki de talán majd erre is sor kerül egyszer de aki itt beszol neki szvsz az se ismeri csak másképp áll hozzá mert.. nem ismétlem önmagam -
#48359 na pont erről beszéltem. -
ZsirosKenyer #48358 és mi van ha vkinek nem tetszik a kata? ;D -
#48357 erről passzolok mert nem beszéltem az emberrel már vagy 2 hete cirka úgyhogy nem tudok semmit .... de akkor látom utánna kell kérdeznem a dolognak -
#48356 le ne nyeljél... tudod jól hoy itt 2 fajta ember van. van aki a barátod akar lenni mert tetszel neki , és van aki kötekszik hogy ezzel leplezze hogy tetszel neki .. ennyi és most biztos jön majd 1000 hozzászólás hogy nem így van de ez az igazság. én az első kategória vagyok .. ennyi. -
#48355 Mellesleg gyűjtöm a megrendelőket a vinyókra. De remélem az árat kicsit lejjebb srófolja majd a "tulaj", mert nettó 16-17-ért is lehet kapni garanciával ilyen vinyókat. -
#48354 De, csak én már kibaxottul unom, hogy minden unatkozó seggfej céltáblája vagyok, és ki tud akasztani, ha belémkötnek minden kis xarra, aminél tízszer nagyobbakat is szó nélkül hagynak, ha más mondja. Egyedül ez az, ami qrvára zavar, és nem fogom szó nélkül hagyni. Másik dolog, amit rühellek, hogyha valaki hibázik, vagy téved, és csakazértis alapon a másikra vetíti ki, ráhúzza a hiba forrását. Ezt sem szoktam szó nélkül hagyni. Sorry. -
#48353 szeretem ezt a topicot. amikor azt hiszem hogy a 250 hozzászólás értelmes dolog akkor kiderűl hogy nagyrésze flém. aztán amikor azt hiszem hogy a 30 - 40 hozzászólás csak flém kiderül hog yarcoskodás meg anyázás meg bazmegezés meg mittomén...
a franc se érti miken megy itt a vita és hogy ez kinek jó.. nem le kéne szarni mindenzt magasról ??? könyörgöm ez a fórum oktatni és szórakoztatni van nem idegeskedni...
vagy én látom rosszúl ???? ha igen mondja meg ezt nekem valaki pls -
#48352 Szerintem bárkiről írnál negatívat, 3 percre rá kitörlik. Ne kapcsold a moderálási elveket személyemhez. Hiba.
Másrészt meg miért akarsz te rólam negatívat írni? Írj másról. -
#48351 Te is a semmire arcozol, már elnézést...
Másrészt kíváncsi vagyok, hol olvastál te tőlem olyan bazi nagy feminista megnyilvánulásokat. Kérném a konkrét idézeteket. Köszi. -
ZsirosKenyer #48350 nem követtem Dynamic-kal folytatott szópárbajodat, de vki mégis nyal neked hogy akármi negatívat írok rólad és rá 3 percre már volt üzi-nincs üzi. -
#48349 "Nekem tök mind1 ki anyáz kit annak az esélye, hogy bármilyen hatással lenne rám egy fórumban elhangzott mondat erősen nulla."
Juj hányszor hallottam már ezt, és...:D
"Viszont az azért nem szép dolog ha osztasz egy nőt szerintem nem illik viselkedjen akárhogy is a célszemély."
1.Nem osztottam senkit.Egy kezem is kevés lenne megszámolni, hányszor olvastam tőle a feminista megnyílvánulásait, erre reagáltam nem paraszt módon.Erre írtam a kakis példát.
2.Nem illik így viselkedni valakivel mert nő?Nem mondhatom el egy nőnek a véleményemet, ha az negatív?Érdekes felfogás.
"Az a baj ezzel a nettel, hogy itt mindenki olyan arc meg menő csávó és megmondó ember. "
Ez, hogy jön ide? Semmi olyat nem tettem, amit a való életben nem tennék meg.
"Nem értem mi ennek az értelme inkább nem kéne ide benézni és akkor nem is zavarna egyesek viselkedése."
Ne haragudj, de ez meg annyira közhely.
Az meg, hogy Walaki kiállt mellette(ha erre utal az első mondat 2. fel) hidegen hagy, mert nyílvánvaló volt, hogy ő lesz az első aki bevédi, de azt kurvára nem csípom, ha valaki nem tud normálisan beszélni és a semmire arcozik. -
#48348 Ami repedt az tört. :) Kész mese nincs Andersen meghalt. :)
Ja és én nem hiszem, hogy nyalnék bárkinek is ha havonta egyszer írok ide viszont van olyan amitől felmegy a pumpa. -
[Walaki]D`Lair #48347 hát bázmeg...:DDDD
nincs az összetörve csak kicsit megzúzódott...:))) -
#48346 Hát aki összetöri a kocsiját arról meg van a véleményem, :D de arról is aki azért szól le valakit mert kiáll egy másik ember mellett.
Nekem tök mind1 ki anyáz kit annak az esélye, hogy bármilyen hatással lenne rám egy fórumban elhangzott mondat erősen nulla. Viszont az azért nem szép dolog ha osztasz egy nőt szerintem nem illik viselkedjen akárhogy is a célszemély. Az a baj ezzel a nettel, hogy itt mindenki olyan arc meg menő csávó és megmondó ember. Ez nem csak rád igaz hanem úgy általában a népekre itt sokkal több mindent megengednek maguknak az emberek mert nincs semmi félnivalójuk.
Én viszont nem megyek be egy fórumba, hogy kiosszak valakit csak mert csak. Nem értem mi ennek az értelme inkább nem kéne ide benézni és akkor nem is zavarna egyesek viselkedése. -
[Walaki]D`Lair #48345 LOL...meg amúgyis...méghogy képmutató...hát lol... -
[Walaki]D`Lair #48344 Savanyú a szőlő mi spanom? -
#48343 Ez nem seggnyalás aranyom. Mindenki látta mit csináltál, mondtál, reagáltál, mint mondottam, saját hibáid ne vetítsd ki másokra, mert szánalmassá válhatsz. Most is gyökér módon itt próbálod ráfogni arra a dolgot, hogy mert mindenki nyal, ha megjelenik egy lány, holott tökéletesen egyértelmű mindenki számára, hogy itt szó sincs most erről. LoL. -
#48342 Javaslom a topik címét átnevezni Fórumozók seggnyaló topikjára.Egek, egyesek néha olyan képmutatóak, főleg ha megjelenik egy lány.Mintha az első flém lenne(és pont te oktatsz ki, akitől hogy is mondjam, nem idegen a téma).Ja, és vegyél vissza arcból kisbogár. -
A flém mög mongyonlé! -
[Walaki]D`Lair #48340 Az baszna még ne... -
akos #48339 Most mindjárt jön majd a hülyének-nézés...
"De hisz én csak egy egyszerű kérdést tettem fel Katának, nem fikáztam őt" -
[Walaki]D`Lair #48338 "Nem gondolod, hogy unalmasak már ezek a férfi gyűlölő megnyílvánulásaid? Még ha "többséget" is írtál..."
Ezt itt akkor magyarázzad el...keresztbe állt volna benned a fing ha nem írod be vagy mi? -
#48337 A saját hibáid ne vetítsd ki másra, szánalmas dolog. -
#48336 Fikázni, hol is?
Arról meg nem tehetek, hogy kedves fórumtársunkon megint úrrá lett a paranoia. -
#48334 Neked is mi bajod van? -
#48333 Hm. Én nem láttam, hogy "értelmes" lett volna. Azt nem tudom, ki törölte, nem én kértem, sőt nem is érdekelt, úgy siklottam át a hozzászólásod felett, mintha ott sem lenne. De ezért kellett most topikot nyitnod neki a gumiban? -
#48332 Igen igen igen!!! NEEEEEEEEEEEEM! -
#48331 Tudom, mit mondtál. De mindegy. Mellesleg hykao ugyanazt mondta el lényegében, mint én, csak pepitában. Belé miért nem kötöttél? Lányba könnyebb mi? Ráadásul kedvelt célpont is vagyok.
Mindegy, hagyjuk... [legyint] -
[Walaki]D`Lair #48330 Faszomat kell fikázni egymást állandóan!? Ez kurvára nem az a topik...dynamic ez főleg rád vonatkozik... -
#48329 Nem ezt mondtam... -
ZsirosKenyer #48328 nem. értelmes megnyilvánulás.
azt hittem szabad ország! -
[Walaki]D`Lair #48327 Flém? -
ZsirosKenyer #48326 héj, ki törölte a hozzászólásaimat? -
#48325 Na persze, én mindenhova azt írom, és arra lyukadok ki. Értem én. Most vállon veregethetlek? -
#48324 Szóval ha hetente beírom, hogy büdöset kakilok, vagy valahogy mindig oda lyukadok és valaki szól, hogy szerinte uncsi akkor az kötekedés.Értem én. -
#48321 Nem baj. De inkább kötekedés volt, mint véleménynyilvánítás. Ez meg az én véleményem. -
#48319 ...mert hogy ez (is) a topikok értelme.