74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#48278 Az utazást nem szeretem, fárasztó. -
#48277 Szeretsz-e ellátogatni a gyökerekhez? :) -
#48276 Jó. Dajcslándba'. Eccer vót, hó nem vót... :) -
#48275 Milyen volt a meló? Merre jártál? Mesélj! :) -
#48274 A telefon is pénzbe kerül, legyen az akármennyi is. Költségekbe meg nem illik verni senkit. -
#48273 Ez igaz! 5 nőt köszöntöttem tegnap ebből 1 volt akivel az év többi részében nem is beszlek csak ha kell valam. Ezért kicsit szégyelem is magam, de azért kettőn áll a vásár és ha ő se hív fel egész évben akkor én se érzem annyira bűnösnek magam. Persze ez sovány vigasz.
Lehet hivatkozni a munkára és a gondokra, de egy ember felhívása alig néhány perc. -
akos #48272 Pontosan erre gondoltam én is. Csak nekem már leírni sem volt kedvem mindezt... -
#48271 Én egyébként azért nem szeretem az összes ilyen "ünnepnapot", mert az egész valahogy olyan álságos számomra...a jellemek és az emberi kapcsolatok úgysem fognak megváltozni ezek miatt a napok miatt...az ember vagy odafigyel másokra - de akkor az év 365 napján odafigyel - vagy nem figyel oda másokra - de akkor azon a pár kibaszott napon se legyen álságos... -
#48270 Értem én, hogy mi a téma, csak pont az a baj, hogy a "kommunizmusnak" nevezett valami, valójában távolabb állt (és pár helyen még áll ma is...) az alapkoncepciótól, a bérből és fizetésből élők valódi érdekeitől, mint sok fejlett - kapitalistának nevezett - ország "kapitalizmusa"...(a II.vh utáni időszakról beszélek...)
Szal azért, mert a "kommunisták" lejáratták az egész munkásmozgalmi témát, attól még a valóságban elvitathatatlan érdemei vannak...még akár amerika vonatkozásában is... -
akos #48269 Hát ez az...
[Ahh! Legyint...] -
#48268 Tudod, a férfiak többsége egész évben bunkó. Muszáj volt kitalálni néhány "ünnepet", amikor kedvességet lehet belőlük kicsikarni, egy legalább "nesze, virág" csatakiáltással. Mi meg örülünk neki, mert érezzük a törődést... LoL -
#48267 Na ja, de a kommunisták adtak bele egy csavart mint a kommunista nő tisztelete ahogy az anyák napjánál a kommunista dolgozó anya.
Nekem is kommunistás a nőnap. :) A május egy az meg jöhet akármelyik hónapban pedig az is lehet kommunistás. :D -
#48266 Na ja ezek azért vannak, hogy egyes embereket (szeretteinket) ne felejtsük el megajándékozni. Szánalmas megmondom őszintén én teljesen elfelejtettem, hogy nőnap lesz elég melóm volt így azokat kell fejben tartanom. Anno vettem virágot a kolleganőknek, de csak azoknak akit kedvelek. Tegnap mentek a bandák és adtak minden kolleganőnek, de minek mikor van olyan amelyiknek a nevét is tőlem kérdezték. -
#48265 Egyrészről igazad van, másrészről viszont nem...(azaz valóban "kommunista" dolog ha úgy vesszük, csakúgy, mint a 8 órás munkanap - 40 órás munkahét, vagy még sok ezernyi más dolog, ami szintén "kommunista" dolog, és az emberek úgy élvezik ezeket a "kommunista" dolgokat, hogy közben végig sem gondolják, hogy valójában "kommunista" dolgok gyümölcsét élvezik, amikor nem éhbérért gályáznak napi 16 órákat... :DD viszont úgy nem "kommunista" dolog, amennyiben a "kommunista" dolgot az előző rendszerre érted...)
NEMZETKÖZI NŐNAP (míly meglepő módon a dolog amerikából indult, mint megannyi "kommunista" dolog...:D)
Sok ember - kik magukat jobboldalinak tartják - élvezik a sok munkás-kommunista vérével kiharcolt "kommunista" dolgok gyümölcseit... :)
Csak sokan elfelejtik, hogy pl. a Kommunista Kiáltvány 1848-ra datálódik, amikor még nálunk a Szabadságharc volt napirenden, az oroszoknál meg még szinte feudalizmus volt... -
akos #48264 Én egyaránt rühellem mindkettőt. -
#48263 Inkább mint a Valentin nap ami meg Amcsi majmoló.
Szerintem mindkettő virágosok ünnepe. :D -
[Walaki]D`Lair #48262 Hát bakker így hogy Kommunista ünnep...eszem megáll... -
akos #48261 Hát ki tudja, ha te nem?? -
peet69 #48260 há mittom én? -
akos #48259 De miért az? -
peet69 #48258 az :Q -
#48257 miért???? Tényleg nem hat meg ez az ünnep...mért olyan nagy baj ez??
Rég nem voltam mi újsi itt??? -
[Walaki]D`Lair #48256 Na ezt azért nem vártam volna tőled... -
[Walaki]D`Lair #48255 -
#48254 kommunista ünnep! nem tartom :) -
[Walaki]D`Lair #48253 mia pff tárgya? :P -
#48252 Hmm, te Zoltán vagy??? :)))))))))))))))))
Na meg magadnak kívánsz boldog névnapot??? :)))))))))))) -
#48251 dehülye vagyok! Neked is boldog névnapot! :DDDD -
#48250 Szija te NŐNAPOS! :)) (meló mi?) -
#48249 helló -
#48248 pffff -
#48247 bocs... -
[Walaki]D`Lair #48246 Jólvan, nagyon ügyesen rombolod a tüdődet, de ha lehet ne basszad már el a topikot... -
#48244 Szarok a linkek!!! ...de ne erőlködj, már fentvannak, ahogy láttam! :) -
#48243 Ahh basszus...má meginn' valamilyen "nap" van??? :)) Hmmm...de utálom az ilyen "nap"-okat... :))))
(Azé' Bódog Nőjnapot!!! :PPP) -
#48241 tegnap. Köszi! :)
néha felnézhetnél irc-re :) -
Puntigamer #48240 csá!
én is téged:D
boldog nőnapot:P
Te tegnap tartottad a névnapod?Mer akkor utólag is Boldog Névnapot:) -
#48239 fentvannak -
#48238 jah sry :) -
[Walaki]D`Lair #48237 Igen, csak nincs jelölve hogy új képem van...:DDD