Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LoLLeR! Az dicsõ plüsssss az dicsõ monitoron 😄😄😄

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Picit már fáradt voltam, mikor csináltam, azért lett ekkora. 😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

leírtam, hogy a társaságomban lévõ személyt bántalmazzák, ezért én segítettem neki... nem oktalanul "vert" meg... kaptam 1 ütést, lesbõl...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Végül tovább gurultam, mert kajak horrortripje volt a havernak azt ott sipákolt a kocsiba. Mondja, hogy elsõ utcánál jobbra álljak meg. Bekanyarodok és láttok egy kocsit aminek a hátsó kis ablaka be van törve(asszem egy opel astra volt kombi). Na szóval ezzér ne álljak meg mondta a haver!😊
Az örült gyerek aki szembe jött bevolt colázva mint állat azt elpattant az agya és ami kocsi szembe jött vele, vmit rongált rajta. Ilyen pl.: hogy a kocsi tetején ugrált. Az tovább ment aztán jöttek az astrával annak begurta az ablakát. Meg a buliba bent is elkezdet balhézni!
Szóval a lényeg, hogy kijöttek a rendõrök azt akinál volt vmi(v. benne volt vmi és parás volt) az eltünt. 😊
Az emberek 80% 😊 😊
Képberakás ügyhöz: szerintem jobb ha a moderátorokról nincs kép fenn...mármint nekik jobb...de valószínûleg ezt õk is így gondolják, mert eddig egyikük sem sietett képet feltetetni...
Petárda ügyhöz: elég idegesítõ ja, de semmi ahhoz képest, mint ami pl. ezeknél az õrült spanyoloknál van: nekik nem kell szilveszter ahhoz, hogy petárdázzanak, de még ünnepnap sem...és ráadásul direktbe a lábadhoz-lábadra dobják, s azon röhögnek, hogy hogyan ijedezel...ja, hogy a cipõd, ruhád, bõröd megsérül? annál jobb, nagyobbat lehet röhögni...
Petárda lenni nem jó! Sajnos nekem is volt az életemben egy szilveszter amikor dobáltam, de kinõttem. Akkor csak szilveszter este mertünk dobálni most meg egész decemberben petárda hangtól volt hangos az este. Éjfél után akár azt is golndolhatta volna az ember hogy megtámadtak a szerbek. 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.