Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bürszdej Punker! KÉPET!!!!!!
www.extragyongy.hu
Ennek örömére rakatnál már pár képet a képtárba is, mert nem sokan vannak akik ide írogatnak, de képtelenek egy képet feltenni.
shit happens
*hihi ** *
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
*hihi ** *
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
amúgy az tényleg gáz volt hogy sok suttyó kölyök petárdázott a belvárosban..
*hihi ** *
Ötösöm lenne így... 😄
Igaz ahhoz lottoznom kéne..
www.extragyongy.hu
Tegnap éjfél után haveromat felhívta másik haver, hogy feljöhet-e a lakásba, ahol éppen buliztunk. Mondja neki, persze. A srác feljön és nézzük, hogy féloldalasan be van dagadva a képe. Kérdezzük mi volt balhéztál? Hát õ nem, csak két ismerõs srác összeverekedett. Megpróbálta szétválasztani õket, de õ is kapott. 😄
Amugy nem vettem szivozásnak, nem vagyok egy citromba harapott lány. Szeretem a hülyéskedést, és haragos tipus se vagyok.<#nevetes1>#nevetes1><#integet2>#integet2>
mindkettõ ilyen sejtelmesen dekorált, vagy csak az egyik (és abból csinált Pyx egy arcot)?
shit happens
(kis borogatás, és elmúlik pár nap alatt)
shit happens
Így visszagondolva már poén, de akkor nem tetszett annyira 😊
shit happens
haverral piázunk zárás után pesterzsébeten valamilyen kocsmában. haver rámosolygott a pultos csajra, erre a merev részeg palija kicsit féltékeny lett ránk, és leb@... izé, 'kiosztott' 😄 két akkora pofont kettõnknek, hogy ledõltünk a bárszékrõl mint a zsák 😛
haver elõkapta a "kis" bicskáját, erre a pali mindjárt magához tért 😊
azóta sem voltunk arra, pedig már vagy 2 éve volt az eset...
shit happens
én csak 1x kerültem eddig kocsmai verekedésbe (bár az inkább csak verés volt) :/
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
www.extragyongy.hu
Mindenkinek egy szebb évet még1×!
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
http://gaborszantai.co.uk/
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ezt a képet szeretném feltenni.thx.