Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
ázt neked az elbuzulásodért😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BEAST
<#conf><#confused><#wow2><#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kit--Kat
nyalja meg azt a 10centis tüskéjû kaktusz jó üköreganyád az <#vomit>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nos rendben megkapooood, ha elõbb a f@szomat megnyaloood... 😄DD

Kit--Kat
jó hát ésszel csináld apukám!!!!
ilyen használati utasításokat kérek majd a szövegeidhez😄DDD

jah, és azt elfelejtettem az elõbb hozzátenni, hogy grat a két vizsgához
BEAST
😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😄
Rám ne szá-mits. :-P
Melyik részét nem érted, annak, hogy hyk egy oldalon 250 üzenetet jelentet meg egy-egy topicból (beállítható a Beállítások menüpont alatt), és ennek egyenes következménye vala, mely szerint még jó ideig nem fog továbbgördülni a fotód a következõ oldalra.
Mellesleg úgy tudom, Hyk mindig visszaolvas, akárhány oldalt is kell...

Fogod? Vágod? Megvan? Kened?

Kit--Kat
mits???

Hyk asszem 250-esével görgeti... szóval relax, nem tûnik még el a képed egy ideig.

SRobert
Nem nézek ide 20 percig és mi van itt...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Kit--Kat
hát az <#hawaii>

BEAST
szegény :Ð

Kit--Kat
na jóhh most abbafejezni a spammet, aki most akarná az bele se kezdjen, mer nem fogja látni a képem Hiky bébi, és rakhatom be újra!

kitis? 😛
dehogyis
ízlések és pofonok
SRobert
fúbazzeg...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Kit--Kat
nekem meg teszi Miami is😄
akkor én igénytelen vagyok?😄

hm. a mai világban bármi megtörténhet 😛
de nekem tök mindegy, csak ott lennék. Mármint a szigeten
Kit--Kat
valószínû a szórakozóhelyrõl nevezték el a szigetet is, nem?XD

lolmán
Én nem a mulatóra gondoltam, hanem arra az ari kis szigetre, tudod 😄DDD
ezexerint Én is bunkó vagyok, csak nincs erõd, hogy le...sajnálj 😛
BEAST
Hykao ... és nem tudom mirõl :Ð

Kit--Kat
háth a Hykao mesterünk, õ ismeri asszem az erzsébeti éjszakából a Bora Borát😛

ki tud mirõl mesélni? 😛
Kata
kapnál, de ma két vizsgán, és legalább fél tucat bunkón vagyok túl, úgyhogy kellõen fáradt vagyok hozzá 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
arról tudna mesélni neked Hiky bébiXD

ehh, akármelyik topicot meglátogatom amelyiket szeretem, megy a flém, vagy az anyázás. valami van a levegõben, vagy mi a szar? nem értem én ezt.
Kata dága, Te meg ne kapd fel egybõl a vizet, szerintem senki nem akart bántani, csak tett egy érdeklõdõ, beszélgessünkmánegypicithaúgyalakul megjegyzést Adi.
Jah, és Kata: ezeket a sorokat jó szándékkal írtam, nem oktató és/vagy csesztetõ jelleggel. szal písz end láv.
És Karib szigetek helyett mit szólnál egy Bora Bora-hoz? <#ravasz1>

😛
CSOCSO
hat ez a romantikus a dologban😊
Kata
az arabok agyonlõnek, ha nem nyakig csadorban vagyunk

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
haaat sry.. maradsz otthon! muahaha
BEAST
háááát sry CSOCSO nem jön be :ÐÐÐÐ

CSOCSO
akkor kajne pucerkodas..
CSOCSO
inkabb menjunk IRAQ ba es szaladgaljunk puceran az arabok es az amcsik kozott😊
Kata
ha leszigózol szépen, te is jöhetsz 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
akkor Seychelles, az neked is messze van 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
LOÁL😄DDDD
kezd megfogni téged ez az AMERIKÁN Fíling😄

BEAST
ezt megjegyeztem!
<#wow2><#szomoru1>

CSOCSO
"karib tengeri szigetre"

Tul kozel van <#mf1>

😊))))))))))))
nahjo .. legyen...
CSOCSO
mekkora a mellboseged??
ne mondj semmit.. nincs mirol beszelgetni😊))))))))
Kata
OK! Tudom, h te cerecc, én is téged. 😊 Rádumáltál, tûnjünk el valami karib tengeri szigetre két hónap akut döglésre és semmittevésre. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
elobb a Kata.. most az Adi van a tv ben
(a tökéletes katona)
Kit--Kat
csocsesz bátyám és én és én, én se montam rosszat mondjad már supraman!

Adi
csak mondom bazzzeg!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

BEAST
LOL <#hehe>

CSOCSO
hihetetlen
Adi
akarom mondani:
mivagy

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
😄...
mivan te David "káperfild"?!

CSOCSO
Jajman Kata.. senki nem mondott rad egy arva szot sem.. kisse tulreagalod...
oruljel hogy a tobbi sg-s csajjal nem foglalkozunk ennyit.. legalabb tudod hogy szeretunk!! hidd el ha egy csajjal chatelhetnek csak egy lakatlan szigeten akkor teged valasztanalak😊 ahogy a tobbiek is😊 nahjo.. a tobbi sg-s csajnak is kezitcsokolom meg oket is szeressem.. nehogy aztan itt harag legyen ram😊
szal alenyeg hogy Adi semmi rosszat nem mondott rad csak elmondta mit lat a tv ben.. te meg le hihetetlenezted ami neki kisse flegmanak tunt.. erre jottel te hogy eleged van minden kis faszbol... amire persze adi meg idegesebb lett... ha el akarsz tunni allok rendelkezesesdre 😊))))))))))