Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolmán 😄
Sir Quno Jedi
Meg nyalnifalni õket, szanaszétbókolni a búrájukat, elhalmozni õket anyaggal RULAH ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SRobert
Miva'!?

Nõkkel udvariaskodni, meg kedvesnek lenni?
Ez egyszerûen undorító!

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

<#worship>
magam sem írhattam volna szebben. <#eljen><#taps>
Sir Quno Jedi
Ezért van az, hogy ha nem vagy szívbõl tahó a nõkkel, akkor ne is erõltesd...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Random work
persze, de jobb ha önmagad adod
nem lehet mindig színészkedni mert egy odõ után belefáradsz

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kösz, kedvesen leoltották...
de úgylátszik még mindig nem érted... bvan a nagyon tapló... meg van a nagyon nyálas, én mindig más vagyok, helyezt és csaj függõ, erre most meg mondhatnád azt hogy képmutató vagyok, és joggal, de hát ez van... lkalmazkodni tudni kell, én sem bókolok folyamatosan a b.nõmnek, csak néha... amikor a helyzet úgy adja... de mind1, hanyagoljuk a témát...

Sir Quno Jedi
Az a te bajod, ha kibuknál. Én az életben is baromi udvarias, kedves és elõzékeny vagyok a hölgyekkel, még akkor is ha õk sík taplók, mert a hasonszõrû hímtaplókon nevelkedtek ! Sõt, aki közelebb áll hozzám ahhoz a végtelenségig "nyálas" tudok lenni a te megfogalmazásod szerint ! Azért mert más férfiak beletörlik a csizmájuk sarkát a nõkbe, nekem hagy ne kelljen már csatlakoznom a primitív fajtájukhoz...

Sir Quno Jedi
senyém ?

Punkerwork
most erre mit mondjak? én szerettem mind2-õt, a Kozmosz topic él lassan de stabilan, a kérdés hogy az indítót és az oda írókat mennyire érdekli.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

emlékszem a Kata-féle Szép Házak, vagy milyen topicra, vagy a National Geographic-ra...
...ez itt sok, mert nem tuningautó vagy WoW, meg széttárt lábú néni...

http://gaborszantai.co.uk/

Punkerwork
ha az értelemes emberek hagyják hogy 1-2 idióta szétb@sza.

Kata
ez is jóak lokó <#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

hát jah, bár az ilyen eszmefuttatások nem az SG-re valók...
az értelmesebb topicok hamar behalnak...

SRobert
Hoppá...
Mélyfilozófia bekapcsolásra került. 😊

Random work
Tegnap voltam sörkertben hát milyen arcokat láttam.
Kis suttyó gyerekeket borzasztó idétlen ruhába és ott játszották a menõt.
Jót röhögük rajtuk.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ennél már csak az tetszik jobban, aki hófehér cuccban, agyonszolizva begördül a diszkó parkolójába apuci kabriójával, összegyûri a redbullos dobozt, majd lepacsizik az ajtónállókkal és belazul a szöszi szolibébik közé...

azt meg nem tudja, ki volt Széchenyi vagy hány megye van az országbam, de amúgy sem érdekes mert a jövõbelijének úgyis tud venni szilikont apuci pénzébõl, vagy a kölyköknek mini-quad-ot...
jó írányba halad a társadalom, itt meg a nyugdíjas kollégák egy excel-táblázatot sem tudnak megformázni...
hihetelen ez a társadalmi szakadék...

Random work
Nõje válogatja. Általában meg lehet becsülni milyen stílus jön be neki.

ááááh, ez meg a másik véglet... amúgy tök 8, kinek hogy...
én tapasztalataimat írom le csak...
70% a nem nyálas, és 30 az igen... ez az arány ahogy bejött nekem... vagyis ahogy felszedtem csajokat...

Random work
Azért hidd el sokan még szeretik az úriembereket. (remélem)
A könyömömön jön ki a sok kis laza és kemény suttyó gyerek aki ha megiszik egy kosró sört már azt hiszi kemény csávó és a csak csak egy picsa.

ezzel tökéletesen egyetértek...
és tényleg hülyeség neten csajozni...de az életben sem kell kicsorgatni a nyálad... vagyis lehet, amíg nem mondod ki... rég elmúltak azok az idõk, amikor 1 szál rózsával meg egy verrsel bókoltál egy csajnak... pff, úgy küldene el a picsába, hogy még oda is becsöngetnél, ahol még csak az alapot ássák...
najó 1-2 kivétellel, de a nyálas fasziktól én is kibuknék az 100

Random work
Ja és igen hülyeség neten csajozni.

Random work
hú középsuliban mennyit ircelrem csak elvesztegettem az idõm egyetlen csaj volt akit megismertem és tényleg jó haverok lettünk, de semmi több függõ voltam 😞

ezt én is írtam Parizer-re, a legjobb, ha normális dolgokról dumálsz velük, nyálat csorgatni az Életben kell, nem a net-en...
Fikázni is itt könnyebb, akinek nagy a szája, menjen el topic-talira találkozni Katával, aztán ott mondja a szemébe, hogy "ostoba, szõke csirke"...

amúgy tök hülyeség net-en csajozni (mondhatnám lúzerség), ezért sajnálom, hogy pm-ben zavarja Õket a sok marharépa...

Punkerwork
magasabban már szédülnék 😊

Sir Quno Jedi
Azt majd még jól átvilágítjuk ! Ne feledd, senki sem lehet elég magasan... 😄DD

Punkerwork
nem vagyok, de mentességem van ban, és VIP tagság fizetés alól 😊

Sir Quno Jedi
Így van, te jógyerök vagyol !

nem értesz.. nem fikázni kell õket... de agyon sem szabad dicsérni...

én meg alapból távoltartom magam a lány-fikázós dolgoktól...

Punkerwork
még szerencse hogy ilyesmitõl nekem nem kell félnem <#banplz>

Sir Quno Jedi
Úgyvalahogy ! Látom TE érted ! <#wilting>

ovisztájl?

meglesz mindenki mondva a Zsuszi néninek?😊

Sir Quno Jedi
AKI KATÁT BÁNTTTYA AZT BANOLTATJUK FOREVA ! ÉRTVE VAGYOK ?!!

'reggelt...
vazze, másfélszáz hozzászólás értelem nélkül...?

Csocso, én vagyok a kívétel, aki erõsíti a szabályt: régi Kata gyerebe - új nem..., sziget szintén nem, óceán szintén nem...
Inkább hegyek, vízesések, tavak, sziklák, barna/fekete/vörös lányok...😛

Ákos, há'nemmegmontam?

wow kiez?

Kit--Kat
csak mer hosszú a hajam és borotválkozni szoktam?:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PResident Evil
kis dzsemirokváj ! 😄D

ÁjjLe BoBBi
juj 😄:😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Walaki]D`Lair
LOL bazmeg...sok n00b osztja egymásnak az észt...komolyan ovi (most mindtkét félre értem)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Ej, mi volt itt már megint!!!??? Bezzeg, amikor személyes összejövetelre kerülne sor, akkor nincs ekkora hemszegés...

@Kit--Kat kép fent, nem kell izgulni...bár már visszaállítottam 100-ra a megjelenítendõ üzenetek számát, ha több van, visszalapozok...Amúgy ecsém, te lyány vagy??? 😊)) Há' más a te korodban férfiasodni szokott, te meg - legalábbis a berakott képeid alapján - kislyányosodsz!!! 😛PP Há' mi van??? 😊
Kit--Kat
<#nyes>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ÁjjLe BoBBi
ma nem 😞(
pedig akartunk annak örömére hogy vége a sulinak meg a vizsgáknak...de hát az még délben volt mikor bebasztam 😊

ÁjjLe BoBBi
multkor kicsit elszaladt alólam a ló aztán most jónak kell lenni 😊

Punker
megint ittál? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
mermér?:o

ÁjjLe BoBBi
én nem gányoskodhatok mert kibasznak <#hehe>

SRobert
agggyad...
bár szinte immunis vok

Na akkor eresszünk szabadon még pár flémkutyát... meg se álljunk a nr1 -ig!!! 😊
Ki kér oltást...?? 😄

Punker
rég nem volt a topic a top5ben 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"