Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az hogy miért kér mindenki számon azt nemtudom... bizton véletlen egybeesés.
u dont have to listen anybody else but me
az angyalok vigyázzák a lelked, hogy míg álmodsz mosolyogj, ahogy csak a gyermekek ragyognak. 😊
Viccet félretéve. Nem másokkal példálózok, hanem rávilágítani igyekszek arra, hogy azokat amiket itt most hibámként elemzel, gyakorlatilag mindenkiben ott van. Csak rajtuk mégsincs számonkérve. Azt nem vágom, miért engem kér számon mindig mindenki? (Nem te vagy az elsõ analizátor. Bocs. Elemzõ.)
[/cserf][/fülünyúl]
Egyáltalán nem vagyok etalon néni, soha nem is akartam lenni, talán inkább rácáfolni hogy sem etalon sem tökéletes nem vagyok. És nem csak havonta. 😉 Nem a semmim védem, hanem az igazam. Mert miért szabad JózsinakPistinekMisinekGerzsonnak azt, amit nekem nem. Õ miben különb? Érted.
Értem mit akarsz mondani, de nem csak az én billentyûzetembõl csúszik ki csúnya szó nõ létemre. Van ez így.
Nem kell rólam ecsetelni semmit, vagyok aki vagyok, van aki szeret, van aki utál. Ezzel más is így van szerintem. Még mindig nem értem miért kéne nekem bárkinek, vagy bárki elvárásainak megfelelnem, akármilyen szinten is. Ezt tényleg nem értem.
Engem itt a fórumon pont hogy nem kell komolyan venni, az esetek 99%-ban komolytalankodok akár a többiek.
[/cserf][/fülünyúl]
-folyamatosan másokkal példálózol
-a kérdésekre nyíltan nem válaszolsz, terelsz, menekülsz
-ha valaki akkor te aztánd mindent megtehetsz, érdemes gondolnod a végtelen troll háborúkra amiket sokszor nem te kezdeményezel, de te indítasz el, ok-okozat
-de nem is folytatom tényleg kifolyik a szemem de ez most ...
" ... dolgot õ kezdte "
hát 21vagyok tényleg de azért kérem... ráadásul egy fórumon? :'D
és beszélsz nekem lazításról mikor a naptárban mérhetnéd hány éve volt hogy utoljára felbosszantottak / ideges / mérges / feszült voltam. 😉
az én seggemrõl sem most pottyant le a tojáshéj, már ha az itteni pályafutást vesszük alapul. ámbár valamiért rólad mindenhol mindenkiben kialakult " az etalon néni " (merem mondani íly fiatalon) kép. talán mert ezt te képezed (tul.kép. írod magad) ráadásul erõsítesz folyamatosan, idõnként meg (tán havonta, ezt még nem figyeltem) teljességgel rácáfolsz, aztán meg makacsul véded a semmit, a semmid.
és most tõled független, lehet megvan ahogy én mondtam hosszan, ahogy te elintézted egy " csí " -vel, de lehet ennek ellenére tényleg lazítanom kéne ha úgy gondolom hogy egy hölgy, egy nõ (nem kell magadra venni, most mint írtam általánosítok) ne viccelõdjön már elektromos análintrúderrel. milyen kifezés ez?! :/ namindegy.
és most még rólad egy picit. és mindezek mellet elvárod hogy komolyan vegyünk, mikor néha teljességgel rácáfolsz erre az egészre amit itt ecsetelni próbálok rólad.
[/cserf][/fülünyúl]
Vagy netán meg kell felelni valaminek/valakinek? Néha úgy tûnik nekem itt mindenki által elképzelt kliséknek kell megfelelnem. Én viszont nem szeretek megfelelni a kliséknek, lázadó típus vagyok. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
de észrevehetnéd magad. -_-
vagy csak szerintem nem volt vicces a mûfaszos. bocsánat " elektromos análintrúderes " vicced ?! :/
És véleményem szerint ez nem azzal van összefüggésben, kinek mennyire kerek a csíje, hanem inkább azzal, hogy se hanghordozás, se grimasz nem jön át írásban, ezért az ember mindig valamit mögé gondol a másik írásainak. Egy általa vélt képet. Ez a kép azonban nem mindig fedi a valóságot.
Másik, hogy mindig megy az izmozás, ki a menõbb, ki szól be nagyobbat a másiknak stb. Ezt tudom, hisz évek óta olvasgatok, irkálok errefelé. Érdekes az is, hogy egyesektõl sokkal durvább dolgokat is elnéznek, mint másoktól. Egyesek meg nagyon osztanak másokat, de ha õket éri valami kis frocli vagy beszólás, rögtön agresszívvá válnak félve, hogy ázsiójuk lecsökken a fórum népe elõtt.
Ezek is érdekes viselkedési formák, órákat tudnék beszélgetni róla.
[/cserf][/fülünyúl]
akkor énis lazítok picit
MÛF@SZ

Kicsit túl komolyan és görcsösen veszitek néhányan a dolgokat. Lazítsatok.
[/cserf][/fülünyúl]
ill. az esgé mindenre való
köszönöm hogy válaszoltál, további szép estét és további " boldog életet " 😊
az én életem állítom, érzem, tapasztalom, hiszem, tudom, hogy megfelel a lentebb általam állított kérdéseknek, ezért is mertem feltenni, szóval hogy én se hagyjalak választól mentesen. Igen, rendben vagyok! 😊
/azért ha megengednéd szívesen elemezném csak a mostani válaszodat, mert khm. érdekeseket lehetne írni azthiszem... tu-du-dúúú
Egy poénon buktak ki szegénykék, talán tõlük kéne megérdeklõdni hogy minden oké-e.
Engem ne akarj te megérteni, szerintem teljes értékû anélkül is az életed. Vagy nem?
Köszönjük, kérem kapcsolja ki a vetítõgépet. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
De te teljes értékû életet élsz? Teljes összhangban az általad tapasztalt és érzékelt valósággal? Tökéletes belsõ egyensúlyt kialakítva a céljaid és eredményeid között? Tisztában a lelkeddel, éneddel, határaiddal, mindennel ami te vagy percrõl percre? Teljes mértékben ura vagy egyáltalán az életednek, minden pillanatodnak?
nem sértegetni, csak megérteni szeretnélek.
mert vagy én lettem geciokos, vagy te élsz teljes képzavarban a valóság és az önnön magadról kialakított képeddel kapcsolatban.
személyiségzavar?! :/
/vagy csak ügyesen vetítesz a fórumon 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
<#eljen>#eljen> am szájba csapott 1 tárgy 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
csak a pofám van szétvágva
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu