Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
"Hátõ, hosszú a hajam, és höhö komoly vagyok!"

"Sokan azt tartják a manga animékrõl, hogy hülyeség, de hát...nem tudom...szerintem ahhoz képest sokan vagyunk, hogy ez gyerekes, dedós" --- <#idiota>

Amikor a szõke hastáncos lány megszólal ezt hallani: "Az análjátékokban az végülis a szórakoztató, hogy sok ember játszik vele egyszerre." :DDDDDDD

Ez hihetetlen! A hatalmába kerített. A következõn én is ott akarok lenni! <#worship><#taps><#zavart1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kata
ez is igaz

Én is be szoktam öltözni farsangkor, ha jelmezbálba megyünk. Sõt, húsvétkor nyúlnak voltam beöltöztetve. :)

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
gyenge kifogas ftl =P ... engem nem erdekel fogalmam sincs mi tortenik vagy ki kicsoda a sorozatban :D ... ellenben en mangakat olvasok es animeket nezek, jelmezben nem hadonaszok, de gondolom ez reszletkerdes <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zillo
inkabb ilyenekkel foglaljak le magukat a fiatalok mint mondjunk azzal h csapatostul jarjak avarost anagy büdös ejszakaban es teleköpködnek mindent amit latnak,meg egyeb szepsegeket müvelnek...

a farsang is a jelmezekröl szol,ahogy ez is,semmi visszataszito nincs benne sztem.

Alah Alik Ya Sidi!

sajnos úgy vagyok vele, mint a Star Wars-szal, hogy hiába nem szeretem, mégis ismerem a történetet, a szereplõket, és nagyjából képben vagyok, mi-hogy :)
("ismerd meg az ellenséged" jelige rulz :))

Kata
Azért elég járatos vagy barátok köztben úgy látom. Én pl. egy nevet sem tudtam volna megemlíteni a sorozatból. :)

[/cserf][/fülünyúl]

huh, fel is érne egy középkori kínzással :DDD

kicsit tovább szõve a történetet, és kissé elkalandozva, komoly párhuzamok vannak BK és manga fronton jelenleg is :)

pl. Tildának már most is majdnem akkora szemei vannak, mint egy mangában a nõknek, de említhetnénk Noémi haját is, ami pont úgy áll szanaszét, mint ezekben a rajzfilmekben :DDD
Kata
Barátok közt manga?

[/cserf][/fülünyúl]

rátapintottál, némi Star Wars wars fóbiám is van, a rettentõen eltúlzott hype miatt :)
(hogy közepes fantasy sci-fi filmeket ennyire felkapjanak mint a SW saga-t, nc, mégha anno korszakalkotónak is bizonyult sok ember számára...) :/

hirtelen bele is borzongtam, hogy mi lenne ha kitalálnák az alkotók a a Star Wars mangát, brrr <#wow3> <#idiota>
SNAKE01
én ezzel nem akartam bántót mondani,sry :|

röpke 4 éve már, hogy be sem kapcsolatam a tévét
(tán pont az ilyen, számomra érdektelen dolgok elburjánzása miatt? ki emlékszik arra már...)

SNAKE01
tévében egyre többet mutatják :\

aha...
ezek szerint most már maximum másodrendû állampolgár lehetek, ha nem vagyok képben az épp aktuális öncsúfító trendeket illetõen.
<#levele>

SNAKE01
lolmár,ilyet nemtudsz?! -.-

mi a f*szom az emo????

SNAKE01
xDDDDDDDDDDDDDD
"ugye ti nem vagytok EMO-sok,ÁÁÁÁ azokat lekéne lõni!!!!"<#vigyor1>

nem csak a mangának vannak elborult fanatikusai... netán sztárvársszal is ki lehet kergetni a világból (pl. de említhetnék más kultfilmeket is)?

A halálnak volt a legjobb szövege. :DD

újfent rájövök ilyen videók nézésekor, miért is lehet engem kikergetni a világból is a mangával :/// de ez már bõven off, sorry :)
norbre
<#guluszem1><#fejvakaras>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Kata
azok a fejek (alakok)... <#bdead>

[/cserf][/fülünyúl]

Trance Angel
<#banplz>

sharpshooter
asszem erre az évre lemerültek a telepeim, nem is olyan hülyék a politikusaink, csak igazódnak a nép szintjéhez...<#idiota>

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

magus
tetszett a kiscsaj beszólása

"azokat le kéne lõni"

[Walaki]D`Lair
Ja volt pár...de szerintem jó hangulatú volt, annak aki ezt szereti persze...én szeretem az Animéket, én jól éreztem magam :)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

prezi
esküdj máááárr , ilyen létezik ?!?!?! :DS:D::A:SD:SAD:ASD:

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

[Walaki]D`Lair
ATTTYAISTEN...na ezért nem vasárnap voltam, mert ott ezek a brutáldurva fanatikus eljátszós kretének voltak...:DDD Szombaton csak visszafogott jelmezverseny ment :))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

BEAST
hat ... igy talalva mar ut <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

durva :|!

BUDA > miskolc.

nyamiag
AZTAKURVA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

gnar killer
nem a hajára gondoltam hanem az egész fejére, fõleg smink nélkül xD

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

[Walaki]D`Lair
az elõadáson...:)

[Walaki]D`Lair
jóak

BiG G
nicez :P

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Zillo
pl :D de ne feledkezz meg rola h nekünk is olyan fejunk volt,söt en nyaron visszafonatom..nyugi nem ivyval,hanem megkerem bitiiit :D

köszi :-)

Alah Alik Ya Sidi!

BEAST
<#eljen>

gnar killer
pl a volt lakótársam? xD
szépek képek mami *:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Zillo
na jolvann :) nekem is van 2 uj kepem,kernem az also kettö helyere feltölteni köszönöm :)

1

2

Alah Alik Ya Sidi!

magus
omg Oo

Zillo
vannak ennel sokkal feltünöbb fejü emberkek,a külsö nem minden,ez még egyaltalan nem borzaszto,csak szokatlan...

Alah Alik Ya Sidi!

game over
csak nézek, de nem tudok reagálni - ehhez képest 9/11 semmiség volt...
hatalams csapás vagy a világnak, Jocó<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

kb.

Random work
Nagyon érdekes! :)
Egyebet nem tudok mondani.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Zillo
de aranyoss,pumukli volt a kedvencem :D

Alah Alik Ya Sidi!

GregSB
Kínai (vagy valamilyen ferdeszemû) szimbólum

Z
Amúgy mi ez a horogkereszt a kardodon? <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kit--Kat
:DDDD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Csak épp nem mindegy, hogy az elõadáson vagy az elõadón röhögtek...