Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Nem én úsztam meg olcsón, hanem te nem háborodtál fel rajta...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Olcsón megusztad, én EGYETLEN EGY szmájliért kaptam 5db büntipontot. Hol a gond?
(szerkesztve: az utóbbi hozzászolásod miatt bevágnék még kettõt)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

[Walaki]D`Lair
1. Punker adott egy büntipontot, mer annyit írtam, hogy lószar
2. Borg adott 2 pontot, mert annyit írtam az internetes szerelem topikba, hogy Gratula, close, bye.

Hát a faszom eldurran már bazmeg, hogy egy fórumon nem lehet fórumozni. Értem én, hogy kell a moderálás, mert tele van imbecil kretén buzikkal...nade álljon má' meg a kibaszott gyászmenet...azé' fogjuk má' vissza magunkat, nem kéne ütre faszra szórni a pontokat...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

SNAKE01
én honnan tudjam?!?<#smile>

Sir Quno Jedi
Te figyu?! AZ ott kifakult kisdobos nyakkendõ rajta?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SNAKE01
eltévedtél?😮

masika

Simán jó.. 😊

Sir Quno Jedi
Namost Borg szerintem éppen elégszer figyelmeztet embereket és le se nem szarják. EBBÕL viszont értenek, már az értelmesebbje, mert a hülyébbje ebbõl sem.

Nekem egyik legjobb barátom is összekasztotta a bajszot Borg-gal anno (vagy Punker-rel, már nem is emléxem), de én gondosan nem avatkoztam bele, mert akkor nem tanul a gyerök. Igaz õ nem bunkó volt, hanem tematikus témában volak kissé más véleményen, aztán kissé elszabadultak az indulatok (nagyon).

Fel kell fogni, hogy ez itt nem demokrácia. Néha én sem értek egyet más modik döntéseivel (hajaj), de nem pofázok bele (max. privátban kikérem a véleményét és elmondom a sajátomat). Az adott helyzetet kívülrõl nem lehet mindig megítélni (sõt általában nem), ezért kell megbízni abban a modiban, aki az események ismeretében intézkedik. A szülõk sem jó ha vitatkoznak a hülyegyerekeik elõtt, azt magánban kell lerendezni. Már ha lehet...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Azaz. Ezé szoktam önbüntetést alkalmazni néhanapján, akkor, mikor nem is követtem el semmitsem! 😄DD

Amikor a fagyi visszanyal? <#vigyor>

Sir Quno Jedi
Ma pl. én is beugattam egy új topicban, de jeleztem is, hogy ez csak genyázás. Mondjuk az egészet nem is túl genya stílusban tettem, de lehet, hogy Borg majd engem is jólmegbüntet...

Persze, egyébként ez szerintem jogos, hogy az új topikokat ne basszák már mindig szét, csak törlõdhetnének a gyûlõ pontok pl., illetve lehetne figyelmeztetés jelleggel csak egyet adni ilyesmi miatt.
Sir Quno Jedi
Namerha a mai generácsióhoz kell szólni üzletileg-e, akkor meg kell velük találni elõször is a közös hangot. EZ asszem sikerált neki elsõre...

Kata
És Jocó ráadásul valami kommunikációs szakon tanul, ha nem csal az emlékezetem. 😊 Én sem értem, miért kell minden mondatba belerakni, hogy p*csa meg f*sz.

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Csak. Borg most hadjáratot indított, ahogy elnézem, a gumistílusban belepofázók népes seregei ellen és ez csak úgy korrekt, ha nem kivételez velük. Szerintem!

ehh, a sneciek😄
egyébként nem értem, hogy az ilyen régi fórumozókat mit baszogatják...
Sir Quno Jedi
Borg tök rendi, mer pl. én nem szoktam ilyen hosszú indoklást kopipasztázni (se) és 5 pont alatt sem szívesen osztok (ha már tényleg kell az oda, akkor ban, nemigaz). 😄

Armani
Dátum: 2007.05.11. 08:26 Adta: Borg
Szokjál le errõl, hogy gumis stílusban belepofázol más topikjába. Ha nem érdekel, ne irj bele!

Gondolom ez 😛 <#shakehead><#schmoll2>

Semper Fidelis

nyamiag
még 4 pont és kiviccelõdsz innen 😊

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

BEAST
meselj, mi volt? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[Walaki]D`Lair
Kezd elegem lenni ebbõl a kurva sg fórumból...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ízlések és pofonok, mondom...😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sharpshooter kolléga megfogalmazta #63416-ban a második bekezdésben.

😄😄😄

az utsót bizonyíthatom😄

Bátor vagy azé, Jocó😄
sharpshooter
már iwiw-en is rongyá égeted magad?
mint egy rossz transzvesztita, akit még a Capellában sem engednének színpadra...

Jocó, pedig olyan rendes, normális kisgyerek voltál...

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

prezi
hát én csak 😄SA:A:SDSA::SADDSA

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

gnar killer
családi fotóalbum mélyén akadhat talán (o:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Kata
kép van? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BEAST
mik ki nem derulnek =)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gnar killer
tény hogy jobb mint a gót, emo és társai, addig sem vágdossák az erüket...

általánosban én is sailor moon voltam farsangkor és sokkal jobb volt a jelmezem d:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Z
Nos ezt most én sem értem...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

[Walaki]D`Lair
Mely részletbõl következtetsz erre a téves információra?

Csont meleg vagy? 😮

Z
Pörfekt! <#szeret>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

[Walaki]D`Lair
Jöhetsz 😄😄

norbre
remélem ezt a karibi utazásra is hozod <#whatever><#vigyor>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Kata
gondolom, valami ilyesmi

[/cserf][/fülünyúl]

Z
Ezabeszéd! <#eljen>

Valami ilyesmi álca kell nekem Ifjú Sátán fizimiskája 😄

Te milyen leszel Fülünyúlként?

GregSB
A legkeményebbet a terhes nõnek szól be:

"-Mikor fog érkezni a jövõbeli SW-geek?
-Pár héten belül
-Az lesz az utolsó alkalom hogy nõi nemi szervet lát"

😄DDDDDDD

BEAST
jo a szoveg 😄D

Darth Vadernel 😄 "Melyik gombbal hivod a szuleidet hogy vigyenek haza?" xD

norbre
"beszéltél már nõvel anélkül hogy megadtad a bankkártyaszámodat?"
<#nyes>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BEAST
😄DDDD

GregSB
Ha már szóba jött a Star Wars...

Még szerencse hogy nálunk nincs ilyen... MÉG 😄D

õõõ... <#vigyor>

amikor kb félévente 1szer vmi mozgalmasabb részre van kilátás, és kíváncsi lennék hogy merre csavarodik a soap, akkor aláírom hogy mondtam már ilyet 😊
de ez mindig csak sorozatbeli-krízishelyzeknél fordul elõ <#rolleyes>😊
BEAST
pwnd! <#idiota>

Trance Angel
Hát nem tom, ki szokta mondani, hogy vegyem már fel a BK-t. 😄DDDDDD

Kata
ok, rádumáltál

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Én tuti kimegyek a következõre 😄 Pár cimbora + sörike = felhõtlen kacagás 😛
Z
Én leszek Ifjú Sátán! <#idiota> Asz hazsonlíd a genvendz igonomraaaaa! muhahaha

Gyere el Te is! Tök jó lenne. Lehetnél Fülünyúl! <#vigyor3>

Kata
És minek fogsz öltözni? 😊

[/cserf][/fülünyúl]