Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ha valaki ekkora abszurdumot ír nyilván csak poénkodik
ez már nagyon loál. Kávé. Most attol kb annyira lesz tolvaj valaki, hogy kb semennyire sem -.-
Nem kávézom, söt nagyon utálom, mert ohadt keserü, sose tudtam, mit leeht rajta szeretni, de akkoris. Ez már belemagyarázás.
na ezért utálom azokat akik kávéznak
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
(nemharaxom, látom korán keltél, bistos csípett még a pisi)
...de remélem azért a napod nem ment tönkre hörcsi 😊 <#wave>#wave>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
[/cserf][/fülünyúl]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igen, nagy partiarc vagyok.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ez amolyan önfényezõ topic - csak én már leszoktam róla, mert sok PZS fogyott...😊
http://gaborszantai.co.uk/
vagy
dohányzás és ártalmai
vagy
minden ami monica belucci (én erre szavazok)
MJ rulz Pink Team The Only One
szándékos munkakerülõ = ha mások tartják el (állam is ua.), akkor másoknak árt
fajtalankodó = másoknak árt egyértelmûen
agresszív meleg = másoknak kellemetlenséget okoz
EZÉRT nem helyes és ezért NEM lehet tolerálni semmilyen szinten õket. Pont ahogy a drogot sem, mert a drogos elõbb-utóbb könnyen kinyírhat/meglophat valakit (errõl tudnék mesélni) és NEM csak a saját életét teszi tönkre, hanem a családjáét és vadidegenekét is.
Szóval ha egy nõ az ujjával benedvesíti az ajkait legalább annyira erotikus és izgató, ha nem jobban mint a bagós pillanat.
amúgy, ha elvonatkoztatok a füsttõl/károsanyagoktól, akkor is undorító, ahogy lobálják az utcán, megállóban, autóból kinyújtott kézben, szórakozóhelyen (tánc közben), családi sétán, babakocsitolás közben...
és a végén a többség szép nagy ívben eldobja...
na, ezért nem tartom többre a bagósokat az aljanépnél
(jöhet a szöveg, hogy "én nem vagyok ilyen...", csak már nem vagyok gyerek, nem hiszek a mesékben)
amit a tükörben látsz az meg azért nem egy majom, mert azok túlfejlõdtek rajtad...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
persze ha van valami tüdõnyavajád, akkor elnézést.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
amugymeg ...jah ...rohadjon+ az összes dohányos, meleg, pedofil, alkoholista, mûmellû, falábú, vak, süket, néma, ....jah meg persze a sok kötsög drogos .....<#zavart2>#zavart2>
na mennem kell, tekerek egy cigit, leöblitem egy kis pálinkával, aztán a teljesség igénye nélkül tolok még pár falatka velõs pacalt atlétika edzés elõtt ........
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...