Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
<#ijedt><#guluszem1><#csodalk>

[Walaki]D`Lair
baszódj meg, hülye fasz!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

light00

épp ezért kell itt gondolkodni
ha valaki ekkora abszurdumot ír nyilván csak poénkodik
light00
a kettöt nem érdemes összehasonlitani. Ez irás, ott pedig lûtod az illetöt, és tudod, hogy poénkodik. Itt pedig az összes gesztikulácio, mimika (jo, tudom, hogy fapofa), stb hiányzik.

erõs a gyanúm hogy sokkal nagyobbat üt egy vicc ha fapofával mondja az illetõ. nézz meg egykét jobb humoristát, egik se nevet a saját viccén
light00
erös a gyanum, hogy a szmájli lemaradt. ilyen esetek elkerülése végett találták ki öket.<#zavart1>

erõs a gyanúm hogy vicc volt csak te komolyan vetted
light00
na nemá'!
ez már nagyon loál. Kávé. Most attol kb annyira lesz tolvaj valaki, hogy kb semennyire sem -.-
Nem kávézom, söt nagyon utálom, mert ohadt keserü, sose tudtam, mit leeht rajta szeretni, de akkoris. Ez már belemagyarázás.

magus
" mert a drogos elõbb-utóbb könnyen kinyírhat/meglophat valakit (errõl tudnék mesélni) és NEM csak a saját életét teszi tönkre, hanem a családjáét és vadidegenekét is."

na ezért utálom azokat akik kávéznak

Z
KÉPEEEET!<#zavart1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

RIZLA

(nemharaxom, látom korán keltél, bistos csípett még a pisi)
...de remélem azért a napod nem ment tönkre hörcsi 😊 <#wave>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Kata
Most mér? Oda tucatjával rakod a képeid, ide meg irigy módon egyet se töltetsz fel. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Sir Quno Jedi
Ahá, értem! Szal. belülrõl rohasztanád a rendszert! Hmmm...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Z
Qss, nem buktathatom le magam! Ezért úgy kell elõadnom, mintha én nem is...aztán pedig igazából de! <#hehe><#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sir Quno Jedi
Namostnekedmiabajod a hímsovinisztákkal!!! Azok érted küzdenek, vaze! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Z
Jah, ide lehet még venni pár embert, agresszív riportert, szerkesztõt, futballedzõt, biztonsági õrt (kidobó embert), tolvaj-rendõrt, gyilkosokat védõ ügyvédeket, zebrán parkoló autós, hackert, lesifotóst (gyilkos Diana), illegális/naplopó építõipari munkást, politikust, "vállalkozókat", csaló benzinkutasokat, paraszt pénztárost, kereskedõket, ittas személyeket, egyes focidrukkereket, agresszív fórumozókat, nõgyûlölõ hímsovinisztákat, harcos amazon feministákat és így senkit nem szabad tolerálni. <#idiota><#mf2>

Z
És a "melós haver", mikor szív egy utolsó hatalmasat, elpöccinti a csikket, felszáll a buszra, majd bent kifújja a többi melóshaverre, áltis kislányra, meg az össze többi emberre? Na az mit akarhat!?! <#idiota>

Z
A nap eredeti dumája! Ezen k*rvajót röhötem, már elnézést. <#hehe><#taps><#nevetes1><#nyes>

Lol 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Igen, nagy partiarc vagyok.

Valóban nem ártana egy vérfrissítés a címben. Mondjuk lehetne "fórumozók képtára és traccspartija 😄"

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

azért a kockahasú gyurmagépeknek is marad ám hely, meg a futkosóknak, erdészeknek és medvevadászoknak

ez amolyan önfényezõ topic - csak én már leszoktam róla, mert sok PZS fogyott...😊

http://gaborszantai.co.uk/

csuszi
javaslom topic átnevezését szenvedélybetegek ide-re
vagy
dohányzás és ártalmai
vagy
minden ami monica belucci (én erre szavazok)

MJ rulz Pink Team The Only One

Sir Quno Jedi
dohányos = ha mások is szívják, akkor másoknak árt
szándékos munkakerülõ = ha mások tartják el (állam is ua.), akkor másoknak árt
fajtalankodó = másoknak árt egyértelmûen
agresszív meleg = másoknak kellemetlenséget okoz

EZÉRT nem helyes és ezért NEM lehet tolerálni semmilyen szinten õket. Pont ahogy a drogot sem, mert a drogos elõbb-utóbb könnyen kinyírhat/meglophat valakit (errõl tudnék mesélni) és NEM csak a saját életét teszi tönkre, hanem a családjáét és vadidegenekét is.

Bájdövéj, én nyolc éven át füstöltem és amikor leraktam jöttem csak rá, hogy mekkora marharépa voltam. Igaz, próbáltam kultúráltan bagózni, kerültem a tömeget, utazás elõtt biztos nem bûzölögtem, de az már csak intelligencia kérdése..

Azért tûnik számodra annak, mert gyerekkorodban sok Monica Belucci filmet néztél, és összepárosult a tudatalattidban az erotikus nõ fogalma a cigarettával.
Szóval ha egy nõ az ujjával benedvesíti az ajkait legalább annyira erotikus és izgató, ha nem jobban mint a bagós pillanat.

egy dolog tetszik benne, bizonyos típusa egy nõ kezében erotikus tud lenni...

amúgy, ha elvonatkoztatok a füsttõl/károsanyagoktól, akkor is undorító, ahogy lobálják az utcán, megállóban, autóból kinyújtott kézben, szórakozóhelyen (tánc közben), családi sétán, babakocsitolás közben...

és a végén a többség szép nagy ívben eldobja...

na, ezért nem tartom többre a bagósokat az aljanépnél

(jöhet a szöveg, hogy "én nem vagyok ilyen...", csak már nem vagyok gyerek, nem hiszek a mesékben)

Amúgy még azt bírom, mikor a 14 éves kis picsák szívják a ciogit, de majd megfulladnak a füsttõl. 😊

Azt nem tudom, hogy az alkesz néniknél, és a nõknél mit jelent ha valakire ráfújja a füstöt. 😄

gondolom alkesz néni a megállóban csoportszexre vágyik, mikor reggel mindenkinek leosztja a nikotinadagot...😊

Egyébként ha valakire szándékosan ráfújják a füstöt, az azt jelenti hogym eg akar b@aszni 😄 Komoly.

napi 6 fogmosással, meg 2 zuhany/fürdéssel nem érezni rajtam semmit a cigibõl 😊

az, kuvasz, b+

amit a tükörben látsz az meg azért nem egy majom, mert azok túlfejlõdtek rajtad...

Timbo
xD

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

o.O

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

gameplusz
6 perc körül...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

I.C.ram
10 perc - Guybrush Threepwood.
hadd gratuláljak!! gyöngyhalász érdemrended hol tartod?

Kata
csak az elsõ 4 perc nehéz

[/cserf][/fülünyúl]

nem tudom mennyi az "leghosszabb ideig visszatartott levegõ" világrekordja... <#idiota> 😊

Kata
Igen van, nem bírom a cigarettafüstöt.

[/cserf][/fülünyúl]

miért cigizel/kezdtél el cigizni? sry a nem egyértelmü kérdésért 😛

mit miért?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

És miért is? 😊

köszönöm, köszönöm.

persze ha van valami tüdõnyavajád, akkor elnézést.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kata
Ha gondolod megvastapsollak.

[/cserf][/fülünyúl]

én meg teátrális ;-)

nahát, bebembultam ide, és csak pislogok, pederaszta egy kalap alá véve a dohányossal, hûûûû, érdekes egy értékren (no offence, mindössze erõsen eltér az enyémtõl), meg csúnya gonosz dohányosok, mindenkire ráfújják a füstöt, (ez meg csak szimpla modortalanság szvsz, aminek sok köze nincs a cigihez) persze lehet, csak én látom túl egyszerûen a világot. Ja és igen dohányzom, biztos azért vagyok ilyen elnézõ.

RIZLA
ezmiez ....kuvasz....?

amugymeg ...jah ...rohadjon+ az összes dohányos, meleg, pedofil, alkoholista, mûmellû, falábú, vak, süket, néma, ....jah meg persze a sok kötsög drogos .....<#zavart2>

na mennem kell, tekerek egy cigit, leöblitem egy kis pálinkával, aztán a teljesség igénye nélkül tolok még pár falatka velõs pacalt atlétika edzés elõtt ........

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...