Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
mi? a loálmár? 😄
a másik amugy egy igen közkedvelt szolás, Nyuk 😛

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Kata
partiarcos topikban akad róla pár

[/cserf][/fülünyúl]

aszittem csak én vagyok ennyire nemnormális hogy nem szeretem a cigit és a gazdájukat sem... (najó 1-2 kivételt megtûrök, nyomós okkal)

#64059: ez az én dumám!!4 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

magus
-nem is beszélve

magus
énis így kezdtem, aztán szép lassan rászoktam, és valami stressz mindig volt amiért nem akaródzott letenni. 1 hónapja próbáltam meg, de bejött a vizsgaidõszak, meg még egy-két dolog, most vettem rágót, meg mindenfélét, egyszerûen utálom már énis, hogy bûzlöm tõle, asszony se szereti, nem is beszélve róla, hogy az állóképességem sport terén huszadára csökkent, de jólesik fújni a füstöt, játszani vele, rágyújtani csak úgy mikor mászom haza vhonnan. nem is beszélve.

nyamiag
mintha kitöröltél volna valamit 😛

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

nyamiag
ittegy új, hamár ilyen nagy a: forgalom

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

csuszi
nincs róla kép😉

MJ rulz Pink Team The Only One

I.C.ram
Azért valdd be, hogy te is élvezted... Mikor is volt? 20 éve?
ha ilyen feltételezéseid vannak, akkor ne várd, hogy megsimogassalak érte

egyszerûen mindet rühellek, ami természetellenes, fõleg a buzikat, egyszer egy gyerek nyilvánosan lebuzizott, érettségitalálkozón - a legszebb bizonyítékot kapta az ellenkezõjére, és a barátnõje is élvezte...

http://gaborszantai.co.uk/

I.C.ram
Kizárásos alapon, akkor én vagyok a buzi cigány <#pardon1>
ezt két ember tudja: én és az a buzi cigány😊))

gameplusz
Szerintem megfér a kettõ egymás mellett, legalábbis nekem nem volt még gondom a tüdõmmel.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

I.C.ram
Hát én inkább lemondtam róla, hogy tudjam etetni az öreglányt inkább 😄 Mondjuk régen is csak sör mellé gyújtottam rá. Jól esett néha.
véleményszabadság van persze, mindenki azt utál amit akar csak sajnos az lesz kb a dohányosok sorsa amit õ is leírt, egész jól halad már a "dohánymentesítés" a legtöbb országban
Kata
Hajnalcat nem elég? 😛

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ennek egyszerû a magyarázata. Kiskorában egy agresszív dohányos meleg megrontotta az iskolai öltözõben. Tök egyértelmû.
Hangianix
Hat, ilyen aggressziv velemenyt nem osztanek azert. En nem bagozom, de azt mondjuk nevetsegesnek tartom, hogy sok repuloteren nincs meg egy szoba se, ahol ragyujthatnak. Legyenek korlatozva, ne masok "szenvedjenek" miattuk, de azert a teljes tiltas az nevetseges.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

light00
nem helyes a kérdés. inkább: és nem akarsz az lenni??? 😄

prezi
OWNED.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

light00
érdeke elveket vallasz o_O
az elsönél nem szabnék korlátokat, a második addig nem rossz, amig te csinálod, a harmadikra nem tudok mit mondani, csakhogy "nyomd meg a gombot", de a dohányosok???...ha drogosok, akkor azt mondom méjbi. De a....

mér utálod a dohányosokat
csuszi
nemá, nem vagy????😞

nem is tudom mit utálok legjobban: az agresszív melegeket, a szándékosan munkakerülõket, a fajtalankodókat vagy a dohányzókat...

asszem mindet kilõném az ûrbe, "csak oda" mennyiségû üzemanyaggal...

I.C.ram
Ezekszerint, nincs okom rá, hogy féltékenykedjek?
light00
örülhetsz 😛
annyira nem vészes, csak tökéletesen elrontja az egészet 😄

(Y)(Y)(Y)

Kata
jaja

ezt csak azért nem tettem hozzá, mert nincs efféle tapasztalatom (hálistennek)

[/cserf][/fülünyúl]

light00
loálikszdé<#idiota>
hát jah, a bagos smár is izé...hát tudod, mint mikor nyalogatod a hamutartot. Tapasztalat. X_X
😄D

Kata
Ne féltékenykedj ic, nem vagyok szerelmes. Egyszerûen gyûlölöm a cigit, a cigifüstöt, és a csikkek látványát. A dohányosokat se szeretem, mikor dõl belõlük a bagószag, a ruhájukból, hajukból, mindenükbõl. Azt meg fõleg nem szeretem, ha modortalanok, és a füstöt felém fújják. Azt sem szeretem, amikor beállnak szélirányba, és letojják kire fújja az a füstöt. (Majd ha fulladozni, köhögni akarok, és büdös akarok lenni, akkor meggyújtok pár autógumit).

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
keciszerelmes beléd, azért.
csuszi
sose bagóztam (slukkal se), de ez vajon neked miért is lett volna sokkoló??😊
na egy utsó, 5 kilával könnyebben, bagóreklám nélkül

ez a cél, de milyenmessze van, sok fogyi az még😞

prezi
én is ezt akartam kérdezni hogy cigi mellett hogy megy az edzés... 😄D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Kata
nem bagózok, nem enyimé szofi

Nagy kõ esett le a szívemrõl, besokkolt a sok bagó látványa.

[/cserf][/fülünyúl]

idõvel igen, szvsz reggelre ott leszel az állatkerben😊

csuszi
nem bagózok, nem enyimé szofi
ty hajnalcat😊
majd ha lesz kedvem rakok még fel, de nem a fiúknak😄
és ezt most felrakja az admin a tárba?

I.C.ram
Többek közt ezért nem szeretem a fajtatiszta kutyákat. Illetve szeretem, mrt minden kutyát imádok, de fajtatiszta kutyám nem nagyon lenne, max egy Lappin Koira, mert az tetszik nagyon. Szóval ez a tenyésztés nekem olyan barbár dolog.
<#wow2><#buck><#finom>

fogyott 5kg-ot, most nincs rajta felesleg...

túllett vitaminozva, ezért már az elsõ kiállításról is elküldtek, mert nagyobb volt, mint a fajtársai - kénytelenek voltunk, mert könnyebben bírja az epilepsziás rohamokat így, sajnos az a (tetves, szemét, stb...) tenyésztõ meghamisította a papírokat és a visszavont engedélye ellenére is tovább fedeztetett az epilepsziás kanjával, így a kölykök is azok lettek...

pedig sokan megmondták, hogyha egészséges lenne, nem sok ellenfele akadna (ezen a képen 1 éves, amúgy most 5)

I.C.ram
Amúgy a fajtiszta kutyákat nem szeretem. Illetve, sajátként jobban szeretem a keverékeket. Sokkal kedvesebbek, sokkal erõsebb a szervezetük, tovább is élnek.

Fajtiszta kutyát addig vannak tenyésztv,e míg a természetük torzul, a szervezetük gyengûl. Kuvasznál pl baromi gyakori, hogy idõs korára egyszerûen megbolondul, és akár a saját gazdájára is rátamad, ami, egy akkora kutyánál igen veszélyes is tud lenni, lásd hírek ezzel voltak teli jópár éve, azok majdnem mind idõs kuvaszok voltak.
I.C.ram
45 kgos Golden? 3 lehetõség van: Vagy keverék, vagy kamuzol, hájas, és túl van etetve. 😛 Normál esetben egy Golden MAX 35 kg, és az már nagyon testesnek számít.
autoszimulator
farszõrzet D:SA😄:SA:SA:

.: mobilize.hu :.

gameplusz
Barna Szofi...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

csuszi
#64041 jó a szemed😉
milyen barna tigris???😮😄

gameplusz
Na, hát ez még nem a ló túloldala...
Hasonló vagyok én is (nagyobb válakkal).
(szintén Barna szofi szmoker.)

magus
barna tigris befigyel 😄

autoszimulator
u600ad van, jóember...<#vigyor3>

.: mobilize.hu :.

csuszi

prósza cseresznye, second😄

light00
nemis, csak az elözö öt percben, amig olvastam a forumot, gyorsan fölkoxoltam, tudod, mert az olyan fura dolgokat müvel...:\
<#idiota>