Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a lényeg látszik, kész. még mindig jobb mint az agyoneffektezett/szépiázott/direkt eltorzított kép
szóval egy precízen berendezett háznál leoltod a lakberendezõt hogy mi ez a pöcsömrend?
egy szép parknál leoltod a kertészt hogy minek rakja sorba a virágokat?
mondjak még példákat vagy megérted. hogy a mai álláspont alapján az egész életemben képeket fogok buherálni akkor igenis csípi a fitymámat egy igénytelen kép. mikor tudom hogy tudtak volna ennél jobbat is. ennyi.
u dont have to listen anybody else but me
van még több kép is, de még nem kaptam meg a teljes albumot😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
kommentár: "bankett: vörös szem, fura alakok, ez ilyen betépõs kép lehet...😊"
<#idiota>#idiota>
Mivel elég régóta olvasom napi rendszerességgel az oldalt úgy gondoltam csatlakoznék az itteni topiklakókhoz is 😉 A kritériumoknak próbáltam megfelelni. Mivel picit nagyok mardtak a képek (800x600) csak linkelem õket, nem akarom széthúzni a topikot.
Tudom, hogy semmi értelme kétszer felrakatni ugyanazt a képet, de ha nincs akadály... <#vigyor3>#vigyor3>
egy
kettõ
csipkebokor vesszõ 😛
Köszönöm.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
elsõt nemtudom szemezd ki a kommentekbõl ahogy énis tettem
nyár végén lesz dtlf roadtrip vidi, abba benneleszek énis 😉
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Per Aspera Ad Inferi.
akkor mar egy ien szépség
v ien