Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert eddig is bmx-eztem
ez számomra a stílus és az önkifejezés. montiztam haverokéval sokat. de ott montiztam , nem nem nõttem egybe a biciklivel. stb.
ez tetszik. ez a mániám. a hobbim a szenvedélyem 😊
és ez igenis egy nagy bicikli. bmx berkekben nem igen van ennél nagyobb : )
u dont have to listen anybody else but me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak úgy tudom van ilyen terep (vagymi) bicikli felnõtt méretben is, á lá montenbájk (vagy lehet azt már nem így hívják, nem értek hozzá). Csak ez ilyen kis bicikli, csodálom hogy ráférsz, ezért kérdeztem.
[/cserf][/fülünyúl]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szóval maradok amilyen vagyok. lájkdhem 😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ez nem illik bele a szívkirály evo-ba
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ez eddig a legjobb.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Ezt kérném berakni.
Alá meg odabigyeszteni, hogy: "Igazából pacifista vagyok, de a kivételek erõsítik a szabályt."
Ne etesd a trollt!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ja. és jösz nekem egy rolexfotóval a karodon. plusz doboza + blokk + papírok! 😉
egyéb esetben egy életre eláshatod magad az esgén.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
.: mobilize.hu :.
Ne etesd a trollt!
.: mobilize.hu :.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C