Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ezt a képet kérném feltölteni a képtárba: http://kep-feltoltes.hu/image-F377_50A7EE55.jpg
Köszönöm!
“Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb idõn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.”
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

köszi!
Öröm ha megharap az ilyen.. <#ravasz1>#ravasz1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És kinek sikerült ijesztõnek lenni.
u dont have to listen anybody else but me

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Engem valahogy az hoz tûzbe, ha nem csak egy buta libát látok, aki nagyon jól néz ki. Ha van agya is, akkor jobb esetben azzal párosul az egészséges önbizalom is, ami nehezebbé, és ezáltal érdekesebbé teszi az egész helyzetet ;)
Pedig az tök jó ha egy lány szép, és nagy dudai vannak, mindemellett szép kerek popsija, és az ágyban is szetcincal..
Pplussz ha meg o a nagy õ is akkor amen, és kamehame
Igazából csak annyit akartam, hogy nálam általában úgy mûködik az egész, hogy ránézek valakire, vagy tetszik vagy nem...ennyi, nem kezdek el méregetni, több testrészét megvizsgálni, vagy bármi más.
És mivel azt vettem észre magamon, hogy nem állítok fel hatalmas mércét, vagyis nem vagyok válogatós ebbõl a szempontból, ezért mertem azt mondani, hogy nem számít annyira a külsõ, mint más.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
azzal sokat túloztam, hogy legkevésbé, de nem tudom mennyire számít...
álszent volt valóban, nem mérlegeltem, büntetést érdemlek...
legkevésbé lényeges? nane...ez olyan álszent duma...már ne is haragudj...
A külsõ nálam az egyik legkevésbé lényeges dolog :), persze a másik oldalról
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nagyi Példatára:
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
http://www.hellring.com/
http://www.hellring.com/
többször is meghallgattam szerintem király , sokan elb*szák a tul steril studios hangzással. : )
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
de készül egy akusztikus dal is, ott az ének dominál:)
ha gyenge tekerd fel a volumét, nem tudunk studiominõséget hozni otthon, azért demo :)