74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
-
Kérném szépen a képtáramat törölni!
Köszönöm -
jah, de a miénk... :D -
exhibicionista, nem nagy kaland. -
nem, de a tag már akkoriban is kissé érdekesen tolta... :D -
Csto jétá: "szívkirályevolúsün"?
Pucér képek voltak anno, vagy mi? -
Most, hogy mán nincs szívkirályevolúsün, kis barátunk új dimenziókat nyitott a hetero riogatást tekintve... :DDD -
bcrics #74510 *szerk
"még jópofának is tűnt"...Lehetett volna egy laza kis burleszk belőle pl. -
bcrics #74509 Nemnem, nem az önkéntességgel van baj, már miért lenne.
A Video összetétele, nyájassága már súrolja a Hulk-Küszöbértékem.
Rossz a videó, egészen az első 5 másodpercig amíg el nem hajítod a teniszütőt, még jópofának is tűnt, de utána átment egyfajta KenPark/Truman show/Pleasantville szerű Groteszk agymenésbe.
A vége pedig eléggé együgyű lett:
" de ez mitsem ér, ha nem vagy itt velem, mert az igazi jó az,
amit átélsz és megosztasz másokkal."
Jajj nemár.
Neked voltak itt bringás képeid?
Ha jól rémlik azok patentek voltak, fasza szűrűk, beállítások, vmi hasonlót kellett volna prezentálnod itt is.
Akkor még szavaztam is volna.
Nade nehari.
-
"ki akarna átlagos lenni, ha buzinak jó ...sokan " 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nedobáád abuzit! -
ez olyan mint a barátok közt, már nekem kellemetlen ha nézem -
én meg úgy vagyok vele, hogy ilyenkor csak tükröt tart az illető, nekem pl. eszembe sem jutott erről az "eszményi magasabb szintre jutás". -
dugnálak,nem buziból csak bariból -
Fbn Lx #74504 én is találkoztam már párral (van egy ilyen unokatesóm is), de engem speciel szinte felzaklat, hogy nem tudják rendesen kifejezni magukat és rémesen szarul érzem magam, ha a közelükben kell tartózkodnom. ugyanúgy taszít és lehúz, mint mondjuk a pszichózisok, pszichopátiák. nem kell ezt túlérzelgősködni. vagy egyszerűen csak nem nekem való feladatkör, hogy ilyenekkel foglalkozzak, mert legszívesebben kerülöm őket. akik ebből szellemi kielégülést tudnak nyerni, azoknak egészségükre, de én semmiképp sem helyezném őket egy eszményi magasabb szintre pusztán ezért. főleg nem akkor, ha reklámozzák ezt a személyiségvonásukat. mint ahogy általában senki nem nézi jó szemmel, ha valaki felírja egy vélt pozitív tulajdonságát egy zászlóra, és végigkurválkodik vele az utcán. -
extramagascsaj #74503 de lazább lett volna! :D -
De a két deci pálesz után meg nem találta volna el a teniszlabdát meg négykézláb esett-kelt volna ott a susnyásban. :) -
extramagascsaj #74501 stem tök jó kis videó lenne, ha előtte ivott volna Ádi vagy 2dl páleszt..mert nem igazán sikerült sokszor ellazulnia...olykor túl erőltetett a hangszín (építő jellegű kritikának szánom a következő videóhoz) -
szerintem elég homo videó lett, de a csajoknak tuti bejön... -
Abban viszont egyetértek hogy a video nem lett a legjobb. Nem derül ki belőle miért lenne ő alkalmas a pozícióra, ettől sokkal jobb induló (videók) vannak. -
na a bulis részre ittis van egy konkrét példa...
-
hát meg ha ezt szereti csinálni miért ne említhetné meg? ha tényleg szenvedélyesen szeret önkénteskedni és ez a hobbija, élete?
megemlíti szimplán a videójában hogy miket csinál a szabadidejében, ha pl. (harci gépes-)tankos makettekkel foglalkozna x éve és az lenne a szenvedélye, akkor a diagnózisotok: egy nolifer nyomi, aki így éli ki a kissebbségi komplexusát, hogy tankokkal képzeli el magát erősnek :D?
bezzeg aki ugyanilyen helyzetben benyögi menőn hogy ő heti ugyanennyi órát füvezik-iszik meg bulizik heti szinten akkor az a "normális"?
emberek, hahó... :l
(vagy ha énis megemlíteném hogy azóta nem használom a fogyatékos szót még viccből sem, amióta találkoztam bénult gyerekekkel, és láttam a szemükben hogy teljesen tisztában vannak mindennel ami történük körülöttük,legszívesebben beszélnének hozzám de képtelenek rá... és nagyon sok szeretet áradt minden mozdulatukból, kézfogásukból, ölelésükből akkor igazából énis csak egy műmájer érzelgős buzi vagyok, np)
hajrá Ádám, te tudod hogy mit akarsz, szóval akkor csak magadnak kell megfelelned!
písz -
Vicces hogy itthon hogy lenézik az emberek az önkéntességt. Mintha valami bűn lenne, meg hazugság. Pedig nyugaton a lelki megújulás és feltöltődés egyik legelismertebb formája, és erre ösztönzik is a társadalmat. Pl USA-ban kötelező önkéntes munkát végezned egyetem mellett. Pontosabban nem kötelező, de amikor mész az első állás interjúdra, akkor megkérdezik hogy mennyi és milyen önkéntes munkát végeztél, és ha nem tudsz semmit felmutatni akkor nem téged fognak választani.
Tudományosan és statisztikailag bebizonyított, hogy pozitív hatása van azokra az emberekre, akik végzik.
Konkrét idézet:
"Mások önkéntes szolgálata javíthatja egészségét. Erősíti az immunrendszert, gyorsítja a sebek gyógyulását, és csökkenti a megfázás és más fertőzések előfordulását. Azok a felnőttek, akik önkéntesként munkát (is) végeznek, statisztikailag kimutathatóan tovább élnek".
Nincs ebben semmi különös, vagy hazugság, ahogy csuszi is írta: "a rengeteg pozitív visszacsatolás, hála, öröm, vidámság, szeretet stb esik jól" az embereknek, és ez kihat az egészségükre is. -
és ha ez a hobbija akkor nem említheti meg? -
troll. less be testépítés topicba, az a "vadászterülete"
:)) -
én speciel nem ezért csinálom. de önző érdekből, az is igaz.
szimplán a rengeteg pozitív visszacsatolás, hála, öröm, vidámság, szeretet stb esik jól.
ez is önzés bevallom, mert az igazán önzetlen akkor is segítene, ha le se szarnák, ha semmit nem kapna cserébe. nekem a viszonzott érzelmek a fizetség.
-
Meg a pénz. Mert gondolom a befolyt összegből elteszi a részét, hiszen ha már semmit nem csinál, valamiből élni kell. -
Állásmegszerzős videónak jó ha van eleje vége meg közepe, kicsit jobban felépített, és érződik belőle, hogy értesz ahhoz amit csinálsz. Ebből max az derült ki, hogy kellemes ember vagy és nem az, hogy profitot tudsz termelni. -
Hát te ki vagy? Még nem láttalak errefelé... -
-
Fbn Lx #74488 én azért nem látom értelmét egyébként, mert az önzetlen önkénteskedés praktikusan nem létező, szellemi ideál
alapvetően a másokon való segítséget is önös érdek vezérli, de amit önzetlennek nevezünk, ott a hajtóerő a saját elégedettségünk, amit a saját magunkról kialakított pozitív eszmének való megfelelés vezérel - aki szeret másokon segíteni, az vadássza a saját pozitív énképének való megfelelés érzéséből fakadó kielégülést - ténylegesen önzetlen tett nem létezik, a sajnálat és segítség is az egóban gyökeredzik -
Fbn Lx #74487 hát aki önkénteskedik, de ezt nem reklámozza, az hibát követ el. ugyanis lehet vele pinákat szerezni. ha aktívan beépíted a személyiségedbe (vagy inkább imidzsedbe) az önkénteskedést és ezt az imidzset bemutatod, akkor van egy olyan pinatípus, amelyik erre izgalomba jön, mert érzelmesnek/mélynek stb. tartja. így szívesen szexelnek vele, mert ösztönösen úgy érzik, hogy gondoskodni fog a gyerekről. -
két hétig nem borotválkozik és Gordon Freeman lesz belőle :D -
11év önkéntesség után, nem érzem magamutogatónak és figyelemhiányos kényszeres megjelenésnek ha megpróbálom erre mások figyelmét is felhívni.
ez a videóm egy állás megszerzésére irányul. reklám. buzis? a csajok szeretnek, én is őket. még mindig buzis?! amíg az előbbi tézis helyt áll nem zavar :)
szakmám alapján cnc operátor és cad-cam it végzettségem van.
csak nem szeretek robotolni egy gyárban egy másik robotot irányítva.
így szabadúszóként keresem a kenyerem.
problem?! :) -
excibicionista vagymi, szereti mutogatni magát, vagymi (kiszeltünde,vvéva)
tipikus facebookos alkat, nem figyelnek rá, és még a negatív töltetű figyelem is öröm számára. Nekem is az jön le, hogy a jótékonykodásos dolog is csak magamutogatás, de aztán lehet, hogy ott tesz is valamit, és akkor a mérleg balanszban van? Szarni rá, sokan enélkül csinálják a jótékony dolgot, csendben, hát ő nem. Lehet rajta berzenkedni, ellen érzéseket vált ki, kinek lesz tőle jobb?
Miért lenne jobb, ha lenne állása, szakmája? Ti más formában ugyan ezt teszitek, buziztok, facebookon mutogatjátok magatokat, tetoválást csináltok, hogy különlegesek legyetek, satöbbi, egy kis figyelemért, és szokjatok hozzá, efelé tart a világ, most van az internet kora.
ki akarna átlagos lenni, ha buzinak jó ...sokan -
bcrics #74483 Hát ez meg mi a töpörödött Csigaf*sz volt ember? -
Nincs, vérbuzi és ingyenél... -
Fbn Lx #74481 mi a fasz
szexi <3 -
Mindig valamiért a bizniszt érzem a dolgaidban - a jótékonykodósokban is. Nyugtass meg, hogy van valami rendes szakmád és állásod is. -
kamionosjoe #74479 Büntesd meg!
-
isten engem úgy segéljen!