Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pokolgépnél is félreértetted a dolgot keényen, mert a Pierrot azt egy szóval nem mondta, hogy szarul énekelt, csak azt, hogy `milyen groteszk` amikor egy ilyen kiscsaj egy ilyen zenét énekel.
Mission Impossible 2010: PRO Class
a pokolgépet nem komáztam soha, de azt is teljesen korrekül elénekelte.
ja és nem Gabi fan vagyok, én EBBÖL A NÉGYESBÖL Gabit és Caramel-t tartom döntöbe valónak. a kiesettek közül is lett volna egy-két ember, de ezt hagyjuk. a Dani kiejtése tök jogos volt szerintem, azzal együtt, hogy nagyon szívesen söröznék vele, mert biztos nagyon jó arc, de zeneileg tovább jutott már, mint amennyire jól énekel.
sajnos P.Tomi is jól énekel, bár én öt nem szeretem.
csak ezektöl az elvakult fikázásoktól ki tudok borulni <#ejnye1>#ejnye1>
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Karamell, Bartók Eszti, Boogie és a Gabi a legjobbak, nekik kellett volna tegnap kint lenniük!
Nekem mind1, hogy ki nyer mert mind jobbak az átlag magyar popzenészeknél és minegyik okozott nagyon kellemes perceket nekem. Hajrá
www.extragyongy.hu
Az emberi hülyeség szánalmas irányába tartozó bakács is tudja a dolgát, mindig arra a szarfos biblára hivatkozik. Én szerintem ez egy tehetségkutató mûsor lenne, ahol nem a szarokat tartják bennt.
De: vagy a drága tóth familia kis üdvöskéje aki nagyon tudja hogy mikor mit kell énekelni és véletlenül sem volt kurvaszar a tegnapi mûsora fogja megnyerni, a veronika még egy 5millát be is fizetett a megasztárnak, hogy õ nyerjen(hasonlóképp a VV, meg BB-hez), vagy pont õ nem fog nyerni, de akkor is második lesz. caramel nem nyerhet , mert cigány, (lásd ep1.) a palcsóban reménykedek, hogy mostmár az egyetlen értelmesnek sikerül az utolsó kettõig eljutnia.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Én nem drukkolok senkinek, Bartók eszti volt a kedvencem, de azért érdekes módon a környezetembõl is mindenki szerint Verának, meg Torresnek kellett mennie.
Ehhez képest Caramell áll kint? ugyan már...
Together we'll fly someday...
01110000 01110010 00110000
Én azt tartom felháborítónak, hogy ez a Palcsó gyerök még bent van a lányos hangjával!
Na ezért kell ekkora körítés neki. Magasról szarnak a lemezre, bár hasznos mellékterméke a megasztár néven futó üzleti vállalkozásnak.
a., halláskárosult
b., nem értik a mûsor lényegét.
És ez sajna elég szomorú, mert én szégyellem magam emiatt.
em arról van szó, hogy kiesett a Torres Dani, mert neki, és Gabinak is ki kellett volna esnie elõbb-utóbb,
hanem arról, hogy a kis nagyszájú lázadó picsa többet kapjon, mint Caramell, aki hetek óta kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, a Gabinak meg már a múlt heti teljesítménye is akkora katasztrófa volt, hogy csak na.
Van szimpátia mindenkiben természetesen, nekem nem volt szimpatikus az elõzõ körben Tóth Vera, de azt azért el kellett ismerni, hogy jó hangja van.
Viszont a tesója nyomába sem ér, és szépen semmi produkcióval (már hetek óta) besétál a döntõbe.
Ez kész röhej sajna.
De remélem tévedek, és vastagon nyer Caramel.
Viszont Carameltol tetszett a felszarvazottak, szerintem jol nyomta, igazabol en deakbilltol a ne szeress engemet vartam volna, vagy a rossz vert, de igy is ok volt. Teljesen egyetertek veled, hogy kibaszott bunda az egesz, Caramel vegig folenyesen nyerte a roundokat, nem hiszem, hogy pont MOST ne kapott volna eleg szavazatot. Ez van, mondjuk a dontot meg megnezem, de nincsenek illuzioim...
Picsa többet kaphat Daninál esetleg, bár kizártnak tartom, hogy Dani masszív tábora pont a legfontosabb pillanatban nem szavaz eleget.
De semmi szín alatt nem kaphat többet az õstehetség, fullzene Caramelnél, nem létezik.
Ráadásul úgy, hogy picsa többször volt már majdnem kiesõ, múltkor sem kapott elég szavazatot, szar volt múlthéten, és ma is.
Ez sehogy nem áll össze, akárhogyan nézem.
Már csak Gabinak kellene kiesnie mert hetek óta irtó gyenge!
Nemértem miért van még bennt!
Mennyi esélyt adnak neki?
Go Jeff Go!!!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ugyanis, ha megint holtversenybe kerül a végén, nem biztos ,hogy Pierrot-ra már szamíthat továbbjutás terén...