Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kolbász: ki az a csajszi, mert én sajna nem ismerem.
Mission Impossible 2010: PRO Class
yikes <#levele>#levele><#violent>#violent>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sajna azt kell mondanom, az utóbbi idõk legszarabb döntõjét láthatjuk...
Torres túl monotonon nyomja, csakúgy mint majdnem mindenki.
Kivéve Caramell-t, aki meg enyhén lágyan nyomja, majd kiváncsi leszek a második számára nekije 😊
Igazából nem ennek a 4 szereplõnek találták ki ezt a mûfajt sztem
Ezt az égést! Értitek!! A 16 éves picsa szarul énekel, ezt közli a mûsor zenei producere vele, erre a csajszi kioktatja a zenei producert!!!! Haláli!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Pély normális?Ez tetszett neki?Nevetséges.
Go Jeff Go!!!!
ez röhej 😊)
botrány ez, hogy engedheti ki ilyen számmal
illetve nem a számmal, hanem, na.. tudjátok. nem áll jól neki, túl monoton a hangja ehhez.
2-bõl 2 gyenge, én most azt mondom, õ essen ki
Caramellnél ugyanazt éreztem, mint a Tóth Gabinál: nem adott bele mindent, többet ki lehetett volna hozni sztem.
(meg senkinek sem lett volna az)
Tóth Gabi nem volt olyan nagy szám, bár jó dalt választott, és a vokál kicsit megdobta, de egyetértek a zsürivel (mármint Somáékkal, hogy nem adott bele mindent, itt kicsit jobban kellett volna zúzni)
szerintetek?
Talán Torres ellen...Érdekes egyébként, én elismerem hogy Torresnek nincs olyan hangja hogy megérdemelten elnyerje, de vaamiért mindiga z Õ produkcióját várom a legjobban...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Én lefogadnám, hogy Tóth Gabi döntõs lesz.
de sztem én egyedi eset vagyok, mert rengetegen küldenek.
Ha azt veszed, 300 ft-ot kibírsz, nem vág földhöz, de én elvbõl nem küldök.
Õsziintén, közületek ki szokott SMSeket küldeni? mert én nem..
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
De nem is ez, tegnap a viccet csinált a zsûri önmagából.
Kezdve a pénzfeldobással, itt azért leszakadt az értelem rendesen.
Azért ül ott, valszeg akik odaültették, bíztak a szakmai képességeiben, és pont ez a lényege, hogy a nehéz szitukban is döntenie kell,..ez az õ dolga/felelõsége, ebben szénné megmegbukott.
A Presszer, és a többiek akik azt mondták azért menjen Boogie, mert õ már kész van....itt óriási kérdõjel. Hibátlan rossz duma.
Kész van a fenét, megérdemli azt az esélyt amit más is, buktasák ki szakmai indokok alapján, vagy bármi, de ne ilyen rossz dumával!
Tóth Vera tegnap rossz volt, pássz, nem tudott megbirkózni a feladattal, tehát mennie kellett volna.
Az egyik zsûri tag pénzt dobott, a másik bent hagyta mert 17 éves, a többiek meg azért mert rossz volt.
Aha...érthetõ.
Na sok tehetséget nekünk sem kell felfedezni,....felfedezzük a kézenfekvõt, Caramell-t, és pássz.
Boogie bázz, csak nehogy azt higyje hogy ez most még így frankó is volt, mert ultranagy gáz volt, nem frankó.
jellemzõen gáz, jellemzõen béna kifogásdumákkal, jellemzõen besimuló csak óvatos fel nem vállalással.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
amit most a torres swing címén mûvelt az minõsíthetetlen😞(
meddig favorizálják még ezt a mûmájert???😞((
tudtam, hogy ez lesz, jövõ héten kiszavazza a lagzilajcsin nevelkedett nagyérdemû a caramelt, aztán utána már nem is nézem...
ja, meg Tóth Gabi: "szerintem az emberek nem is hallgatnak swinget..."= gratulálok!!!
ja és LE TRILLÁVAL!!!! hogy lehet riherongyozni fõmûsorban egy 16 éves lányt???????<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Together we'll fly someday...