6021
Ki lesz a legjobb?
-
#2295 na ez elég hülye döntés volt... -
#2294 akkor merre is keressem izabellát? -
#2293 én meg minden nap :P -
#2292 pénteken megyek szentendrére -
#2291 Nagyon bölcs ez a kínai mondás:) -
#2290 hehe, az egyik legjobb ivócimborám/haverom ott ült Trilla meg az Ernő anyja mellett... :) -
#2289 mondjuk ha idejönne élőben lehet hogy az lennék:P -
#2288 azért annyira nem csak nem folt megfelelő szmájli:D -
#2287 szerelmes lettél hirtelen? -
#2286 ejj de szép volt ez a perui csajmeg jó is... mondjuk annyira nem volt jó amennyire szép:) -
#2285 ???
a motoros? -
#2284 Oláh Szabolcs????
Ráadásul gitárral? -
#2283 Az akiről nehéz volt megállapítani hogy fiú e vagy lány. -
#2282 ez a dögös csajszi egész jó volt. -
#2281 ki volt itt a leszbi???
-
#2280 Nekem is -
#2279 eddig a leszbi csaj tetszett meg a csávó aki az elején volt -
#2278 Milyen név az,hogy Rock Lívia? -
#2277 Ez a srác sem ígérkezik túl jónak. -
#2276 nah hazaértem de gáz ez a kiscsaj... -
#2275 Elég rossz. Anastaciát énekelni nem lehet csak úgy! Akkora hangja van az énekesnőnek, hogy azt nem lehet utánozni! -
#2274 Ez a csaj eddig a legrosszabb. -
#2273 Na, hát elindult a műsor. Eddig ketten voltak . Nem valami kiemelkedők voltak. Ez a nyíregyházi csaj hihetetlen szexi, és számomra kedves dalt énekelt (Sade: Smooth Operator), de nagyon hamis volt. -
#2272 hejj az Ernőt ismerem, az egyik cimborám is nyomja a Három Amigoban... -
#2271 Ennek a hírnek csak örülni tudok. Igenis azt mondom, hogy fedezzünk fel sok új tehetséget, egyéniséget! Kíváncsi leszek, hogy a ma estiek hogy fognak produkálni. Nagyon jól mondta Soma, hogy nem jól akarjuk magunkat érezni, hanem hatást akarunk!!! -
Cat #2270 Az amerikai 'Megasztár' még négy évig folytatódik
A hamarosan ötödik évadát kezdő American Idol még legalább négy éven keresztül szórakoztatja a közönséget - erről állapodtak meg a műsor készítői és a showt vetítő Fox tévécsatorna.
Négy sikeres év után még további legalább négy, esetleg hat évadon keresztül örülhetnek a nézők az American Idol c. tehetségkutató műsornak. A showt készítő 19 Entertainment, a további részekhez is megnyert műsorvezető, Simon Cowell és a nyertesek lemezszerződéseit biztosító SonyBMG közös nyilatkozatban tudatta együttműködésük meghosszabbítását.
A nálunk sugárzott Megasztárhoz hasonló formátumú tehetségkutató mind nézettségi, mind hirdetői szempontból nagy siker az Egyesült Államokban, így nem csoda, hogy az érintettek a folytatás mellett döntöttek. Az egyezség szerint a felek vállalják legalább négy további évad elkészítését, és amennyiben a műsor teljesíti a hozzá fűzött elvárásokat, a szerződés automatikusan megújítható egy ötödik, illetve hatodik évadra is.
A show saját weboldalat is kap, amelyet az americanidol.com cím alatt a Fox épít és tart fenn. A megújított együttműködés jegyében létrejövő első - a sorban az ötödik - American Idol 2006 januárjában kerül a képernyőre. Ezek alapján pedig nem lenne meglepő, ha a nálunk is sikerrel vetített tehetségkutató a tv2-n is még sok évig velünk maradna. -
#2269 mér az fullos TV :D :D :-D -
#2268 tényleg, nem is néztem ^^ -
#2267 hagyjad, kisgyerek még... -
#2266 És, hogy Gyulai, az rendesen halálos. -
Mojlepque #2265 Egyet értek. Nagyon jó Jazz-Blues hangulatban énekel, és szerencsére úgy is öltözik. ...ez ám a RETRO feelin' -
#2264 és ezt most feltétlen be kellett ide böfögnöd. -
Aspyrin #2263 14 alatt én is a cartoon networkot néztem :D -
KILROY #2262 Megasztár sUxXx -
#2261 Nekem is ő eddig a kedvencem. -
#2260 nana, azért előtte Rúzsa Magdi sem tolta sz@rul a Highway to hell-t -
#2259 szerintem is...eddig ő tűnik ki a legjobban..ha ő a 10 pontos akkor a következő 7.5 és midnenki jóval attól lefele... -
#2258 yes... -
Vegas #2257 Sztem ennek a csajnak jo a hankja : ^^ -
#2256 Megint?Hihhetetlen mocsok dolog ez.