Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, itt nem a tehetségrõl van szó jelen esetben.
Mert ha Torres Dani maradt volna bent, akkor sem hiszem, hogy valaki is hátbarúgja. Mert ugye abban egyetérthetünk, hogy Dani nem való a döntõbe... jó a hangja, de azért annyira nem, hogy esélyes legyen.
Itt arról van szó, hogy el van kényeztetve ez a hüle picsa (ha már így elneveztétek 😄), és sokaknak bassza a csõrét, hogy még a zsûrinek is visszapofáz, szarul énekelt az utóbbi 2 döntõben, és még mindig bent van.
Érzik itt, hogy valami nem stimmel.
És nem kell rögtön bundára gyanakodni, mert elhihetõ, hogy sok szavazatot kap,
de inkább azt mondanám, hogy kis rétegtõl kap sok szavazatot.
Hogy ha nem pénzorientált mûsor lenne ez (akko vajh milyen? 😄), akkor meg lehetne azt csinálni, mint a 90-es években volt, hogy egy telefonról csak egy szavazat érkezhet, mert figyeli a gép, és nem fogadja el ugyanazon hívószámtól a további szavazatokat.
Kiváncsi vagyok, akkor hogy alakult volna ez (vagy bármilyen más szavazós mûsor)...
petesilver
Nos úgy látszik valami tényleg bûzlik vastagon! Ilyen ritkán fordul elõ, hogy tetlegességgel jutalmazzanak egy meg nem érdemelt sikert. Úgy látszik sokaknak szúrja a szemét, hogy Gabi még mindíg versenyben van. Sokszor emlegetem azt a mondást, hogy fiatal voltam én is, de hülye nem. Szóval sokan jöttök itt is hogy jaj mert csak 17 éves, akkor ígymegúgy. Most kiderült, hogy nem kifizetõdõ, ha 17 évesen egy ország elõtt bizonyítod, hogy hülye hisztis, viselkedni nem tudó picsa vagy. Nem volt szép dolog hátbarúgni mondjuk /mert arcba kellett volna😄/ de meg tudom érteni az indítékot, a tettet nem. Mindenesetre megérdemelte, mert ha normális módon viselkedik-nyilatkozik a színpadon, ez nem történik meg. Nyilván nem véletlen, hogy csak õ járt így a két megasztár csapatából egyedül.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Nem estél át a ló másik oldalára egy icipicikét?

OFF
nem, csak jellemzõ a szöveg egy bizonyos egyénre

ON
figyu, csak egy öregasszonynak mondom el a faluban, hogy tojást tojtam az éjjel, a holnapi újságban benne lesz, hogy tojtam tizenkét, nagy kékeszöld tojást, és azt is bejelentettem, hogy nem tervezek további tojásokat tojni. Most már csak az a kérdés, Gabikát ki tojta nekünk. :-)

Waterhorse
A hír azért hihetõ, mert a gabikáról mindehol pozítivan nyilatkoznak. Nem lepõdnék, meg ha szegény, szerencsétlen bajtársaimat, elõvennék, és nyilvánosan meghurcolnák, hazafias, igaz, öszinte tettük miatt.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Ez eddig a legjobb hír amit valaha is hallottam talán. Így kell ezekkel bánni<#boxer>
Túlságosan elfajult a helyzet? A helyzetet mindíg is a körülmények alakítják, ha a körülmények ilyen tettekre sarkallják az embereket, azt mondom tegyék, de ennél nagyobb megmozdulások kellenének, és tömegek, nem csak kisebb csoportok. Na mind1 kedetnek nem rossz, és ez is elég, végre látszatja is van annak, hogy változást akarnak az emberek.
Nehogymár az legyen, hogy valakinek az ass vége, és ezért mindenhova benyalható a kis magyar britney mutáns. A srácok valószínûleg ezért háborodtak föl és támadták meg, mert a vak is látja, hogy bundáskenyér az egész. Magyaroszágnak ez nem kell, mint a mellékelt ábra is mutatja. Ezzel nem lehet minket megetetni! Elõre emberek, keljetek föl proletárok, leszámolunk a kapitalizmussal! Büszke vagyok a honfitársaimra, igazi hazafias cselekedet volt!

Amúgy a www.hirkereso.hu-n bóklászva túl sok online újságon megtalálatm, szóval nem lehet "fake" hír, legfeljebb felfújták...

ezt nem tudom mire érted? copyrightos ez a szöveg?

"ui.: a hülye p..a" kifejezés viszont gyanússá tett valakit itt az SG-n. hm... :-)"

http://gaborszantai.co.uk/

A színes "búvárlap" (mélyebbre süllyednek, mint bárki más) és a blicc egy picit túl színes. Egy hasonló hír:

"George Bush amerikai elnök torkán akadt a ropi, ezzel egyidõben megbotlott, és a szemüvege felsértette az arcát. Az elnök elmondása alapján józan volt. "

Aki a nyilvánosság elé készül, a rivaldafény mellett vállalnia kell annak árnyoldalát is. Ahogy Presser énekli az LGT-ben: "nem szerethet mindenki." (zárójelben kérdezem meg: az eset idején hol volt a hatalmas rajongótábora, akik annyi szavazatot küldtek el érte? vagy a telefonos cégnél dolgozó papa és Vera kevés lett volna a csoport tini ellen? valami nagyon bûzlik...)
Ne feledjük, Gabika egyszer már bedurcázott azon, hogy a "csûri" nem fogadta kitörõ lelkesedéssel erõsen elcseszett Guns 'n' Roses átiratát (sweet child o' mine).

Hogy ebbõl a hírbõl mennyi igaz, mindenki döntse el maga a vérmérséklete és Gabika-szimpatizálás függvényében. Én, mint tapasztalt vén róka :-) már megtanultam kellõ távolságot tartani a szennytõl.

ui.: a hülye p..a" kifejezés viszont gyanússá tett valakit itt az SG-n. hm... :-)

Tóth Gabit hátba rúgták - ér ennyit a Megasztár?

Azt gondoljuk, ennyit nem ér meg semmi. Egy tehetségkutató verseny sem. Mi lesz a következõ lépés? Kést szorítanak valaki torkának?
2005.04.21 07:23

Tóth Gabi és társai szokásos heti koncertjükön léptek fel. Az elõadás után a már lepakolt színpadon táncoltak. Gabi elmondása szerint tinik kisebb csoportja vette õket körül, majd elkezdték a lányt ócsárolni - "hülye p...a" volt a legenyhébb kifejezés - meséli Gabi.

Majd az egyik lány mögé került, és tûsarkú cipõjével hátba rúgta Gabit. Az énekes letántorgott a színpadról, majd zokogva az öltözõbe menekült. Információk szerint elájult, a kezében lévõ poharat pedig leejtette. Az üveg eltört, ami felvágta Gabi lábát.

Bálint Ádám az öltözõben talált rá a zokogó lányra, aki elmesélte neki, mi történt. Gabi azonnal a szüleit hívta, akik megdöbbentek az eset hallatán. Testvére, Vera elmondta, húga már jól van, és készül a hétvégi fináléra.

A Színes Bulvár Lap értesülései szerint Palcsó Tomi-rajongók támadtak Gabira. Akár így volt, akár nem, nem hisszük, hogy idáig el kellene jutnia bárkinek is. Végül is ez csak egy játék, nem? Vagy nem?... (Színes Bulvár Lap és Blikk híre alapján ma.hu)

Nézzétek, én tapolcai vagyok, valamennyire ismerem Gabit, bevallom nem szeretem, de ha ezek után megnyeri a versenyt, azzal az ilyen kis hülye picsákon így vehet elégtételt legnagyobb mértékben.

awak3n
BENCÉCSKE

awak3n
ricsi vagyok :o)

Ákoska ne kamuzzál már.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Palcsó egy ÕSTEHETSÉG. Pont ebben látszik, nézd már , mennyire teszetosza, és a színpadon mennyire kinyílik, ráadásul tehetséges nagyon! Színpadra született.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Én iszonyat sokszor hallgattam az eredetit.

Mégsem tetszett Gabié.

Mindig jól döntött? Az az érmedobás nekem betett.

Bakács után Soma is otthagyja a Megasztárt

Bakács Tibor már hetekkel ezelõtt, Soma pedig tegnapi lemezbemutatóján jelentette be, hogy a népszerû verseny esetleges következõ szériájában már nem szeretne részt venni. Az énekesnõ a Színes Bulvár Lapnak azzal indokolta döntését, hogy sok volt neki az elmúlt pár hét, és talán már a nézõknek is elege van belõle, ráadásul nem is szeretne beleragadni egyetlen szerepbe. Azt azonban biztosan állítja: zsüritagként mindig jól döntött, még ha a közönségtõl rengeteg kritikát kapott is.

Soma cáfolta a zsüritagok közti állítólagos feszültséget, szerinte a viszonyukra a baráti szeretet jellemzõ: mindössze arról van szó, hogy nem mindenben egyezik a véleményük. Például abban sem okvetlenül, hogy az énekesnõ szerint Palcsó Tomi nyeri majd meg a Megasztárt.

A másik távozó, Bakács úgy fogalmazott: idõben akar kiszállni. A további zsüritagok közül Presser Gábor még nem gondolkodott azon, vállalna-e egy további szériát, Pély Barna pedig nagyon sajnálná, ha felbomlana az összenõtt csapat.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

musha
ez tényleg nagyon király, de gondolom a Sebastian-féle verzió nem egy tehetségkutatón hangzott el ^^

b-type
Nagyon korrekt elõadás SB-tól. én az I remember you-nál leraktam a Skid Row-t, rá sem ismertem a hangjára.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Hát igen. A slave to the grind hatalmas album, olyan adrenalin bomba, hogy kávé helyett is jó reggel. Volt amikor arra is használtam, ha nem igazán ment a felkelés😊

Rózsalány
ez de király zene!!! az eredeti azé jobb... de a bach srác elõadása se semmi😊))

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

MrSpock
Meghallgattam:Sebastian,jó voltál,de valahogy nemjött át,pedig látom beleadtál mindent,még a hajad is lobogtattad,de valahogy a feeling,neméreztem azt a bizsergést...tudod..a pluszt ami ahhoz kellett ,hogy igazából..na szóval..ez az én véleményem.köszönöm..!<#nevetes1>
Igen!szóval fúú azthiszem most skid row-t hallagatok,elõkotrom az archívumból.
Egy kis slave to the grind!
Egyébként figyelemmel kovetem az american idolt,már csak összehasonlítás kedvéért,azért van különbség a legutóbbi megasztar,meg idol között,ott mindegyik nagyonott volt,ráadásul 2 rockosabb hosszúhajú srác van jól nyomták.

Go Jeff Go!!!!

petesilver
Mai nap letöltheõ, érdemes leszedni, meghallgatni, beraktam az eredetit, és a feldolgozást. így csinálják akik nagyon tudnak😊 Annyit tudni kell, hogy az eredetit 1982-ben adták ki, szóval a keverésben nagy különbségek vannak eleve. Nekem különösen kedves az eredeti album, mivel 82-ben kilenc évesen ez a Maiden album lett életem elsõ saját magnókazettája /kék polimer!!!/amit rongyosra hallgattam, és el is dõlt egy életre a zenei irányzat kérdése😊
Children of the Damned

petesilver
Azért ezt megnézném az itthoni megasztár döntõjén, és meghallgatnám utána a zsûri véleményét! 😊))

petesilver
Most találtam a neten minõségi megasztárt: Az Iron Maiden Children of the damned számát Sebastian Bach énekli a Skid Row énekese. Hát nehéz szavakat találni, Bruce Dickinsonhoz képest csak annyi a különbség, hogy picit lágyabb az éneke a lassú részeknél, de a torka ugyanott van! Durván nagyon jó!

iko
Hát ha a zsûrik ingyér dolgoznának akkor 100 zsûri is kevés...

spam. sry

Egyébként lehet, hogy jó lenne egy új zsûri, ahol a nõi nemet pl. Zsédenyi Adrienn képviselhetné, talán elférne Somló Tamás, Réz András is...
Nem tenne rosszat, hogy egyik vezetõ rádió prominens személyisége is helyet foglalna, mivel õk tudják legjobban, hogy mire van igény, pl. Voga tanárúr😊
S talán lehetne 7 fõs a zsûri: 1 médiaképviselõ, 1 esztéta, 1 zeneszerzõ, 2-2 nõi és férfi elõadó...

petesilver
Egyszerûen fogalmaztam: szar volt. Komplexen. Mindkét szám. Nem ragoztam már itt, hogy miért is. Lényegtelen. Erre írtam, hogy sokaknek nem tetszett, vagyis szar volt úgy ahogy van, mushanak tetszett, szerinte nem volt szar.

Finomabb verzió: amúgy az egész este gáz volt, gyenge volt az összes produkció szerintem, kivéve a deákbill szám. Nem is gondoltam volna, hogy pl swinget jobban megoldják, mint a rockot.

fifi
egy ilyen magyar zenei alapmû, egy himnusz egyszerûen nem illett a 16éves csitri szájába. A most bentlévõk közül nem is illett volna senkihez... Talán a Bella Levi elõ tudta volna adni... Talán.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sztem nem arról volt szó, hogy hamis-nem hamis, hanem (nekem pl) nem tetszett az összhatás, nem volt igazi lendülete a számnak.
Igenis fontos szerepe van a dalválasztásnak, mert azon is sok múlik: Nem azért, hogy el tudja-e énekelni vagy nem, hanem hogy illik-e az adott játékoshoz a szám.
Lásd korábban asszem a Bálint Ádám énekelte a Tarkan-Sikidamot. Nem volt vele probléma, nem volt hamis, mégis szarrá fikázta a zsûri õt.
Az meg mondjuk a pofátlanság felsõfoka volt, hogy gabi kiszólt a közönségnek (ezzel pedig egyúttal beszólt a zsûrinek).
musha
bár nem tudom minek magyarázok, de azért leírom:
alapvetö különbség van aközött, hogy valakinek nem tetszik a hallott hang és a látott kép közti összhang és más az, hogy hamisnak, hibásnak, szarnak hall valamit. a Pierrot az elsö verzió ebböl. kétségtelenül nem tetszett neki, de EZÉRT (ha igaz, amit mondott). ja és még mindig KIZÁRÓLAG a Pokolgép számról beszélünk ugyebár.
az meg hogy neked nem tetszett, meg itt még sok embernek, az szívetek joga, csak ne olyan dolgokkal fikázzátok, ami nem igaz. nem tetszik a haja, nem szimpatikus, idegesít a hangszíne, stb., ezek szubjektív dolgok, de hogy hamis vagy nem hamis, az elég egyértelmüen hallható, és ez NEM volt az, de egyik zsüritag sem mondta (ha már az én fülem nem stimmelne), hogy hamis lett volna (pedig ilyenekre a Péró le szokott csapni).

petesilver
Hagyd, nem kell szétragozni. sokunk szerint szar volt,musha szerint nem. az csak hab a tortán hogy azt sem ismeri el, hogy Pierot is szarnak látta, csak próbálta fogyasztható állapotban beadni a fruskának. De ehez nem kell zenei producernek lenni, hogy érezd szám közben, hogy ez bizony gáááz.

Waterhorse
Nem lesz az a pénz....remélem.
Amúgy is az csak jó, ha elmennek, jöhetne a helyükre a Sipos F Tamás, és Ákos. Vagy mit szólnátok magyarország egyik dívájához, Baby Gabihoz?😊) Na jó ez utóbbi csak vicc volt<#eplus2>

Waterhorse
Gondoltam, hogy ezt fogod mondani.
A válaszom viszont pofonegyszerû éás logikus lesz😊)

1. Az elfogultság pont abban mutatkozik meg, hogy ha tré a dolog neked akkor is tetszik. Ha kritikus szemmel nézzük a dolgot akkor már más a helyzet, nekünk ezért nem jött be.
Egy példa: Nem zenei dolog, de az elfogultságra jó példa. Nálam szokott elõfordulni az esetek többségében amikor készül egy-egy képregény, vagy játék feldolgozás filmre. Általában ezeket is fikázzák, fõleg a kritikusokra jellemzõ. Én is azt mondom néhányra, hogy lehetett volna jobb is, de ha szerettem az eredetit, képes vagyok megnézni a filmet 10x, és ódákat zengeni róla, holott mindenki leírja. Hiába no', elfogult vagyok😊)

2. Pierrot: Groteszk, röhejes. Visszakanyarodhatnék a Pély, Ádámhoz intézett megjegyzésére. Olyasmit mondot, hogy ez egy vicc volt. Furcsa volt neki a törökül nem tudó sráctól a rossz kiejtéssel elõadott szám. Ezzel arra célzott, hogy ez bizony nem volt jó. Ebben az esetben is ezt láthattuk. Egyszerûen nem nyerte meg a Pierrot ezzel. Nem tetszett valami a Pierrot-nak, most ez miért olyan tragédia, mert nem egyezik a nézeteiddel?😊) Teljesen mindegy minek nevezzük a véleményét: szarnak gondolta, nem jött be neki, nem tetszett, nem fogta meg, nem jött át. Egyszerûen negatívan vélekedett róla és kész😊)

Belekeveredtem...

VinylToy
Na látod, senki nem fogja vitatni hogy van olyan akinek az vagy, te miért teszed ugyanezt?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

jó, akkor ebírom aláírásomnak a "Világ legjobb Pasija" szlogent, ezt választottam és kész :-)
sz? Négy betû?

VinylToy
mit szoktak rád mondani, valami "sz" betûvel kezdõdik 😄

Miért zavar már az is hogy ez a szlogenjük, mert errõl van szó, ezt választották és kész.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

asszem korhoz kötött, így diszkriminatív a mûsor - megyek feljelentem Õket😊

Végre egy értelmes elem is lesz abban a mûsorban

:-)

Ha már felhoztad, megint kötekedek egy sort: Harmonikás Márió, Postás Józsi, Villanyszerelõ Géza, és a Közalkalmazott Dezsõné született Mária miért nem lehetnek az Év Hangjai? Biztos, hogy Az Év Hangja csakis a Megasztárból kerülhet ki, vagy ez csak egy újabb promó? :-)

ja, és a Tóth lányok nagyapja is tangóharmonikás, így lesz anyag a M.SZ.3-ba😊))

Srácok, nem akarok senkit sem rémísztgetni, de a kisvárosom adott már egy Tóth Verát, Tóth Gabit, Máriót, a harmonikást, a kereskedelmi tévék már bemutatták Postás Józsit, és ezzel még nem állt meg a tapolcai úthenger😊
JELENTKEZEK ÉN IS A MEGASZTÁR 3-BA! 😄DDDDDDDDDDDD

Rózsalány
valamejik újság azt írta, hogy a bakács is megbánta a boogies döntését és õ sem lesz a következõ megasztárban... szerintem meg van az a pénz amiért benne lesznek a következõben is😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

musha
azt hallottam, hogy Soma nem vállalja tovább a Megasztárok további részeit, mert nem szeret dönteni. <#conf> vicces? vagy szánalmas?

musha
valamit nagyon félreértesz:
1: ha valamit sokat hallottam (és szeretem is), akkor ha elfogult lennék, akkor pont hogy nem tetszene, mert csak az eredetit tartanám jónak
2: vissza fogom nézni, de határozottan emlékszem a jelenetre, még a szám közben is mutatták a Pierrot-t, és folyamatosan vigyorgott. vigyorogni nem azért szokott általában az ember, mert szarnak tartja amit lát. az volt a mondandójának a lényege, hogy neki nem tetszett ez az összkép, hogy egy ilyen kiscsaj ilyen kemény zenét választott (és ezt is csak a Pokolgépnél tette a Pierrot).

Waterhorse
Ez azért van veled, mert te elfogult vagy.
Nem egyszer hallottad már az eredetit, mi?<#vigyor2>
Ez elfogultság mifelénk😊

Perrot meg vissza kell nézni felvételrõl, mert csak hebegett, habogott. Miért? Kereste a szavakat, nem tudta, hogy mondja meg a Gabinak, hogy szar volt.

+ Távozz tõlem! :-)

VinylToy
sejtettem, hogy beírsz valami baromságot. Vlala megérkezett. Jaj.

sejtettem, hogy felhördül a nép. A négy közül kiesett egy. Jaj.

Változatlanul tartom a fogadásomat, hogy Gabi második lesz... ugyebár a döntõig benn kell tartani, mert jobban tejel, mint a Riska, de az már a szanatóriumban is feltûnne a törzsközönségnek, ha Vera hugicája nyerne.

musha
az év kommentje <#taps><#taps><#taps>

iko
Hi!
Bunda.
Szevasztok!

spam. sry