Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, pontosan ilyen korúakat láttam sírva toporzékolni mikor kiesett Torres.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Rózsalány
jah, 14 év alatt 😄DD

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

mikike
pedig 3ból igen nehéz lehetett kitalálni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

musha
na ne má megint ez legyen a téma...nemhogy a döntõben a helye Caramellnek, hanem úgy LENNE igazságos, ha megnyerné, mert SOKKAL JOBB, mint Tomika. még a mozgásba sem köthet bele senki, mert Tomika sem egy Fred Astaire.

musha
nem logikus. miért lett volna népszerûbb a Torres, ha õ már ugyebár bekerült egyszer a két legkevesebb szavazatot kapott ember közé, Tomika meg még soha?!

Buddy
inkább hallgassátok az eredeti számokat, ne ezeket a szánalomkupacokat...nagy bunda az egész, tavalyhoz méltóan megint kell legyen etnikum az elsõk között

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Fõleg, hogyha a Palcsó nyeri meg, akkor ez végképp hülyeség lesz. Monnyuk, akkor is inkább caramell 😄.

Hülyeség. Akkor pl. a Palcsót már rég kiejtették volna és torresz-caramell döntõ lett volna.

És nem hinném, hogy a zsûrit is lefizették, hogy direkt erre és erre szavazzon.

Mi értelme lenne az egésznek? Semmi. Aztán ott van a közjegyzõ is. Most mindenkit nem fizethetnek le. Semmi értelme az egésznek.

Mér jobb az pl. hogy Caramell nyeri meg, mint pl., hogy a Palcsó.
Ha meg lenne tervezve az egész valszeg népszerûség alapján terveznék meg és akkor a Torresz aki a Palcsónál népszerûbb volt, nem esett volna ki.

Hol írták meg?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ramore
Bunda az egész, érdekes módon a sajtó egy nappal az aktuális mûsor elött megírja, hogy ki fog kiesni! Ez nem véletlen, az egész mûsor le van zsírozva.
TommyC
Pedig aszittem a csajok mind palcsóra buknak...
-még szerencse hogy nem....-

dixitque deus fiat lux

Rózsalány
számítani lehetett erre az eredményrem nert szerintem most a Gabi még a szokásos formáját sem hozta. mintha elkapkodta volna, olyan hanyag volt..
de, nem is érdekes, mert a két srác sokkalsokkal jobb nála😊))
remélem Caramel lesz a vége, mert palcsó nem egy sztáralkat, bár mostmár tõlem bármejik megnyerheti😄DD

GAthersw
Torresnek fasza hangja volt csak nem énekhang. Kevés szám volt amihez jó volt a hangja, a cancion del mariachi például kurva jó volt, de a többi nem ment jól a hangjához, szépen beszélt...

01110000 01110010 00110000

awak3n
hajrá caramelL

Nehogymá a Palcsó nyerje meg. Azé nem õ a legjobb. Torresz is jobban énekelt nála összességében. Neki kellene most a Palcsó helyett a döntõbe mennie.

Sokat fejlõdött, de nem a legjobb. Meg rezeg a hangja. Nagyon idegesítõ egy idõ után 😄. Mindenképp a vaníliának kéne nyernie.

musha
utálom a jóslataimat.

musha
<#mf3><#rinya><#szomoru2>

Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni azt a duettet, amit Gáspár Laci és Caramel énekelt?
Sil3nt
Palcsó RULEZZZ!!!!

Sil3nt
Tóth Gabi fog szerintem kiesni...

Me0w
Caramel jol nyomja a Hound dogot 😊

Together we'll fly someday...

b-type
Jailhouse rock???
nem volt benne semmi sztem.
pont az nem volt benne, amitõl jó lehetett volna ez a nóta.
dög vagy mi a szösz.
mindenesetre sztem Tóth Gabi ledarálta és kész..nem tom mi volt ez a nagy taps, lapos volt szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

remélem is

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

musha
na mibe, hogy ma kiesik a Gabi? bármibe fogadnék...

awak3n
höm hömm...
egyik osztálytársam mondta ma-aki hiszi higyje ,aki nem ,az ne 😊 - ,hogy nagybátyja vmi szvazóbiztoságos ,és ,h felesleges szavazni,úgyis a Soma ill. Pesszer dönt<#wow2>

Gabit többször hallottam karaokezni is, nagyon jó hangja van (ha a technika bírja😄), de a jelleme az ... - nem minõsíteném😊

http://gaborszantai.co.uk/

annyira nem szánalmas, hiszen elérték a céljukat: foglalkoznak vele az emberek és beszélnek róla...

Szabina
Nekem tetszik a Tóth Gabi hangja és tehetségesnek tartom, úgyhogy <#duhos2><#wink>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Waterhorse
Így is van<#kacsint>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

musha
pff...ezekre már nem lehet mit írni. <#szomoru2>

GAthersw
hoppsz, másfél órája nem frissítettem, de látom nem "csak" én vagyok a paranoiás.

GAthersw
Gondoljatok csak bele, Gabika azt állítja szegényt lerúgták, körbevették stb... Jajj, most a sok naív ember még sajnálja is szegénykét és véletlenül felröppen egy ilyen is, hogy Palcsó fanok voltak... Kicsit sem szeressük szegény Gabikát a mocsok Palcsónak meg aki szurkol biztos lányrugdosó "hülye picsa"... Egyre szánalmasabb ez az egész MSZ2 😞((( Ha ezek után a Gabika bent marad a Palcsó meg kiesik most szombaton akkor gg...

és az a baj, hogy ilyenek viszik valamire az életben, õk kerülnek vezetõ pozícióba, õket ismerik el...
aki betartja a szabályokat, udvarias, törvénytisztelõ és emberbarát, az elbukik - errõl szól az Élet...

Waterhorse
Átgondoltam és megvan a megoldás:
Akár a Tóth Gabi találta ki, akár a sajtó, ez mindenképpen az õ malmára hatja a vizet. És kivel szemben? Aki pillanatnyilag a legesélyesebb a gyõzelemre. A Palcsó Tomi. Ha ezt így leközölték, akkor valóban az van, hogy Palcsót feketíti, Gabikát fényezi. Hát ha nem is közvetlen bunda, de a média (vagy gabika és kompániája) által közvetetten jól megvan ez szervezve.

Waterhorse
akkor nem lepõdnék, meg ha az jönne ki a végére, hogy valóban ráestek, csak a gabika kicsit túlsplilázta, hogy lehessen sajnálni. Ha sajnálják, így a vége elõtt, sokan majd rászavaznak, jönnel az sms-ek, hiszen szegény lányt, megverték, ezt az embertelnséget, ez szürnyû. Higgyetek nekem ez a csaj egy velejéig romlott minden hájjal megkent. Bármit képes bevetni a gyõzelme érdekében, valószínûleg most is ez történhetett.<#nyes>

Ismertem egy ilyet, középiskolában. Amúgy nem volt vele baj, de ha valamit el akart érni, mindíg álnok módon az ember lelkét célozta meg. A vizsgákon, mások elé sírta be magát, kisírta a kettest, nem szégyellt, mindenki elõtt jelenetet rendezni, hogy õ a megbeszélt érettségi idõpont helyett máskor menjen be, mert neki dolga volt. Nem ért rá. Érettségizni nem ért rá, az ilyen minek él? akkor szívta meg a kecskét amikor egyszer vizsgán eltûnt 3 órára (hazament), és amikor én jöttem volna berobogott elõttem, azzal hogy õ kihisztizte magának ezt az idõpontot, nekem se kellett több, elküldtem a halál kaszára a tanárnõvel együtt. Igy kell az ilyenekkel bánni<#boxer>

Waterhorse
Ja! És valóban, nem azt kell nézni, hogy hátbarúgtak egy lányt=ez milyen hazafias. Hanem a kürölményeket, hát mi a fenének rizsázok én a körülményekrõl. Vagy ahogy más is említette: ok-okozat. Az ok-okozat tényezõ miatt vált hazafiassá, ami MIATT történt, nem pedig az ami történt.

Waterhorse
Miért ne érdemelte volna meg? Nem úgy viselkedett ahogy kellett volna. Ne mond már, hogy csak azért mert lány, nem érdemli meg, akármilyen ember is. Ez nem lehet kibúvó vagy mentség. Tudom, hogy te is lány vagy, és itt nem is a férfi a nõi nem szembeállításáról van szó, (gondolom azért véded, mert egynemûek vagytok) szóval ebben az esetben nekem semmi közöm hozzá, úgy volt, hogy lány rúgta hátba tûsarkúval, és én csak örülök neki.

iko
ebbõl azt vettem ki hogy Tóth Gabi állította csak hogy hátba rúgták és van egy másik szemtanú aki azt állítja hogy, "nem történt szándékos bántalmazás, a féktelen buli hevében egy asztalon táncoló lány véletlenül esett rá Tóth Gabira". Hát én a hisztis libának aligha hiszek...

spam. sry

Talán nem olvastad el a mondatom elejét, bár nem is értem, hogy idézhetsz a mondat közepétõl? 😊)

Hogy ha nem pénzorientált mûsor lenne ez (akko vajh milyen? 😄), akkor meg lehetne azt csinálni, mint a 90-es években volt, hogy egy telefonról csak egy szavazat érkezhet, mert figyeli a gép, és nem fogadja el ugyanazon hívószámtól a további szavazatokat.
szóval ne kötözködj, nagyon jól tudom, mi a célja a magas percdíjnak 😊
Rózsalány
amúgy a TG-t én sem csípem a stílusa miatt sem, meg a hangja sem tetszik, de ha tényleg valaki bántalmazta, akkor ez elég szánalmas. akkoris az lenne ha az egyik fijút bántották volna, amit ugyanígy el tudok képzelni...
viszont a kis ostoba bántalmazó - ha volt egyáltalán bántalmazás! - ezzel csak a saját favoritjának ártott😞 szánalmasak az emberek, komolyan.

Rózsalány
hehe😞( na, ennyit a bulvársajtóról...

Torrest le sem tudnám rúgni, mert olyan alacsonyan nem tudom tartani a lábam😊))

Hátba rúgták a megasztáros Tóth Gabit

április 21. 9:06

A tizenhét éves Tóth Gabira - a Megasztár-gyõztes Tóth Veronika húgára - kedd éjjel egy budapesti szórakozóhelyen feldühödött tinilányok támadtak rá - állítja a Blikk. Egyes szemtanúk szerint azonban a lányt nem bántalmazták, csupán ráestek egy asztalról.

Tóth Gabi azt állítja, hogy a megasztárosok szokásos keddi bulija után a VI. kerületi New Orleans Clubban mulattak a közönséggel, ahol dühös tinilányok vették körbe, "hülye pi_nak" nevezték, és egyikük hátulról gerincen rúgta. Tóth Gabit a rúgás után sokkos állapotban vitték az öltözõbe. Állítása szerint sérülése meglátszik, de nem komoly.

Egy név nélkül nyilatkozó szemtanú szerint viszont nem történt szándékos bántalmazás, a féktelen buli hevében egy asztalon táncoló lány véletlenül esett rá Tóth Gabira.

Érdekes, itt már csak ráestek, és ez is Blikk hír😊))

fifi
akkor sry

Sajnálom a csajt, bár ezt a helyzetet önmagának generálta... Érdekes módon a Torrest, vagy a Palcsót nem rugják le!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

musha
talán nem

fifi
talán ironikus értelemben írta???<#sniffles>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Szabina
Már ne is haragudj, de egy lányt megverni minden csak nem hazafias cselekedet! <#ejnye1>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Ebben igazad van, már amennyiben tényleg lerúgták. Még mindig nem értem, hogy valakihez, akire ennyien szavaznak, hogy férhetnek oda a rajongói mellett az ellenzõi is.

Béricsi:
"meg lehetne azt csinálni, mint a 90-es években volt, hogy egy telefonról csak egy szavazat érkezhet, mert figyeli a gép, és nem fogadja el ugyanazon hívószámtól a további szavazatokat."

Ezt gondold át méggegyszer, légy szíves. Indulj ki a következõ kulcsszavakból:
kereskedelmi tévé, emelt díjas telefonszám, bevétel.
Ennek a sztárcsinálónak (ne mondjátok, hogy nem az, már pályázaton keresik a szövegírókat, zeneszerzõket, zenészeket és a klakkot is!) a "sokszor telefonálgatós szavazós" emberek szerves részei, ha mindenki csak egyszer szavazhatna, nem futna a világításra sem.

musha
nem bírom már tovább: nehogy azt hozza már ki valaki, hogy megérdemli, hogy lerúgták...bár már örültek többen is ennek, de ez annyira szánalmas <#shakehead>
nem tudom mi ez az utálat itt sokakban, illetve lehet utálni persze, de hogy nincs helye a döntõben, meg hogy ilyen-olyan szar volt az utóbbi x adásban, ez hihetetlen. szerintem eddig egyszer volt gáz, akkor sem annyra azért, az a Shy guy volt. de oké, nem tetszik itt sok embernek, ez van. de az, hogy valami kis paraszt palcsófenek lerúghák a színpadról, ez hogy pozitív színben legyen feltüntetve azért ez nagyon durva. én szégyellem magam a nevetekben is.

petesilver
Amúgy tudjátok mi a legrosszabb egy ilyen mentalitású emberben? Hogy ha ilyen történik vele, általában nagy elkeseredésében mindenhol keresi a hibát, csak magában nem. Bánkódik-kesereg egy sort, hogy milyen igazságtalan az élet, amiért ez történhet egy ilyen remek emberrel mint õ, és ha túlvan rajta, csinál mindent úgy mint eddig. az ok-okozat összefüggésrõl pedig azt se tudja, hogy elõételkén, vagy desszertként tálálják-e fel egy vacsoránál.

Mission Impossible 2010: PRO Class