Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
És nem hinném, hogy a zsûrit is lefizették, hogy direkt erre és erre szavazzon.
Mi értelme lenne az egésznek? Semmi. Aztán ott van a közjegyzõ is. Most mindenkit nem fizethetnek le. Semmi értelme az egésznek.
Mér jobb az pl. hogy Caramell nyeri meg, mint pl., hogy a Palcsó.
Ha meg lenne tervezve az egész valszeg népszerûség alapján terveznék meg és akkor a Torresz aki a Palcsónál népszerûbb volt, nem esett volna ki.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
-még szerencse hogy nem....-
dixitque deus fiat lux
de, nem is érdekes, mert a két srác sokkalsokkal jobb nála😊))
remélem Caramel lesz a vége, mert palcsó nem egy sztáralkat, bár mostmár tõlem bármejik megnyerheti😄DD
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
01110000 01110010 00110000
Sokat fejlõdött, de nem a legjobb. Meg rezeg a hangja. Nagyon idegesítõ egy idõ után 😄. Mindenképp a vaníliának kéne nyernie.
nem volt benne semmi sztem.
pont az nem volt benne, amitõl jó lehetett volna ez a nóta.
dög vagy mi a szösz.
mindenesetre sztem Tóth Gabi ledarálta és kész..nem tom mi volt ez a nagy taps, lapos volt szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
egyik osztálytársam mondta ma-aki hiszi higyje ,aki nem ,az ne 😊 - ,hogy nagybátyja vmi szvazóbiztoságos ,és ,h felesleges szavazni,úgyis a Soma ill. Pesszer dönt<#wow2>#wow2>
http://gaborszantai.co.uk/
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
aki betartja a szabályokat, udvarias, törvénytisztelõ és emberbarát, az elbukik - errõl szól az Élet...
Akár a Tóth Gabi találta ki, akár a sajtó, ez mindenképpen az õ malmára hatja a vizet. És kivel szemben? Aki pillanatnyilag a legesélyesebb a gyõzelemre. A Palcsó Tomi. Ha ezt így leközölték, akkor valóban az van, hogy Palcsót feketíti, Gabikát fényezi. Hát ha nem is közvetlen bunda, de a média (vagy gabika és kompániája) által közvetetten jól megvan ez szervezve.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ismertem egy ilyet, középiskolában. Amúgy nem volt vele baj, de ha valamit el akart érni, mindíg álnok módon az ember lelkét célozta meg. A vizsgákon, mások elé sírta be magát, kisírta a kettest, nem szégyellt, mindenki elõtt jelenetet rendezni, hogy õ a megbeszélt érettségi idõpont helyett máskor menjen be, mert neki dolga volt. Nem ért rá. Érettségizni nem ért rá, az ilyen minek él? akkor szívta meg a kecskét amikor egyszer vizsgán eltûnt 3 órára (hazament), és amikor én jöttem volna berobogott elõttem, azzal hogy õ kihisztizte magának ezt az idõpontot, nekem se kellett több, elküldtem a halál kaszára a tanárnõvel együtt. Igy kell az ilyenekkel bánni<#boxer>#boxer>
spam. sry
Hogy ha nem pénzorientált mûsor lenne ez (akko vajh milyen? 😄), akkor meg lehetne azt csinálni, mint a 90-es években volt, hogy egy telefonról csak egy szavazat érkezhet, mert figyeli a gép, és nem fogadja el ugyanazon hívószámtól a további szavazatokat.
szóval ne kötözködj, nagyon jól tudom, mi a célja a magas percdíjnak 😊
viszont a kis ostoba bántalmazó - ha volt egyáltalán bántalmazás! - ezzel csak a saját favoritjának ártott😞 szánalmasak az emberek, komolyan.
április 21. 9:06
A tizenhét éves Tóth Gabira - a Megasztár-gyõztes Tóth Veronika húgára - kedd éjjel egy budapesti szórakozóhelyen feldühödött tinilányok támadtak rá - állítja a Blikk. Egyes szemtanúk szerint azonban a lányt nem bántalmazták, csupán ráestek egy asztalról.
Tóth Gabi azt állítja, hogy a megasztárosok szokásos keddi bulija után a VI. kerületi New Orleans Clubban mulattak a közönséggel, ahol dühös tinilányok vették körbe, "hülye pi_nak" nevezték, és egyikük hátulról gerincen rúgta. Tóth Gabit a rúgás után sokkos állapotban vitték az öltözõbe. Állítása szerint sérülése meglátszik, de nem komoly.
Egy név nélkül nyilatkozó szemtanú szerint viszont nem történt szándékos bántalmazás, a féktelen buli hevében egy asztalon táncoló lány véletlenül esett rá Tóth Gabira.
Érdekes, itt már csak ráestek, és ez is Blikk hír😊))
Sajnálom a csajt, bár ezt a helyzetet önmagának generálta... Érdekes módon a Torrest, vagy a Palcsót nem rugják le!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Béricsi:
"meg lehetne azt csinálni, mint a 90-es években volt, hogy egy telefonról csak egy szavazat érkezhet, mert figyeli a gép, és nem fogadja el ugyanazon hívószámtól a további szavazatokat."
Ezt gondold át méggegyszer, légy szíves. Indulj ki a következõ kulcsszavakból:
kereskedelmi tévé, emelt díjas telefonszám, bevétel.
Ennek a sztárcsinálónak (ne mondjátok, hogy nem az, már pályázaton keresik a szövegírókat, zeneszerzõket, zenészeket és a klakkot is!) a "sokszor telefonálgatós szavazós" emberek szerves részei, ha mindenki csak egyszer szavazhatna, nem futna a világításra sem.
nem tudom mi ez az utálat itt sokakban, illetve lehet utálni persze, de hogy nincs helye a döntõben, meg hogy ilyen-olyan szar volt az utóbbi x adásban, ez hihetetlen. szerintem eddig egyszer volt gáz, akkor sem annyra azért, az a Shy guy volt. de oké, nem tetszik itt sok embernek, ez van. de az, hogy valami kis paraszt palcsófenek lerúghák a színpadról, ez hogy pozitív színben legyen feltüntetve azért ez nagyon durva. én szégyellem magam a nevetekben is.
Mission Impossible 2010: PRO Class