Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Mission Impossible 2010: PRO Class
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Az RTL Klub agresszív sztárjait csak a szintén RTL-közeli Gyõzike tudta megszorongatni szombat este. A Megasztár vesztett, A Nagy Könyv pedig mintha nem is lett volna.
Nem hiába rakta egy héttel késõbbre a Megasztár döntõjét a Tv2 vezetõsége, hiszen a Sztárbox, ahogy tavaly, ezúttal is kiütötte a tehetségkutató mûsort. Míg az RTL Klub-közeli sztárok verekedésére átlagosan 1 999 000-en, azaz közel kétmillióan voltak kíváncsiak, addig a Megasztár elõdöntõje csupán 1 598 000 nézõt vonzott. Ráadásul míg az RTL Klub legnézettebb meccsét, Növényi Norbert és Fazekas Róbert párviadalát 2 347 000-en látták, addig a Megasztár legnézettebb elsõ része is csak 1 673 423 embert érdekelt.
Egyedül Indián és Fekete Pákó összecsapása vesztette el a nézettségi versenyt, de akkor még a Sztárbox nem a Megasztár, hanem az Activity ellen versengett. Míg a lakodalmas popsztár és a valóságshowhõs meccsét 1 516 000-en nézték, addig a Tv2 vetélkedõjét, amiben egyébként feltûnt az RTL Klubon nagy karriert befutott Gyõzike is, 1 562 000-en látták.
A hirdetõk szempontjából fontos 18 és 49 év közötti lakosság körében is a Sztárbox volt a népszerûbb, hiszen az RTL Klubot átlagosan 982 000-en választották, míg a Tv2-re csak 775 000-en voltak kíváncsiak. A Sztárbox legnépszerûbb meccse a korcsoport 1 161 000 tagját vonzotta, míg a Megasztár este nyolctól kezdõdõ legsikeresebb bejelentkezése 899 000 embert ültetett a képernyõk el.
Ebben a korcsoportban ráadásul már nem tudott nyerni az Activity sem, hiszen Indián és Pákó összecsapását 784 000-en választották, míg Szulák Andrea vetélkedõje ennél 147 ezerrel kevesebb nézõt érdekelt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
1: A zsûri intonációs hibákra hivatkozott, holott gabi visszanézte, szerinte ilyen nem volt
2: A kisfilmjébe félreérthetõ mondatokat hagytak benne
3: A telefonszáma alá pont egy hamis refrént vágtak be.
Na most tessék azt mondani, hogy gabika nem volt hamis, amikor maga is azt sérelmezi, hogy hamis refrént raktak be a telefonszám alá 😊
Hát szóval nem tudom. Nekem úgy tûnik, hogy errõl simán lejön gabika jelleme: nem rosszabb, nem veszített, hanem kiszúrtak vele direkt, ezért nincs a döntõben.
Mission Impossible 2010: PRO Class
http://gaborszantai.co.uk/
amúgy a Top 12 mindegyike bõven jobb, mint Pély vagy Soma...😛
azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy a Megasztár szervezõinek az az érdeke, hogy az elõzõ gyõztes rokona legyen ott...az kell nekik, hogy olyan ember legyen sokáig, akit szeretnek az emberek függetlenül attól, hogy jófej vagy paraszt, hogy jól énekel vagy szarul. akit már többször a legkevesebb szavazatot kapottak közé tesznek, azt értelemszerûen nem annyira szeretik atz emberek.
De nem lesz...
There is only one Boss!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
De megígértem, ha nem lesz igazam, fejet hajtok <#worship>#worship> a vitapartnerek elõtt.
a caramel sem produkálja magát túlságosan, de õ a szerénysége miatt, nem pedig azért mert málészájú mint a palcsó.
szal én jobban örülnék ha nem a tizenéves lánykák döntenék el a végét!😊
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Valami kerek, cípóarc, és szerencsétlenül ritka bajusz utánzat a közepén - de az elõadásmódja... semmi...
Igazából most fogtam fel, hogy a döntõbe került, annyira nem is vettem észre eddig😛
Olvasd el a #1519-esemet, hátha visszatér beléd az erõ😊)
Molnár Ferenc "Caramel"
40 % (890128)
Palcsó Tamás
60 % (1358616)
A Gabi nem nem tetszik az embereknek, mivel már a Pál Tomi kiesésekor is õ volt az egyik legkevesebbet kapó, a közöizlés és a tömegek nem fogadta el már akkor sem. A népnek nem ez kell, ergó nem jól énekel.
Na mégis kinek lett volna az érdekében, hogy eljusson idáig? Elég ha annyit mondok kereskedelmi csatorna? A népszerûséget, és a nézettséget szted miben látják? A koncepció: Ha az elõzõ nyertes húga itt van, és sokáig bent tartjuk akkor az sokat hozhat a konyhára.
OFF vége...
Fejet hajtok azok elõtt, akikkel fogadtam, hogy Gabika második lesz. Ezek szerint a) nem az van, amit én mondtam, hogy izélnek a szavazatokkal, b) valakihez eljutott a szavam a fejesek közül, és nehogy már annak a hülének legyen igaza :-)
azért elképzelem, hogy valami roma közösség feljelenti a tv2-t, mert Caramell nem nyerte meg a Megasztárt 😊) igen vicces lenne.
de én nem bánom, Gabika amúgyis már úgy el volt szállva, mint naposcsibe a RedBull-tól😊
Az Bazi Nagy Roma Lagzi történetét gondolom fel sem kell idéznem...
Ezelõtt két roma származású elõtt egy magyar lány végzett, ha most egy roma származásút a döntõben ismét egy magyar fiú gyõzne le egy romát, akkor hiába hivatkozna a TV2 a milliónyi nedves bugyis sms-re, a roma honfitársaink ismét háborognának...
Archangel: ez elég kemény, jelentsétek fel a telefontársaságot, és azonnal számláljátok újra a szavazatokat :-)
Ha megengeditek, kibújik belõlem a parasztgyerek:
Nem értem, mi a lófaxért kell mindenbe belekeverni a származást. Bárhol, bármikor, bármilyen rendezvényen, mindig van valaki, aki romázik és fújjoz.
Pedig a származásáról senki nem tehet, az édesanyja hasában nincs választókapcsoló, amellyel kiválasztjuk, mik szeretnénk lenni. Az embert a cselekedetei határozzák meg, nem a színe. Belülrõl úgyis mindenki rózsaszínû!
(nem is volt annyira paraszt... visszafogtam magam :-)
Egyébként én egyedül Bartók Eszter albumát várom, az Õ egyedi - Elefántdalos - stílusa fogott legjobban meg...
Talán tudnak belõle gyúrni egy Joss Stone vagy Natasha Bedingfield stílusú énekesnõt és akkor nekem már minden vágyam ki van elégítve, Megasztár-ügyileg😊
- Hát meg merném kockáztatni, hogy senkinek sincs ilyen jó hangja az országban. (lehet, hogy nem szó szerint irtam, de vmi ilyesmi)
Amúgy meg az összes "nagy érzésû" magyar (szittya, és szkíta, hunor és egyébb leszármazottak) mind a Palcsóra fognak szavazni, és nem azért mert teccik nekik, hanem mert, kötelességüknek érzik. Semmi bajom a Palcsóval, szerintem õ lett volna a második aki megérdemli a Díjat. Csak nehezen képzelem el mint pop-énekes. Bunda meg szerintem nincs, elég ha vesznek 100 mobilt (kb 1.000.000 1500Ft lebeszélhetõsséggel) meg vesznek 100 Feltötö karit (300.000) ami azt jelenti 1,300,000 Ft befektetésel szerezhetsz a csemetédnek egy lakást és egy autót. és csak küldöd az sms-t mint állat 😊
Szerintem mindenki tudja kinek lesz "elfogadotabb" CD-je, és kifo fólyni a rádióból...és végeredményben ez a lényeg. <#vigyor2>#vigyor2>
There is only one Boss!
Palcsó 900e szavazat
Caramel: 500e szavazat
Gabi: 100e szavazat
forrás: Tóth lányok édesanyja
2: a zsûri össze-vissza beszél, nem sok következetesség van bennük (lásd: Bakács és a `szeretett fiamat elengedem` vagy Péró amikor Eszti elõször volt az utolsó kettõben elõtte azt mondta neki, hogy `most voltál a legjobb` ezután kiszavazta (bár akkor még nem esett ki), vagy Soma és a pénzfeldobás, stb.)
amúgy meg tényleg, szerinted ekkora hatalom áll a Gabi mögött, hogy mindenkit megkennek? kinek az érdeke lenne ez? tudom, nehéz beletörõdni, de jól énekel, ha tetszik, ha nem. sõt, szerintem a döntõk második felében bennmaradtak már mind elég jól énekeltek, a többi ízlés dolga.
Kend el a száját a Palcsó Tominak! Habár õ is nagyon jó, ezt hozzá kell tenni... 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
1.Ki bundáz kit?
a)Valamelyik megasztár énekes?Minek?!Hírnévre is tett szert a megasztárral és a pénzt amit ráfordít abból kijönne a lemez szal nincs értelme a díjnak...
b)Valamilyen nagymenõ?Inkább a pénzét õ is abba áldozná hogy a kedvence lemezébe adjon,nem mint a bundázásra...így is elég híres és attól hogy a kedvence lesz a gyõztes még nem lesz sokkal híresebb...
más variációk nem jutnak eszembe sajna késõ van...
dixitque deus fiat lux
1. körülbelül 5 alkalommal állt kint mint egyik legkevesbb szavazattal rendelkezõ játékos. Senki másnak nem sikerült még ennyiszer visszamennie. Ez már önmagában gyanússá tett.
2. Visszajutott a jobbakkal szemben is. Lásd Boogienál. Bakács: "Azt engedem el akit jobbat szeretek...". Pély: "Úgy gondolom a fiatalabbaknak jobban kell a támogatás". Valaki még azt is mondta, hogy Boogie, már kész, és õ már rendben lesz, ezért menjen (ugyanezt amúgy mintha Esztinek is mondták volna).
Végkifejletként az jött ki számomra, hogy valóban le volt zsírozva a Gabi pályafutása, és erre sokan gyanakodtak is, már az a tény, hogy az elõzõ megasztár nyertes testvére stb-stb. A lényeg az volt, hogy ha megnyeri akkor ténylegesen lebuknak, a fõ cél tehát, hogy az elsõ 3-ba bent legyen, ahol már biztos a jövõbeni lemez kiadása. A pályája már onnantól ki van kövezve, el lehet engedni a kezét. Ezt bizonyítandó a 4 alkalommal vissza szavazás a zsûri részérõl, és az, amit a 2. pontban cseteltem. Ugyanis a 2. pont érvei, szöges ellentétben állnak azzal amit amit a zsûri már az elõdöntõk során is, és általában is egyfolytában emleget. Ezért már nem egy embert hazaküldtek a játék folyamán. Miszerint: még nem elég felkészült, nem elég jó elõadómûvész, nincs még kész, gyakoroljon, tanuljon. Furcsa mi? Akkor kit is kell most támogatni? Ezeket, vagy hasonló érveket halhattunk a Gabinál is. Vagy éppenséggel ezek ellenkezõjét mondták a Boogienak. Akkor, hogy is van ez? Az egyiket hazaküldjük, mert már készen van, a másikat meg azért, mert még nincs készen? hmm? Hát persze, hogy a Gabi sem volt készen, hiszen nyílta erre hivatkozva tartották bent. Másoknak már valóban az elõdöntõk folyamán kellett éppen ezért távozniuk, róluk nem is fogunk hallani soha többet az életben. Ebben az esetben viszont, teljes ellentmondásba keveredtek saját magukkal, és itt szúrták el, de nagyon. Nálam összeállt a kép, a szememben lebuktak. Kérdés az ki hagyja ezek után még becsapni magát, mert ahogy látom nagyon sokat<#wilting>#wilting>
Ha népszerûség alapján akarnák, hogy menjen akkor mihez kéne terv? Ennek semmi értelme. Ha azt akarnák, hogy minden a közönség szimpátiája alapján menjen, tehát népszerûség alapján, akkor erre a mûsor felépítése alapból adott. Az emberek arra szavaznak akit a legjobban szeretnék, tehát az kapja a legtöbbet aki a legnépszerûbb. Szóval minek kéne akkor megtervezni, és minek kée, ahhoz bunda, hogy népszerûség alapján alapján menjen a dolog😊)
A hozzáértéseddel és a jóslataid következményeivel már tisztában vagyunk<#nyes>#nyes>
Szóval Tomi Nyeri<#eljen>#eljen>